6 Ιουλίου 2024

Σειρά περιποίησης προσώπου Lavera Re-energising: Review


Στην καρδιά του καλοκαιριού επιστρέφω με review για τη σειρά περιποίησης προσώπου νυκτός Lavera Re-energising, που χρησιμοποιώ εντατικά τον τελευταίο μήνα!


Αν και καλοκαίρι, με τη ζέστη και την υψηλή θερμοκρασία να χτυπάνε κόκκινο, δεν πρέπει να παραμελούμε τις ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου μας, αλλά να φροντίζουμε για την καθημερινή της ενυδάτωση, πρωί και βράδυ, με κατάλληλα προϊόντα skincare! Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου η επιδερμίδα αναδομείται, αναπλάθεται και τρέφεται, οπότε είναι πολύ σημαντικό -αν όχι απαραίτητο- ακόμη και το καλοκαίρι να εφαρμόζουμε και προϊόντα νυκτός! Επίτρεψέ μου λοιπόν να σου μιλήσω για τη σειρά περιποίησης προσώπου νυκτός Lavera Re-energising, που έχω εντάξει στη ρουτίνα βραδινής περιποίησης προσώπου από τις αρχές Ιουνίου και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σου τις εντυπώσεις μου!


Αρχικά θέλω να αναφέρω ότι η σειρά Lavera Re-energising αποκόμισε το βραβείο "Sleeping Award" ως η καλύτερη σειρά περιποίησης προσώπου νυκτός για την αποτελεσματική της σύσταση!

Πιο συγκεκριμένα η σειρά skincare νυκτός Re-energising περιλαμβάνει τρία προϊόντα:

• Re-energising Ελιξίριο Έλαιο Προσώπου Νυκτός (Ορός)

• Re-energising Κρέμα Νυκτός Αναδόμησης Προσώπου 

• Re-energising Κρέμα Νυκτός Αναδόμησης Ματιών 
 

Κύρια συστατικά της σειράς Lavera Re-energising είναι το βιολογικό έλαιο σταφυλιού & η βιταμίνη Ε. Ειδικότερα, το σταφύλι προσφέρει πολύτιμες αντιοξειδωτικές ιδιότητες στην επιδερμίδα, προστατεύοντάς την από την πρόωρη γήρανση, ενώ η φυσική βιταμίνη Ε, ως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό, υποστηρίζει την αναγέννηση του κυτταρικού φραγμού της επιδερμίδας, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, το οξειδωτικό στρες και τις οξειδωτικές βλάβες, που προκαλούν πρόωρη γήρανση και εμφάνιση ρυτίδων.

Η σειρά περιποίησης προσώπου νυκτός Re-energising ενυδατώνει σε βάθος, αναζωογονεί και αναδομεί την επιδερμίδα επαναφέροντας τη φυσική της λάμψη και σφριγηλότητα, απαλύνει τα σημάδια της κούρασης, προσφέρει λείανση και φρεσκάδα, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης. Η συγκεκριμένη σειρά περιποίησης είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, περιέχει αποκλειστικές φυσικές και βιοδιασπώμενες συνθέσεις, με φυσικά αιθέρια έλαια και συστατικά που προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες, ενώ έχει πιστοποιήσεις Natrue, BIO, PETA (cruelty free) & Vegan! (Μπορείς να δεις περισσότερα για την εταιρεία Lavera και τη γενικότερη φιλοσοφία της εδώ!)


Το Re-energising Ελιξίριο Έλαιο Προσώπου Νυκτός (Ορός) μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης, ενισχύει τα κύτταρα του δέρματος με επιπλέον ενέργεια και συμβάλλει στη νυχτερινή κυτταρική αναγέννηση και αναδόμηση, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό, όμορφο και εμφανώς ξεκούραστο το πρωί, χάρη στην αντιφλεγμονώδη σύνθεσή του. Εφαρμόζεται το βράδυ (ύστερα από τον καθαρισμό και πριν την κρέμα νυκτός), αλλά μπορεί να φορεθεί και ως βάση μακιγιάζ! Μόλις 2-3 σταγόνες επαρκούν για ολόκληρο το πρόσωπο! Αν και έλαιο, η υφή του απορροφάται σχετικά γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά, προετοιμάζοντας το δέρμα για το επόμενο βήμα περιποίησης, την κρέμα νυκτός. Έχει ευχάριστο και αναζωογονητικό άρωμα σταφυλιού, ενώ έρχεται σε γυάλινη, ανακυκλώσιμη συσκευασία 30ml με σταγονόμετρο και χάρτινη συσκευασία κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένες ίνες και κλιματικά ουδέτερη.


Η Re-energising Κρέμα Νυκτός Αναδόμησης Προσώπου προσφέρει δράση 5σε1 κατά τη διάρκεια της νύχτας: αναζωογονεί τη σύνθεση της επιδερμίδας, λειαίνει την υφή της, υποστηρίζει τη φυσική ανανέωση και αναδόμηση των κυττάρων, διώχνει τα σημάδια κούρασης και παρέχει εντατική ενυδάτωση σε βάθος. Αν και έχει σχετικά ελαφριά υφή που απορροφάται μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να κολλάει ή να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, ενυδατώνει ικανοποιητικά την επιδερμίδα! Εφαρμόζεται επίσης το βράδυ ύστερα από το Ελιξίριο Έλαιο, έχει επίσης ευχάριστο και αναζωογονητικό άρωμα σταφυλιού, ενώ έρχεται σε γυάλινο βάζο 50ml με καπάκι (βάζο κατασκευασμένο από τουλάχιστον 30% ανακυκλωμένο γυαλί και χάρτινη συσκευασία από 100% ανακυκλωμένες ίνες, χωρίς βαφές και πρόσθετα).


Στη δική μου επιδερμίδα, που είναι κανονική προς ξηρή και με τάσεις ευαισθησίας, ταίριαξε απόλυτα η σειρά περιποίησης Re-energising!Μάλιστα μετά από έναν μήνα εντατικών δοκιμών ολόκληρης της σειράς η επιδερμίδα μου δείχνει ορατά πιο λαμπερή, σφριγηλή και αναζωογονημένη! Και για να τεστάρω την αποτελεσματικότητα των δύο προϊόντων της σειράς που απευθύνονται στο πρόσωπο, δηλαδή το Ελιξίριο Έλαιο (Ορό) και την Κρέμα Νυκτός, τα δοκίμασα και μαζί και ξέχωρα! Κάθε φορά που εφαρμόζω τα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς νιώθω ότι προσφέρω στην επιδερμίδα μου ένα τονωτικό, βιταμινούχο "κοκτέιλ"! Επίσης εκτίμησα πολύ το ότι η σειρά Re-energising έχει ακριβώς την υφή που αναζητώ σε προϊόντα καθημερινής βραδινής περιποίησης, ιδίως τώρα το καλοκαίρι που η θερμοκρασία είναι υψηλή!


Τέλος, η Re-energising Κρέμα Νυκτός Αναδόμησης Ματιών ενυδατώνει εντατικά και σε βάθος την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών, μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης και προσφέρει την επόμενη μέρα βλέμμα εμφανώς λαμπερό και ξεκούραστο χωρίς πρηξίματα, σαν έχεις μόλις ξυπνήσει! Έχει ελαφριά υφή που απορροφάται σχετικά γρήγορα, ενώ η σύνθεσή της περιέχει πολύτιμα, βιολογικά συστατικά, αφού το σταφύλι προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, ενώ η φυσική βιταμίνη Ε λειτουργεί επίσης αντιοξειδωτικά προστατεύοντας παράλληλα από τις ελεύθερες ρίζες. Εκτός από χρήση ως κρέμα νυκτός ματιών, είναι επίσης κατάλληλη και για βραδινή μάσκα αναδόμησης, εφαρμόζοντάς την πριν τον ύπνο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και αφήνοντάς την για ολόκληρο το βράδυ. Έχει ανεπαίσθητο άρωμα, ενώ έρχεται σε πλαστική συσκευασία 15ml με καπάκι (πλαστική συσκευασία και καπάκι κατασκευασμένα από 81% ανακυκλωμένο πλαστικό και χάρτινη συσκευασία από 100% ανακυκλωμένες ίνες και κλιματικά ουδέτερη).



Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε 
Instagram & Facebook, για να μη χάνεις κανένα νέο post!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου