30 Ιουνίου 2018

B•EARTH Joy Revitalizing Body Shower: Review

Τώρα το καλοκαίρι επιβάλλεται το καθημερινό ντουζ για αίσθηση καθαριότητας και δροσιάς. Πρόσφατα δοκίμασα το B•EARTH Joy Revitalizing Body Shower και έχω ετοιμάσει review!


Σου έχω ξαναμιλήσει για την εταιρία B•EARTH Cosmetics και τη φιλοσοφία της εδώ και εδώ, και μοιράστηκα μαζί σου τις εντυπώσεις μου για κάποια καλλυντικά της. Αυτήν τη φορά επέλεξα το Joy Revitalizing Body Shower, το οποίο με κέρδισε από την πρώτη κιόλας στιγμή, πριν ακόμη το χρησιμοποιήσω στο ντουζ! Καταρχάς έχει θεσπέσιο, παιχνιδιάρικο και πικάντικο άρωμα πορτοκαλιού-βανίλιας-κανέλας που μου θυμίζει γλυκό κουταλιού νεράντζι, ναι ναι, αν και δεν περιλαμβάνεται το νεράντζι στα συστατικά του! Ειδικότερα περιέχει οργανικό ελαιόλαδο, οργανική αλόη, πανθενόλη (Προβιταμίνη Β5) και εκχυλίσματα σταφυλιού, λεβάντας και τζίνσενγκ.



Επίσης το B•EARTH Joy Revitalizing Body Shower προσφέρει αναζωογονητική, αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. Τα ευεργετικά συστατικά του σταφυλιού, όπως τα μεταλλικά άλατα και τα ιχνοστοιχεία, βοηθούν στην αποτοξίνωση του δέρματος, και οι πολυφαινόλες προστατεύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη των ιστών, βασικά δομικά στοιχεία της επιδερμίδας. Στην προστασία του κολλαγόνου και στην τόνωση της επιδερμίδας συμβάλλει βέβαια και το τζίνσενγκ, ενώ η λεβάντα ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία βοηθώντας στην οξυγόνωση και θρέψη των κυττάρων και απαλύνοντας τις πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, κάνει αρκετό αφρό, καθαρίζει πολύ καλά το δέρμα και κυρίως το απαλύνει και το ενυδατώνει, ενώ έρχεται σε κυλινδρική συσκευασία των 300ml με εύχρηστο πώμα που το διατηρεί καθαρό επιτρέποντας τις μετακινήσεις και έχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης! Είναι λοιπόν ιδανικό προϊόν για πρωινό ντουζ, για να σε ξυπνήσει και να σε τονώσει, αλλά και για πριν τη βόλτα ή την έξοδο, για να μυρίζεις όμορφα ιδίως δε, αν συνδυαστεί με το αντίστοιχο γαλάκτωμα ή body butter της σειράς!

Tip: Όλα τα προϊόντα της B•EARTH Cosmetics παράγονται στην Ελλάδα, είναι δερματολογικά ελεγμένα, ενώ δεν περιέχουν paraben, mineral oil και SLS! 


Δείτε επίσης:


Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου