28 Δεκεμβρίου 2018

Lange Botanical Tonic Lotion: Review

Το τελευταίο review ομορφιάς για το 2018 επέλεξα να είναι για την Botanical Tonic Lotion - Τονωτική Λοσιόν Προσώπου της Lange Paris!


Για την εταιρία Lange Paris και τη φιλοσοφία της σου έχω ξαναμιλήσει εδώ, εδώ και εδώ, όταν μοιράστηκα μαζί σου τις εντυπώσεις μου για κάποια καλλυντικά της. Αυτήν τη φορά θέλω να σου συστήσω την Botanical Tonic Lotion!

Πρώτα όμως να σου υπενθυμίσω τη χρησιμότητα της τονωτικής λοσιόν στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, καθώς είναι ένα απαραίτητο βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεται: αφαιρεί τα υπολείμματα του καθαριστικού και τυχόν βλαβερές ουσίες που εμπεριέχονται στο νερό, συσφίγγει τους πόρους, επαναφέρει το ph της επιδερμίδας στα φυσιολογικά επίπεδα, σφραγίζει την υγρασία και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα προϊόντα ενυδάτωσης (κρέμες προσώπου & serum), ενώ παράλληλα τονώνει τη μικροκυκλοφορία και προστατεύει το δέρμα από μολύνσεις (δες περισσότερα εδώ)! 


Η Botanical Tonic Lotion ανήκει στη σειρά περιποίησης προσώπου για Βαθιά ενυδάτωση - Αντιγήρανση. Είναι μια τονωτική λοσιόν κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας που απευθύνεται κυρίως σε ξηρές & ώριμες επιδερμίδες αλλά και σε επιδερμίδες που παρουσιάζουν ευαισθησίες και έχουν ανάγκη από ήπια και αποτελεσματικά προϊόντα. Έχει αναζωογονητική, καταπραϋντική και ενυδατική δράση, καταστέλλει την ερυθρότητα του δέρματος και προετοιμάζει το δέρμα για οποιαδήποτε θεραπεία. Εφαρμόζεται πριν από άλλα προϊόντα της ίδιας σειράς πρωί-βράδυ, για να αυξήσει την αποτελεσματικότητά τους, ή μόνη της, για να ενεργοποιήσει την επιδερμίδα! Περιέχει ginseng panax (που προσφέρει αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και τονωτικές ιδιότητες), αλλαντοϊνη (που απαλύνει, καταπραΰνει και επουλώνει), πανθενόλη (προ-βιταμίνη 5, που δρα συσφικτικά, αντιγηραντικά και προάγει την ανανέωση των κυττάρων), εκχύλισμα φύλλων ελιάς και γλυκερίνη. Η υφή της δεν είναι καθόλου λιπαρή, απορροφάται άμεσα αφήνοντας άμεση αίσθηση άνεσης και δροσιάς στην επιδερμίδα, ενώ έχει απαλό άρωμα λουλουδιών. Έρχεται σε αδιάφανη, κυλινδρική, πλαστική συσκευασία (180 ml) με πολυτελή σχεδιασμό, όπως όλα τα προϊόντα της Lange Paris! Τη χρησιμοποιώ ανελλιπώς τους τελευταίους μήνες και νιώθω την επιδερμίδα μου πιο ενυδατωμένη και σφριγηλή, χωρίς αίσθηση τραβήγματος, ενώ έχει ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες της επιδερμίδας μου, που εμφανίζει εποχιακές ευαισθησίες και τάση για δυσχρωμίες. Μάλιστα με έχει βοηθήσει, όταν εμφανίζονται κοκκινίλες στην περιοχή της μύτης και γύρω από αυτήν, ιδίως με τις απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας! 

Αναζήτησε τα προϊόντα της Lange Paris στο e-shop της εταιρίας, στο ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmacytop.gr, στο ηλεκτρονικό φαρμακείο DVcare.eu & στο cherrybox.gr


*PR Sample. Βλέπε το disclaimer. 



Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου