27 Μαΐου 2018

B•EARTH Cosmetics Suncare: Review & giveaway

Ζούμε σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, όπου η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη σχεδόν όλο τον χρόνο! Σήμερα λοιπόν έχουμε review & giveaway για τη νέα σειρά αντηλιακών  Suncare της B•EARTH Cosmetics!


Σου έχω ξαναμιλήσει για τα φυσικά καλλυντικά της B•EARTH Cosmetics εδώ. Η φιλοσοφία της εταιρίας στηρίζεται στο τρίπτυχο Ομορφιά-Υγεία-Απόλαυση προβάλλοντας τη θηλυκή αύρα, τον αισθησιασμό και τη γυναικεία επιθυμία για ομορφιά και αρμονία, ενώ οι συνθέσεις των προϊόντων στοχεύουν στην αναγέννηση και στην υγεία της επιδερμίδας μέσω του ευεργετικού πλούτου της φύσης. Tip: όλα τα προϊόντα της B•EARTH Cosmetics παράγονται στην Ελλάδα, είναι δερματολογικά ελεγμένα, ενώ δεν περιέχουν paraben, mineral oil και SLS! 

Μόλις πρόσφατα η B•EARTH Cosmetics λάνσαρε τη νέα σειρά Suncare, που περιλαμβάνει: αντηλιακή κρέμα προσώπου με spf50 και αντηλιακό σώματος με spf30. 


Η αντηλιακή κρέμα προσώπου spf50 (50ml), αν και προσφέρει πολύ υψηλή προστασία ευρέως φάσματος (UVA-UVB), έχει λεπτόρρευστη και μη λιπαρή σύνθεση, και επιπλέον περιέχει απαλό χρώμα που εξομοιώνεται με την απόχρωση κάθε επιδερμίδας για ελαφριά κάλυψη των ατελειών του προσώπου. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση που θυμίζει κρέμα BB, οπότε συνδυάζει τα οφέλη μιας αντηλιακής κρέμας και μιας κρέμας με χρώμα, άρα γλυτώνεις χρόνο και χρήμα, και μπορείς να φορεθεί καθημερινά ακόμη και στην πόλη. Περιέχει aloe vera και εκχύλισμα τριαντάφυλλου, που συμβάλλουν στην ενυδάτωση του δέρματος, πρωτεΐνες μεταξιού, που σφραγίζουν την υγρασία της επιδερμίδας και προσφέρουν μαλακτικές ιδιότητες,  καθώς και υαλουρονικό οξύ, που δρα αντιγηραντικά. Τέλος έχει πολύ διακριτικό άρωμα, που δεν ενοχλεί!


Το αντηλιακό σώματος spf30 (200ml) προσφέρει υψηλή προστασία. Απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα ή αντιαισθητικά λευκά σημάδια. Περιέχει έλαιο καρότου (πλούσια πηγή Β Καροτίνης, βιταμινών A, B, C, D και E και απαραίτητων λιπαρών οξέων), έλαιο καρύδας (επίσης πλούσια πηγή λιπαρών οξέων και βιταμίνης Ε, με θρεπτικές ιδιότητες), καθώς και έλαιο μονόι (πλούσιο σε σαλικυλικό μεθύλιο, ένα συστατικό με καταπραϋντικές ιδιότητες που απορροφάται σε βάθος και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας.). Το καλύτερο όμως είναι ότι έχει λουλουδάτο άρωμα γαρδένιας Ταϊτής που σε αναζωογονεί!


Τα προϊόντα B•EARTH Cosmetics διατίθενται στο e-shop της εταιρίας εδώ και σε επιλεγμένα φαρμακεία καταστήματα σε όλη την Ελλάδα εδώ

*PR Sample. Βλέπε το disclaimer!


Αν σου άρεσε η νέα σειρά αντηλιακών Suncare της B•EARTH Cosmetics
πάρε μέρος στην κλήρωση: 
για 1 αντηλιακό σώματος spf30 (200ml) και 
αντηλιακή κρέμα προσώπου spf50 (50ml) για 2 τυχερές μέσω Instagram εδώ!


Δείτε επίσης:



Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου