1 Μαρτίου 2022

Ανοιξιάτικη διακόσμηση με poster από το Desenio

Καλό μήνα! Αν και ο καιρός έξω δε θυμίζει ακόμη άνοιξη, θέλω να σου δείξω ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση με poster από το Desenio!


Εδώ και καιρό ήθελα να διακοσμήσω έναν άδειο τοίχο απέναντι από το γραφείο και τη βιβλιοθήκη μου, αλλά το ανέβαλλα, γιατί δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιο στυλ θα μου άρεσε περισσότερο! Είναι, βλέπεις, που μου αρέσουν εξίσου τα ρομαντικά και τα φλοράλ στοιχεία, όμως ενθουσιάζομαι και με εμπνευστικές φράσεις/λέξεις, και φυσικά θέλω και κάτι που να δείχνει τις οικολογικές μου ευαισθησίες! Οπότε προβληματιζόμουν πώς να τα συνδυάσω όλα αυτά μαζί, χωρίς το αποτέλεσμα να κουράζει στο μάτι αλλά και να μου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που θα κάθομαι στο γραφείο μου ή θα διαβάζω πλάι στη βιβλιοθήκη! Κι η λύση βρέθηκε με το που είδα τα poster του Desenio και θεώρησα κατάλληλη την ευκαιρία για μια ανοιξιάτικη διακόσμηση!

Το Desenio είναι μια σουηδική εταιρία που από το 2010 δημιουργεί poster και κορνίζες τοίχου σκανδιναβικής αισθητικής (Nordic) με βιώσιμο τρόπο! Θα βρεις συλλογές poster για κάθε στυλ και για κάθε χώρο που θέλεις να διακοσμήσεις: black & white, ρετρό & vintage, διάσημοι ζωγράφοι, χάρτες & πόλεις, φύση, illustration,  αφηρημένη τέχνη, minimalist art, art line, παιδικά poster, κ.α.!

Μπήκα λοιπόν στο ελληνικό πλέον site του Desenio www.desenio.gr, και αρχικά συμπλήρωσα ένα κουίζ, για να πάρω μια πρώτη ιδέα και να ανακαλύψω poster που ταιριάζουν στο στυλ μου! Και στη συνέχεια άρχισα να βλέπω μία μία όλες τις αμέτρητες συλλογές των poster, ενώ ταυτόχρονα αποθήκευα στα αγαπημένα μου όσα πόστερ μού άρεσαν! Περιττό να σου πω ότι μαζεύτηκαν περίπου 200 επιλογές... Οπότε στην επόμενη φάση, έπρεπε να επιλέξω όσα poster μού άρεσαν περισσότερο από τα υπόλοιπα για μια ανοιξιάτικη διακόσμηση! Η διαδικασία επιλογής poster εκτός από πανεύκολη είναι και πολύ διασκεδαστική, αφού μπορείς με το Εργαλείο Gallery Wall να τοποθετήσεις εικονικά πάνω σε τοίχο τα poster που έχεις επιλέξει και να δεις σε προεπισκόπηση το τελικό αποτέλεσμα! Υπέροχο; Κι όταν τελικά παρέλαβα την παραγγελία μου από το Desenio περίπου μετά από 10 μέρες, με ασφάλεια και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της, και είδα από κοντά τα poster, διαπίστωσα πόσο καθαρή εκτύπωση έχουν, ενώ τα χρώματα είναι, όπως ακριβώς τα είχα δει στην οθόνη!

Για την ανοιξιάτικη διακόσμηση λοιπόν από το Desenio επέλεξα poster σε διαστάσεις 13Χ18 και 21Χ30, για να δέσουν πιο αρμονικά μεταξύ τους! Πιο συγκεκριμένα επέλεξα: Το "Rose skirt", το "Pink butterfly small", το "Straw Silhouette", το "Fern Silhousette" και το "Aquarelle flower" για τα ρομαντικά και φλοράλ στοιχεία τους με ροζ και σομόν αποχρώσεις που αγαπώ πολύ! Το "Bring your dreams", το "Find the beauty", το "Smile" και το "Grow up pink" για τις εμπνευστικές τους φράσεις. Το "Lashes", γιατί οι βλεφαρίδες είναι αγαπημένο μου μοτίβο! Και τέλος το "Little watercolor bunny" και το "Sea turtle" για τις οικολογικές μου ευαισθησίες, που τις γνωρίζεις ήδη, αν με ακολουθείς και με διαβάζεις!

Στη συνέχεια επέλεξα ξεχωριστά για κάθε poster την κορνίζα του στις αντίστοιχες διαστάσεις! Οι κορνίζες του Desenio διατίθενται σε μεγάλη γκάμα υλικών (ξύλινες, μεταλλικές και moebe) και χρωμάτων (ξύλινο, δρύινο, ανοιχτόχρωμο ξύλο, σκουρόχρωμο ξύλο, άσπρο, μαύρο, χρυσό χάλκινο και ασημένιο), ενώ υπάρχουν και διάφορα αξεσουάρ για κορνίζες! Μάλιστα μπορείς να δεις τις κορνίζες και εικονικά πάνω στο κάθε poster, ώστε να επιλέξεις εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στα poster που έχεις ξεχωρίσει! 

Όσον αφορά τις κορνίζες που επέλεξα από το Desenio, θέλησα να είναι κυρίως σε μαύρο χρώμα (και μεταλλικές και ξύλινες), ενώ επέλεξα και μία άσπρη ξύλινη, μία χρυσή μεταλλική και μία χάλκινη μεταλλική για 3 poster που μου φάνηκε ότι αναδεικνύονται καλύτερα οι λεπτομέρειες με τις συγκεκριμένες κορνίζες! Πάντως και οι ξύλινες και οι μεταλλικές κορνίζες μπορούν να συναρμολογηθούν πολύ εύκολα, ενώ έχεις τη δυνατότητα να τις κρεμάσεις σε τοίχο είτε οριζόντια είτε κάθετα ή ακόμη και να τις ακουμπήσεις πάνω σε μια οριζόντια επιφάνεια χάρη στο ειδικό εξάρτημα που διαθέτουν στην πίσω πλευρά!

Ο τρόπος παραγγελίας στο site του Desenio, όπως ανέφερα και νωρίτερα, είναι πολύ εύκολος και ευχάριστος, ενώ μπορείς ανά πάσα στιγμή να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις προϊόντα, για να μην ξεφύγεις από το αρχικό budget και το πλάνο που έχεις στο μυαλό σου! Βέβαια τρέχουν συνεχώς πολύ δελεαστικές προσφορές, τις όποιες μπορείς να επωφεληθείς άμεσα, για αυτό μη χάνεις χρόνο! Μπες στο www.desenio.gr/ και κάνε τις αγορές σου με την έκπτωση που σου έχω εξασφαλίσει!

Ο κωδικός OMORFHMESAEXW χαρίζει 35% έκπτωση* στο Desenio.gr από τις 22 έως τις 24 Φεβρουαρίου.

*Εξαιρούνται οι κορνίζες και τα εξατομικευμένα poster



Κλείνοντας θα έλεγα ότι η συνολική μου εμπειρία από το Desenio ήταν πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική, και οπωσδήποτε θα τη συνιστούσα!


Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε Facebook και Instagram, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου