14 Ιουνίου 2018

Nuxe Huile Prodigieuse: Review

Το Nuxe Huile Prodigieuse είναι ίσως το πιο διάσημο, πολυχρηστικό, ξηρό λάδι και αν με διαβάζεις, γνωρίζεις ήδη πόσο πολύ το αγαπώ! Σου έχω μιλήσει άλλωστε για αυτό πολλές φορές, όμως σήμερα έχω ετοιμάσει αναλυτικό review με έξτρα tip για τη χρήση του!


Το θρυλικό Nuxe Huile Prodigieuse αναφέρθηκε στο blog μου σε διαγωνισμό, σε unboxing post, σε αγαπημένα του μήνα, σε αγαπημένα καλοκαιριού, σε αγαπημένα χρονιάς, στο νεσεσέρ των διακοπών και τώρα και σε αναλυτικό review!



Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό, ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά που έρχεται σε  δύο συσκευασίες (100ml και 50ml) και σε δύο συνθέσεις, την απλή εκδοχή Nuxe Huile Prodigieuse και την εμπλουτισμένη εκδοχή Nuxe Huile Prodigieuse Or με πέρλες μαργαριταριού.


Το Nuxe Huile Prodigieuse θρέφει, αναδομεί, προστατεύει και απαλύνει τα μαλλιά και την επιδερμίδα προσώπου και σώματος δίνοντας παράλληλα βελούδινη αίσθηση και φυσική λάμψη υγείας. Είναι εμπλουτισμένο με 6 πολύτιμα φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε, περιέχει 97,8% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενώ δεν περιέχει σιλικόνη και συντηρητικά! Επιπλέον έχει ιδιαίτερο, αισθησιακό άρωμα που διαρκεί για αρκετές ώρες και θυμίζει καλοκαιρινές βραδιές λουσμένες στο φεγγαρόφωτο! Ως ξηρό λάδι απορροφάται άμεσα μέσα σε λίγα λεπτά από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή να κολλάει. Αν μάλιστα εφαρμοστεί σε βρεγμένη επιδερμίδα, απορροφάται ακόμη πιο άμεσα. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας προσώπου και σώματος και ιδίως για ξηρή / αφυδατωμένη, και για κάθε τύπο μαλλιών και ιδίως για ξηρά / ταλαιπωρημένα / κατεστραμμένα / βαμμένα / με ανταύγειες / ξηρές άκρες. Τέλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο, χειμώνα-καλοκαίρι.


Το Nuxe Huile Prodigieuse Or είναι εμπλουτισμένο με σκόνη από πέρλες μαργαριταριού και προσφέρει υπέροχη και διακριτική shimmer λάμψη στην επιδερμίδα προσώπου & σώματος και στα μαλλιά. Περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, έχει τις ίδιες ιδιότητες με την απλή εκδοχή, όμως επιπλέον χαρίζει χρυσαφένια λάμψη και αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα χάρη στην ελαφριά μπρονζέ απόχρωσή του! Είναι ιδανικό για βραδινές εξόδους, επίσημες εμφανίσεις και ειδικές περιστάσεις, όπως γάμους, βαπτίσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις κ.α.



Εκτός όμως από το review, θέλω να μοιραστώ μαζί σου και μερικά tip για τη χρήση αυτού του best seller προϊόντος παγκοσμίως:

- Ψέκασε μερικές σταγόνες Huile Prodigieuse Or σε ένα καθαρό βουρτσάκι από άδεια μάσκαρα και πέρνα με αυτό τις βλεφαρίδες σου για φυσική λάμψη και θρέψη!

- Πριν τον ύπνο ψέκασε σε μια μπατονέτα μερικές σταγόνες Huile Prodigieuse και πέρνα με αυτήν τα φρύδια σου για ενδυνάμωση και θρέψη!

- Ενυδάτωσε φυσικά τα χείλη σου εφαρμόζοντας μία σταγόνα Huile Prodigieuse πριν τον ύπνο ή μία σταγόνα Huile Prodigieuse Or πριν βγεις από το σπίτι!

- Πρόλαβε τις ραγάδες (από εγκυμοσύνη ή διαίτα) εφαρμόζοντας καθημερινά μετά το ντουζ μερικές σταγόνες Huile Prodigieuse στα επίμαχα σημεία, όπως κοιλιά, γλουτοί και μηροί!

- Πρόσθεσε μερικές σταγόνες Huile Prodigieuse στο αφροντούζ για δέρμα πιο απαλό και ενυδατωμένο!

- Μετάτρεψε ένα γαλάκτωμα σώματος σε ιριδίζον προσθέτοντας μερικές σταγόνες Huile Prodigieuse Or!

- Ρίξε μερικές σταγόνες Huile Prodigieuse Or με ή χωρίς αφρόλουτρο στην μπανιέρα και το δέρμα σου μετά θα είναι πιο απαλό και λαμπερό από ποτέ!

- Μετά το βραδινό ντουζ πρόσθεσε μερικές σταγόνες Huile Prodigieuse σε μια μικρή λεκάνη με χλιαρό νερό και κάνε ποδόλουτρο για 15'. Σκούπισε, εφάρμοσε κρέμα ποδιών, στην οποία έχεις προσθέσει μερικές σταγόνες Huile Prodigieuse, και φόρεσε βαμβακερές κάλτσες, για να σφραγίσεις την υγρασία.

- Για πιο απαλές φτέρνες σαν μωρού εφάρμοσε πριν τον ύπνο μερικές σταγόνες Huile Prodigieuse και φόρεσε βαμβακερές κάλτσες!

- Μάσκα μαλλιών: πριν το λούσιμο άπλωσε αρκετή ποσότητα Huile Prodigieuse σε όλο το μήκος των μαλλιών σου και άφησέ το να δράσει για 20-30 λεπτά. Στη συνέχεια λούσου κανονικά και τα μαλλιά σου θα είναι απίστευτα απαλά και λαμπερά!

Εσύ, έχεις δοκιμάσει το αγαπημένο μου ξηρό λάδι Nuxe Huile Prodigieuse σε κάποια από τις δύο εκδοχές του; Ποια προτιμάς;



Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου