27 Ιουνίου 2018

MEY Vitamin C Facial Toner: Review

Η τονωτική λοσιόν είναι απαραίτητο βήμα της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου. Σήμερα λοιπόν θα σου συστήσω το MEY Vitamin C Facial Toner σε αναλυτικό review
 

Πρώτα όμως να σου θυμίσω ότι η τονωτική λοσιόν είναι το 2ο βήμα περιποίησης μετά τον καθημερινό καθαρισμό και δεν πρέπει να παραλείπεται, καθώς αφαιρεί τα υπολείμματα του καθαριστικού και τυχόν βλαβερές ουσίες που εμπεριέχονται στο νερό, συσφίγγει τους πόρους, επαναφέρει το ph της επιδερμίδας στα φυσιολογικά επίπεδα, σφραγίζει την υγρασία και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα προϊόντα ενυδάτωσης (κρέμες προσώπου & serum), ενώ παράλληλα τονώνει τη μικροκυκλοφορία και προστατεύει το δέρμα από μολύνσεις (δες περισσότερα εδώ)! 


Το MEY Vitamin C Facial Toner είναι μια τονωτική λοσιόν προσώπου για λάμψη, προστασία, ενυδάτωση και αντιφλεγμονώδη δράση. Προσφέρει λάμψη και αντιγηραντική προστασία στην επιδερμίδα χάρη στη βιταμίνη C -που αποτελεί το βασικό συστατικό της- και το έλαιο πορτοκαλιού. τα οποία εμποδίζουν τη μελάχρωση του δέρματος καταστέλλοντας την παραγωγή μελανίνης και βελτιώνοντας τη διαύγεια του δέρματος (δυσχρωμίες, μέλασμα κ.α.), προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και συμβάλλουν στη μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, και στην αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, ενώ βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, προλαμβάνουν τα σημάδια της φωτοευαισθησίας προστατεύοντας από την πρόωρη γήρανση λόγω της υπεριώδους ακτινοβολίας και επανορθώνουν τις βλάβες της επιδερμίδας. Επίσης προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στη συνεργική δράση του εκχυλίσματος Melissa Officinalis -πλούσιο σε ροσμαρινικό οξύ-, του εκχυλίσματος κριθαριού -που περιέχει σελήνιο, μαγγάνιο και ψευδάργυρο- και του φλαβονοειδούς ρουτίνη. Επιπλέον προσφέρει ενυδάτωση και αντιφλεγμονώδη δράση χάρη στις καταπραϋντικές ιδιότητες της Aloe Vera και τις αντιμικροβιακές ιδιότητες που διαθέτουν οι τανίνες από τα φύλλα λευκού τσαγιού (Camelia simensis). 


Η τονωτική λοσιόν MEY Vitamin C Facial Toner είναι κατάλληλη για όλους τους τύπος δέρματος ακόμη και για επιδερμίδες με τάσεις ακμής και επιδερμίδες με δυσχρωμίες. Είναι δερματολογικά ελεγμένη με σύσταση χωρίς αλλεργιογόνα, ενώ δεν περιέχει οινόπνευμα, paraben, παράγωγα πετρελαίου και GMO (genetically modified organisms). Έρχεται σε αδιάφανη, πλαστική συσκευασία (250 ml) με εύχρηστο πώμα, για να παραμένει καθαρή και να μη γίνεται σπατάλη κατά τη χρήση, αλλά κυρίως γιατί η βιταμίνη C είναι ευάλωτη στο φως και τον αέρα. Απλώνεται με βαμβάκι μετά τον καθαρισμό πρωί και βράδυ, δεν ξεπλένεται και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης. 

Το ΜΕΥ Vitamin C Facial Toner έχει διακριτικό και αναζωογονητικό άρωμα πορτοκαλιού αφήνοντας μια αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα! Με απλά λόγια θα έλεγα ότι λειτουργεί σαν ένα βιταμινούχο "σφηνάκι" που τονώνει, προστατεύει και ανακουφίζει την επιδερμίδα καθημερινά προσφέροντας λάμψη ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, κατά τους οποίους παρατηρείται έντονη ηλιοφάνεια! Όσο καιρό το χρησιμοποιώ, νιώθω την επιδερμίδα μου πιο φωτεινή και ενυδατωμένη, χωρίς αίσθηση τραβήγματος, ενώ από την πρώτη κιόλας στιγμή κέρδισε μια θέση στο νεσεσέρ μου και ταίριαξε απόλυτα στις ανάγκες της επιδερμίδας μου, που εμφανίζει εποχιακές ευαισθησίες και τάση για δυσχρωμίες. Αν λοιπόν αναζητάς μια τονωτική λοσιόν για το καλοκαίρι, τσέκαρέ το!



Παράγεται από την εταιρία ΜΕΥ of Switzerland, που εδρεύει στην Ελβετία, και εισάγεται στην Ελλάδα μέσω της εταιρίας Dekaz S.A., ενώ διατίθεται σε φυσικά και ηλεκτρονικά φαρμακεία. 

* * * Update * * *
Αν σου άρεσε το MEY Vitamin C Facial Tonerπάρε μέρος στην κλήρωση 
για 1 τυχερή μέσω Instagram εδώ!


Δείτε επίσης:


Και μην ξεχνάς: 
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου