9 Οκτωβρίου 2024

Σειρά περιποίησης προσώπου Lavera My Age: Review

Το φθινόπωρο η επιδερμίδα του προσώπου χρειάζεται αναδόμηση και επανόρθωση μετά τις διακοπές και την έκθεση στον ήλιο! Για αυτό σού έχω ετοιμάσει review για τη σειρά περιποίησης προσώπου Lavera 𝗠𝘆 𝗔𝗴𝗲!


Η Lavera My Age είναι μια πολυτελής και αριστοκρατική σειρά περιποίησης προσώπου, με καινοτόμες και προσεκτικά ισορροπημένες φυσικές συνθέσεις, που απευθύνεται σε ώριμες επιδερμίδες, κυρίως άνω των 50-55 ετών, αλλά ενδεχομένως και σε μικρότερες ηλικίες, π.χ. όταν η επιδερμίδα είναι πολλή ξηρή και αφυδατωμένη για την αποτροπή του κινδύνου πρόωρης γήρανσης και την εμφάνιση ρυτίδων ή γενικότερα όταν έχει ανάγκη από πιο εντατική φροντίδα, σύσφιξη και ανάπλαση. Η συγκεκριμένη λοιπόν σειρά περιποίησης: αντιμετωπίζει τις ρυτίδες, ενυδατώνει  σε βάθος, θρέφει και συσφίγγει την επιδερμίδα, μετατρέποντάς την σε ορατά και αισθητά πιο απαλή, ελαστική λεία, σφριγηλή και λαμπερή, ενώ παράλληλα εξισορροπεί τον ανομοιόμορφο τόνο και την υφή της επιδερμίδας, μειώνοντας μελαγχρωματικές ανωμαλίες (χρωστικές κηλίδες και δυσχρωμίες) που προκαλούνται από διάφορες αιτίες.



Η σειρά  Lavera My Age είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, είναι δερματολογικά ελεγμένη και κλιματικά ουδέτερη, περιέχει αποκλειστικές φυσικές και βιοδιασπώμενες συνθέσεις, χωρίς ορυκτέλαια, μικροπλαστικά, τεχνητά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά, αλλά με φυσικά αιθέρια έλαια και συστατικά που προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες, ενώ έχει πιστοποιήσεις Natrue, BIO, PETA (cruelty free) & Vegan! (Μπορείς να δεις περισσότερα για την εταιρεία Lavera και τη γενικότερη φιλοσοφία της εδώ!)

Κύρια συστατικά της σειράς Lavera My Age είναι ο βιολογικός ιβίσκος και τα κηραμίδια / κεραμίδια (ceramides) φυτικής προέλευσης. Ο ιβίσκος εξισορροπεί τις μελαγχρωματικές ανωμαλίες και μειώνει τις χρωστικές κηλίδες, ενώ τα κεραμίδια ενισχύουν και προστατεύουν τη δομική ακεραιότητα και λειτουργία του δερματικού φραγμού, εξασφαλίζοντας περισσότερη υγρασία στο δέρμα.



Η σειρά περιποίησης προσώπου Lavera My Age περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα:

• My Age Εντατικό Oil Serum (Ορός)

• My Age Συσφικτική Κρέμα Προσώπου Ημέρας

• My Age Αναπλαστική Κρέμα Προσώπου Νυκτός

• My Age Κρέμα Contour Ματιών & Χειλιών


Το My Age Εντατικό Oil Serum (Ορός), με βιολογικό ιβίσκο και κεραμίδια φυτικής προέλευσης, προσφέρει άμεση και εντατική φροντίδα, ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, διεισδύοντας στα βαθύτερα στρώματά του, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τα σημάδια μελάγχρωσης (χρωστικές κηλίδες) και αυξάνει την ελαστικότητα, σφριγηλότητα και σταθερότητα, αφήνοντας το δέρμα αισθητά απαλό, με μια βελούδινη αίσθηση αλλά και με διακριτική λάμψη υγείας. Μάλιστα η καινοτόμος και υψηλής ποιότητας φόρμουλα με βάση τα έλαια που περιέχει χαρίζει υπέροχη αίσθηση 100% πιστοποιημένης, φυσικής, προσωπικής φροντίδας, χωρίς συμβιβασμούς. Η υφή του είναι κάτι ανάμεσα σε έλαιο και γαλακτώδη ή υδαρή κρέμα που χρειάζεται λίγα λεπτά, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα, χωρίς όμως να κολλάει ή να αφήνει περιττή λιπαρότητα, προετοιμάζοντας το δέρμα για το επόμενο βήμα περιποίησης, δηλαδή την ενυδατική κρέμα. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ (ύστερα από τον καθαρισμό και την τονωτική λοσιόν και πριν την ενυδατική κρέμα ημέρας ή νυκτός), έχει διακριτικό και ευχάριστο άρωμα, ενώ έρχεται σε γυάλινη συσκευασία με σταγονόμετρο (30ml) και χάρτινη συσκευασία κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένες ίνες (χωρίς χρώμα και πρόσθετα).



Η My Age Συσφικτική Κρέμα Προσώπου Ημέρας,  με βιολογικό ιβίσκο και κεραμίδια φυτικής προέλευσης, συσφίγγει και προστατεύει την επιδερμίδα, αυξάνει τη σταθερότητα και την ελαστικότητά της, έχει αποδεδειγμένη επίδραση στα σημάδια μελάγχρωσης (χρωστικές κηλίδες και δυσχρωμίες), ενώ ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, προσφέροντας ένα απαλό, ρόδινο και βελούδινο αποτέλεσμα. Έχει κρεμώδη υφή που απορροφάται εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να κολλάει ή να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Εφαρμόζεται το πρωί ύστερα από τον αντίστοιχο ορό της σειράς, έχει επίσης διακριτικό και ευχάριστο άρωμα, ενώ έρχεται σε γυάλινο βαζάκι (50ml) με καπάκι. *Βάζο κατασκευασμένο από 73% ανακυκλωμένο γυαλί και χάρτινη συσκευασία από 100% ανακυκλωμένες ίνες.



Η My Age Αναπλαστική Κρέμα Προσώπου Νυκτός, με βιολογικό ιβίσκο και κεραμίδια φυτικής προέλευσης, διεγείρει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης, αναγέννησης, ανάπλασης και αναδόμησης των κυττάρων του δέρματος που γίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου, αποκαθιστώντας τυχόν βλάβες που έγιναν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης αυξάνει τη σταθερότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, έχει αποδεδειγμένη επίδραση στα σημάδια μελάγχρωσης (χρωστικές κηλίδες και δυσχρωμίες), ενώ αναζωογονεί και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, μετατρέποντάς την σε απαλή, ρόδινη και βελούδινη. Έχει κρεμώδη υφή που απορροφάται εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά. Εφαρμόζεται το βράδυ ύστερα από τον αντίστοιχο ορό της σειράς, έχει επίσης διακριτικό και ευχάριστο άρωμα, ενώ έρχεται σε γυάλινο βάζο (50ml) με καπάκι. *Βάζο κατασκευασμένο από  73% ανακυκλωμένο γυαλί και χάρτινη συσκευασία από 100% ανακυκλωμένες ίνες.



Τέλος, η My Age Κρέμα για το Περίγραμμα (Contour) Ματιών & Χειλιών, με βιολογικό ιβίσκο και κεραμίδια φυτικής προέλευσης, συσφίγγει, ενυδατώνει και θρέφει εντατικά την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια αλλά και την περιοχή γύρω από τα χείλη, μειώνοντας παράλληλα τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και προσφέροντας περισσότερη ελαστικότητα στο περίγραμμα των χειλιών. Έχει απαλή υφή που απορροφάται σχετικά γρήγορα. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ, ενώ δεν περιέχει καθόλου άρωμα, για να μην ενοχλεί την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Έρχεται σε πλαστική συσκευασία (15ml) με καπάκι. *Το σωληνάριο, συμπεριλαμβανομένου του πώματος, είναι κατασκευασμένο από 80% ανακυκλωμένο υλικό και η χάρτινη συσκευασία είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένες ίνες (χωρίς χρώμα και πρόσθετα).



Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε Instagram & Facebook, για να μη χάνεις κανένα νέο post!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου