29 Οκτωβρίου 2018

CND Wild Earth Vinylux: Review

Στο σημερινό review θα μάθεις όλα, όσα θέλεις να ξέρεις, για τη νέα συλλογή CND Wild Earth Vinylux!



Η νέα συλλογή CND Wild Earth Vinylux για το φθινόπωρο / χειμώνα 2018 φέρνει 6 θερμές, γήινες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα που συνδυάζουν την απλότητα με τη μοναδικότητα και εξασφαλίζουν ελκυστικές εμφανίσεις, ενώ έχουν δημιουργηθεί και 3 νέα nail style για αυτήν την εποχή! Κι αυτή η συλλογή, όπως κι οι προηγούμενες, ακολουθεί το 8 φορές κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ‘‘7-Free’’ με φιλική σύνθεση (χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK), ενώ παράλληλα παρέχει υψηλή αντοχή στη φθορά και προστασία στα φυσικά νύχια, χωρίς κόπο, προσφέροντας μοναδική λάμψη κρυστάλλων με ασύγκριτη διάρκεια 7 ημερών!


Η νέα συλλογή CND Wild Earth περιλαμβάνει τις αποχρώσεις Blue Moon, Dreamcatcher, Arrowhead, Spear, Element και Brimstore, από τις οποίες δοκίμασα σε travel size τρεις κρεμώδεις αποχρώσεις: Dreamcatcher, Spear και Element σε συνδυασμό με το Long Wear Top Coat της σειράς, που κλειδώνει το χρώμα και προστατεύει από καθημερινές φθορές.


Η απόχρωση "Spear" #285 είναι ένα μπεζ-ροδακινί, ιδανικό για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις. Για καλύτερη κάλυψη απαιτεί δύο στρώσεις.


Η απόχρωση "Element" #283 είναι ένα ζωηρό κόκκινο-ροδί, ιδανικό για πιο επίσημες εμφανίσεις. Μία στρώση είναι αρκετή για πλήρη κάλυψη. 


Για το τέλος άφησα την απόχρωση που ξεχώρισα περισσότερο: την "Dreamcatcher" #286, που είναι ένα γλυκό μωβ, ιδανικό για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις. Μία στρώση είναι επίσης αρκετή για πλήρη κάλυψη. 


Η CND, με 38 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο, εξάγει τα προϊόντα της σε 65 χώρες, ενώ στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την Creative Group από το 2000. Επίσης συμμετέχοντας δυναμικά στις εβδομάδες μόδας δημιουργεί το προσωπικό ξεχωριστό της στυλ χαράσσοντας κάθε φορά νέα μόδα με προτάσεις στο nailwear! Όλες οι σειρές βερνικιών CND διατίθενται μέσω τou creativegroup.gr, που διανέμει πάνω από 2.000 επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης νυχιών, μαλλιών και μακιγιάζ, καθώς και σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς (κομμωτήρια, beauty salon κλπ.). Επιπλέον η Creative Group μέσω του Creative Academy εκπαιδεύει επαγγελματίες ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα που θέλουν να εξασκηθούν στην εφαρμογή νέων τεχνικών με βάση το εκπαιδευτικό σύστημα της CND!

Εσύ, ποια απόχρωση ξεχώρισες; 


Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου