11 Αυγούστου 2023

Aroma Therapy Natural Products: Review

Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφω με ένα review για τα χειροποίητα καλλυντικά "Aroma Therapy Natural Products" της αγαπημένης μου bloggοφίλης Μαρίας από το beautyharmonyblog.gr!

Η Μαρία έχει σπουδές αισθητικής, αρωματοθεραπείας και ρεφλεξολογίας στην Αγγλία και την Ελλάδα, οπότε μπορεί να αποκαλείται και ολιστική θεραπεύτρια! Η αγάπη της λοιπόν για την αισθητική, την ομορφιά και την ευεξία την ώθησε να δημιουργήσει το δικό της blog, στο οποίο εκτός από θέματα ομορφιάς γράφει και για βιβλία αλλά και για ταξίδια, συνταγές και διάφορα άλλα θέματα μητρότητας και μη! Σε περίπτωση που δεν ακολουθείς ήδη τη Μαρία, μπες τώρα στο blog της beautyharmonyblog.gr, ακολουθησέ την και δε θα χάσεις!

Και ως ανήσυχο πνεύμα που είναι, πριν έναν χρόνο δημιούργησε τα δικά της, χειροποίητα καλλυντικά με την επωνυμία "Aroma Therapy Natural Products" και οικολογική, zero waste και vegan φιλοσοφία, παντρεύοντας τις γνώσεις της και την εμπειρία της με αγνές και φυσικές, πρώτες ύλες! Αν με διαβάζεις καιρό, γνωρίζεις την αγάπη που τρέφω για τα φυσικά προϊόντα και δη τα χειροποίητα καλλυντικά, οπότε φαντάζεσαι τον ενθουσιασμό μου, όταν έμαθα για τα χειροποίητα καλλυντικά της φίλης μου Μαρίας!


Πριν λίγο καιρό που λες παρέλαβα ένα υπέροχο πακέτο με τρία χειροποίητα, καλλυντικά προϊόντα "Aroma Therapy Natural Products"! Πάμε να τα δούμε!


Λάδι μασάζ για μείωση της κυτταρίτιδας:
Ένα λάδι μασάζ με υπέροχο και αναζωογονητικό άρωμα που βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με φυσικό τρόπο ενυδατώνοντας παράλληλα την επιδερμίδα σε βάθος! Περιέχει αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια λεμονιού, γκρέιπφρουτ, κανέλας, γερανιού και πεύκου. Είναι 100% vegan, αγνό και φυσικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά, ενώ έρχεται σε πολυτελή, zero waste συσκευασία που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από υφασμάτινο πουγκί! Απλώνεται στο δέρμα κάνοντας μασάζ με ανοδικές κινήσεις. Tip: Η Μαρία προτείνει πριν την εφαρμογή του λαδιού να προηγείται πάντα dry brushing, δηλαδή στεγνό βούρτσισμα, στα επίμαχα σημεία με ειδική βούρτσα! Βέβαια για καλύτερα αποτελέσματα απαιτείται και σωστή διατροφή και γυμναστική σε συνδυασμό με καλλυντικό προϊόν!


Σαπούνι κυτταρίτιδας με λούφα και αιθέρια έλαια:
Ένα ακόμη προϊόν για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αυτήν τη φορά σε μορφή σαπουνιού που περιέχει φυσική λούφα και διάφορα αιθέρια έλαια! Είναι επίσης 100% vegan, αγνό και φυσικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά. Έχει κι αυτό εξίσου υπέροχο και αναζωογονητικό άρωμα, όπως και το λάδι μασάζ, και εκτός από αντικυτταριτιδική δράση αφήνει παράλληλα την επιδερμίδα απαλή, χάρη στη φυσική λούφα που απολεπίζει και δημιουργεί υπεραιμία!


Pure Lavender - 100% φυσικό κερί σόγιας με αιθέρια έλαια:
Ένα 100% φυσικό, χειροποίητο κερί σόγιας με το αγαπημένο αιθέριο έλαιο λεβάντας, που είναι ιδανικό για κάθε εποχή αλλά κυρίως για τώρα το καλοκαίρι! Η λεβάντα εκτός από χαλαρωτικές ιδιότητες έχει παράλληλα και αντικουνουπική δράση, οπότε αποτελεί προϊόν 2 σε 1! Έρχεται σε γυάλινο με καπάκι που επίσης μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί σε zero waste εφαρμογές!



Μπορείς να δεις περισσότερα για όλα τα προϊόντα "Aroma Therapy Natural Products" εδώ!


Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε Facebook και Instagram, για να μη χάνεις κανένα νέο post!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου