17 Απριλίου 2024

Lavera: Review

Διανύοντας την άνοιξη, σου έχω ετοιμάσει review για προϊόντα skincare από την εταιρεία Lavera που χρησιμοποιώ εντατικά τον τελευταίο μήνα!


Πρώτα όμως, θέλω να σου πω ότι σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ήδη η εταιρεία βιολογικών καλλυντικών Lavera οφείλει το όνομά της στη λατινική λέξη “la vera” που σημαίνει "η αλήθεια", ενώ κύριος στόχος της εταιρείας ήταν και παραμένει το τρίπτυχο: “Καταλληλότητα - Συμβατότητα - Αποτελεσματικότητα”!

Η εταιρεία Lavera ιδρύθηκε το 1987, στο Ανόβερο της Γερμανίας, από τον Thomas Haase, έναν οραματιστή που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής του. Μετρώντας λοιπόν σχεδόν 4 δεκαετίες η Lavera έχει αποσπάσει πλήθος πιστοποιήσεων, διακρίσεων και βραβείων για τα προϊόντα της, χάρη στην καινοτομία και τη βιώσιμη φιλοσοφία της. Ειδικότερα κατέχει πιστοποιήσεις από την NaTrue, την Vegan Society, το OEKO-TEX και την PETA, ενώ επίσης είναι μια κλιματικά ουδέτερη εταιρεία, αφού σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων και συσκευασιών της χρησιμοποιεί πράσινη ενέργεια, ανακυκλώσιμα υλικά και φροντίζει οι πράξεις της να μην αφήνουν περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Βασικές αρχές της εταιρείας Lavera είναι η παραγωγή 100% πιστοποιημένων φυσικών καλλυντικών από υψηλής ποιότητας βιολογικά, φυτικά συστατικά και βιώσιμες πρώτες ύλες, χωρίς δοκιμές σε ζώα, γενετικά τροποποιημένο υλικό, χημικές ουσίες, χημικά UV φίλτρατεχνητές χρωστικές, συντηρητικά, σιλικόνες, παραφίνες, φθαλάτες, πλαστικά μικροσφαιρίδια, παραφινέλαιαάλατα αλουμινίου, πλαστικό, πλαστικοποιητές, σταθεροποιητές, ορυκτέλαια και τα παράγωγα τους, ενώ  τα αρώματα που χρησιμοποιούνται είναι 100% αγνά και φυσικά αντί για συνθετικά. Συνεπώς οι καινοτόμες συνθέσεις των καλλυντικών Lavera τα καθιστούν 100% συμβατά για όλη την οικογένεια, αφού είναι πρωτίστως υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα ακόμη και για το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα.

Από την εταιρεία Lavera δοκίμασα το τελευταίο διάστημα τα παρακάτω τέσσερα προϊόντα και θέλω να μοιραστώ μαζί σου τις εντυπώσεις μου!



Serum Glow By Nature & Κρέμα Ημέρας Glow By Nature

Η σειρά περιποίησης προσώπου Glow By Nature με φυσικό συνένζυμο Q10 & βιταμίνη C περιλαμβάνει Ορό και Κρέμα Ημέρας, και επαναφέρει τη φυσική λάμψη στην επιδερμίδα, απαλύνει τα σημάδια της ταλαιπωρημένης όψης, προσφέρει λείανση, αναζωογόνηση και φρεσκάδα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει σε βάθος μειώνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης. Το φυσικό συνένζυμο Q10 συμμετέχει στον κυτταρικό μεταβολισμό της ενέργειας και οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση, ενώ η φυσική βιταμίνη C είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, το οξειδωτικό στρες και την οξειδωτική βλάβη. Η συγκεκριμένη σειρά περιποίησης είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. 


Ειδικότερα, ο Ορός Glow By Nature έχει πολύ ανάλαφρη υφή που απορροφάται άμεσα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, προετοιμάζοντας το δέρμα για το επόμενο βήμα περιποίησης, την ενυδατική κρέμα. Εφαρμόζεται το πρωί (μετά τον καθαρισμό και την τονωτική λοσιόν), έχει ανεπαίσθητο άρωμα που θυμίζει αναβράζουσα βιταμίνη C, ενώ έρχεται σε γυάλινη, ανακυκλώσιμη συσκευασία με dispencer (30ml).


Η δε Κρέμα Ημέρας Glow By Nature, αν και έχει ελαφριά υφή που απορροφάται μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να κολλάει ή να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, ενυδατώνει ικανοποιητικά την επιδερμίδα! Εφαρμόζεται επίσης το πρωί ύστερα από τον αντίστοιχο ορό της σειράς, έχει επίσης ανεπαίσθητο άρωμα που θυμίζει βιταμίνη C, ενώ έρχεται σε γυάλινο βαζάκι (50ml) (κατασκευασμένο από επαναχρησιμοποιημένο γυαλί κατά 90%) με καπάκι.


Στη δική μου επιδερμίδα, που είναι κανονική προς ξηρή και με τάσεις ευαισθησίας, ταίριαξε απόλυτα η σειρά περιποίησης Glow By Nature!Μάλιστα μετά από έναν μήνα εντατικής χρήσης, τόσο του ορού όσο και της ενυδατικής κρέμας ημέρας, η επιδερμίδα μου έχει αποκτήσει ορατά πιο λαμπερή, σφριγηλή και υγιή όψη, αφήνοντας πίσω της τη θαμπάδα του χειμώνα! Και για να τεστάρω την αποτελεσματικότητα των δύο προϊόντων της σειράς, τα δοκίμασα και μαζί και ξέχωρα! Και δεν σου κρύβω ότι κάθε φορά που εφαρμόζω τα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς νιώθω ότι προσφέρω στην επιδερμίδα μου ένα τονωτικό, βιταμινούχο "κοκτέιλ"! Επίσης εκτίμησα πολύ το ότι η σειρά Glow By Nature έχει ακριβώς την υφή που αναζητώ σε προϊόντα καθημερινής περιποίησης, ιδίως τώρα την άνοιξη που η θερμοκρασία γίνεται ολοένα και πιο υψηλή!


Αφρόλουτρο Αναζωογόνησης Revitalizing

Νέο αφρόλουτρο με βιολογικό πορτοκάλι & βιολογική μέντα. Διαθέτει ήπιες, επιφανειοδραστικές ουσίες που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και ισορροπημένο pH που προστατεύει την χλωρίδα του δέρματος. Κάνει πλούσιο αφρό που ξεπλένεται εύκολα αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και αρωματισμένη, αφού μετατρέπει το καθημερινό ντους σε μια αναζωογονητική και απολαυστική εμπειρία, χάρη στο ζωηρό και φρέσκο άρωμα πορτοκαλιού, που αναζωογονεί τις αισθήσεις και είναι γνωστό για τις εξαιρετικές του ιδιότητες στην περιποίηση του δέρματος, και χάρη στο φρέσκο άρωμα μέντας, που αναζωογονεί και τονώνει την κουρασμένη επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, και έρχεται σε πλαστικό μπουκάλι (250ml) με καπάκι, κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένες ύλες. 

Tip: Όταν αδειάσει η συσκευασία του αφρόλουτρου, μπορείς να την ξαναγεμίσεις με τη refill συσκευασία που κυκλοφορεί!


Good night 2σε1 Κρέμα Χεριών & Μάσκα

Κρέμα χεριών & Μάσκα με βιολογικό σταφύλι & βιολογικό βούτυρο shea (βούτυρο καριτέ). Η σύνθεσή της περιέχει πολύτιμα, βιολογικά συστατικά, αφού το σταφύλι προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, ενώ το βούτυρο shea ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Είναι κατάλληλη για πολύ ξηρή επιδερμίδα και έχει κανονική, βελούδινη υφή -ούτε πολύ ελαφριά, ούτε πολύ πυκνή- που απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα ή να κολλάει. Ενυδατώνει και ανακουφίζει άμεσα τα σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ενώ τα διατηρεί λεία, απαλά και καλά προστατευμένα για πολλές ώρες. Εκτός όμως από χρήση ως κρέμα χεριών, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα αναδόμησης για τα χέρια εφαρμόζοντάς την λίγο πριν το ύπνο και φορώντας υφασμάτινα γάντια. Όσο για το άρωμα της, είναι απλώς υπέροχο, θυμίζοντας ακριβό άρωμα! Έρχεται σε πλαστική συσκευασία (75ml) με καπάκι, το οποίο κατασκευάζεται από 98% ανακυκλωμένο πλαστικό.



Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε 
Instagram & Facebook, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου