28 Ιουλίου 2019

Essence βασική σειρά άνοιξη / καλοκαίρι 2019: Review

Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφω με review για τη νέα, βασική σειρά της essence για την άνοιξη / καλοκαίρι 2019!


Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει πολύ τα review καλλυντικών και φαντάζομαι ότι έχουν λείψει και σε σένα! Η essence λοιπόν λάνσαρε τη νέα, βασική της σειρά για την άνοιξη / καλοκαίρι 2019 και είμαι πολύ χαρούμενη που θα μοιραστώ σήμερα μαζί σου τις εντυπώσεις μου για κάποια από τα προϊόντα αυτής της νέας συλλογής! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που επέλεξα στο πρώτο review μετά την αλλαγή στον προσανατολισμό του blog μου (δες περισσότερα εδώ) να σου μιλήσω για την essence, καθώς πρόκειται για μια cruelty free εταιρία με καλλυντικά ευρείας κατανάλωσης σε πολύ προσιτές τιμές αλλά με υψηλή ποιότητα! 

Η "You better work! Volume & curl mascara" έχει αδιάβροχη σύνθεση, όπως όλη η σειρά You better work, ενώ το βουρτσάκι της είναι κυρτό και τρίχινο, για να προσφέρει μέγιστο όγκο και καμπύλη στις βλεφαρίδες. Το "You better work! Eye primer" έχει αδιάβροχη σύνθεση και ελαφριά υφή, ενώ απαιτείται ελάχιστη ποσότητα που μόλις απορροφηθεί, αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη σαν βουτυράτη κρέμα, για να αυξήσει την αντοχή της σκιάς και να τη διατηρήσει αναλλοίωτη για  ώρες, ιδίως τώρα το καλοκαίρι που ιδρώνουμε πιο εύκολα! Επίσης περιέχει βούτυρο καριτέ και υπέροχο άρωμα που μου θυμίζει το άρωμα του βερίκοκου! Η "You better work! Tinted day cream 10 light" είναι μια αδιάβροχη, ματ κρέμα ημέρας με χρώμα και φίλτρα UVA/UVB. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται πολύ εύκολα αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ματ, χωρίς να λαδώνει ή να κολλάει, και προσφέρει ελαφριά κάλυψη δημιουργώντας ένα no make-up look! Είναι ιδανική για όλη τη μέρα, ιδίως τώρα το καλοκαίρι που προτιμούμε να φοράμε πιο ελαφριές κρέμες αποφεύγοντας τα βαριά make up!


Η παλέτα σκιών "G'Day Sydney metallic eyeshadow palette 01" από τη σειρά City περιέχει 9 πουδρένιες αποχρώσεις και έρχεται σε χαριτωμένη, χάρτινη συσκευασία με μαγνητικό κούμπωμα. Η πάνω σειρά έχει 5 ματ, γήινες αποχρώσεις που  γράφουν ικανοποιητικά και είναι ιδανικές για βάση, ενώ η μία κάνει και για smokey look ή περίγραμμα. Η κάτω σειρά έχει 4 μεταλλικές αποχρώσεις που γράφουν πανεύκολα και πολύ ικανοποιητικά, και μπορούν να φορεθούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά ή ακόμη και κάτω από το φρύδι στην εξωτερική γωνία!


Η παλέτα "Hey cheecks blush, bronzer & highlighter palette" περιλαμβάνει 1 highlighter, 2 bronzer και 3 ρουζ, και  έρχεται επίσης σε χαριτωμένη, χάρτινη συσκευασία με μαγνητικό κούμπωμα. Το highlighter έχει ανοιχτή απόχρωση με ελαφριά λάμψη, ιδανική για όλες τις ώρες ακόμη και για πρωινές εμφανίσεις, ενώ γράφει εύκολα και ικανοποιητικά. Από τα 2 bronzer το ένα είναι ματ και το άλλο είναι λαμπερό, και γράφουν εύκολα και ικανοποιητικά. Από τα 3 ρουζ, το ένα είναι φυσικό ροδακινί, το δεύτερο είναι καφέ-πορτοκαλί και το τρίτο είναι κόκκινο-ροζέ, και γράφουν επίσης εύκολα και ικανοποιητικά. Πρόκειται για μια παλέτα ιδανική για διακοπές και ταξίδια, αφού τα έχει όλα συγκεντρωμένα σε μία συσκευασία!


Το "The dip eyeliner" είναι ένα κλασικό eyeliner με πινελάκι, σε μαύρη απόχρωση και πολύ όμορφη συσκευασία! Γράφει πανεύκολα, ενώ είναι αδιάβροχο! Το "Insta perfect liquid highlighter 10 gold addiction" έχει ελαφριά υφή, απλώνεται πανεύκολα και απορροφάται στη στιγμή, χωρίς να κολλάει, ενώ μία σταγόνα αρκεί για κάθε μάγουλο. Μόλις στεγνώσει αφήνει εντυπωσιακή, μεταλλική λάμψη ανοιχτού χρυσού, σχεδόν διάφανου. Είναι απλώς υπέροχο για επίσημες, βραδινές εμφανίσεις!



Το "Shine Last & Go! Gel nail polish" στην απόχρωση 13 Legally Pink είναι ένα έντονο κοραλί που φωνάζει "καλοκαίρι", ενώ έχει κρεμώδες φινίρισμα με εφέ τζελ για μεγαλύτερη αντοχή και χρειάζεται 2 στρώσεις. Το "Shine Last & Go! Gel nail polish" στην απόχρωση 28 Razzle Dazzle είναι ένα περίεργο χρώμα, ανάμεσα σε γκρι, ασημί και καφέ, ιδανικό για πιο επίσημες εμφανίσεις! Έχει ιριδίζον και αστραφτερό φινίρισμα με εφέ τζελ για μεγαλύτερη αντοχή και χρειάζεται 2 στρώσεις.


Τέλος, το "My beauty lip ritual nourishing balm 02" θρέφει τα χείλη, χάρις στο έλαιο ρυζιού που περιέχει, ενώ έχει πολύ διακριτικό άρωμα και γεύση. Το "My beauty lip ritual nourishing balm 03" προσφέρει ενυδάτωση για αρκετές ώρες, ενώ έχει υπέροχο άρωμα και γεύση κερασιού. Ακόμη και τώρα το καλοκαίρι είναι απαραίτητο ένα λιπ μπαλμ, καθώς τα χείλη υποφέρουν από την αυξημένη θερμοκρασία, τον ήλιο και το αλάτι, με αποτέλεσμα να αφυδατώνονται και να τραβάνε!


Και για να σε ανταμείψω που με διάβασες μέχρι το τέλος, πάρε μέρος στην κλήρωση για 1 υπέροχο σετ καλλυντικών essence στον λογαριασμό μου στο Instagram κάνοντας κλικ εδώ!
(*Λόγω GDPR περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, πλέον οι διαγωνισμοί μου θα διεξάγονται αποκλειστικά στους λογαριασμούς μου στο Facebook και στο Instagram! Ακολούθησέ με και εκεί, για να συμμετέχεις! Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!)



Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε Facebook και Instagram, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου