26 Δεκεμβρίου 2018

Ημερολόγιο 2019-2022 "Μέσα στον χρόνο περπατώ"

Το Ημερολόγιο 2019-2022 "Μέσα στον χρόνο περπατώ" της Τίνας Βλασταράκου-Μετάξα από τις Εκδόσεις Θύρα είναι ένα διαδραστικό ημερολόγιο με μεγάλη καρδιά που... τα χωράει όλα!


Η συντροφιά σου κάθε στιγμή της ημέρας για όλο τον χρόνο: με γιορτές και επετείους, με χώρο, για να σημειώνεις πότε γιορτάζουν οι φίλοι σου, με επιλεγμένες προτάσεις λογοτεχνικές και μουσικές, με παιχνίδια ξεχωριστά, που θα ενθουσιάσουν την παρέα, με συνταγές μαγειρικής και λιχουδιές με διατροφική αξία, με έξυπνες ασκήσεις για... νου υγιή αλλά και σώμα υγιές, με χρωμοσελίδες, για να χαλαρώνεις με τα χρώματα που αγαπάς, με σελίδες, για να σημειώνεις τηλέφωνα και διευθύνσεις και να οργανώσεις το πρόγραμμά σου! Ένα ημερολόγιο με μεγάλη καρδιά, έτοιμο να αγκαλιάσει τα όνειρά σου για τη νέα χρονιά, τον ενθουσιασμό σου, τη χαρά σου αλλά και όλα τα συναισθήματά σου, καθώς μέσα στον χρόνο περπατάς, δυναμώνεις, ωριμάζεις και ομορφαίνεις!


Το ημερολόγιο "Μέσα στον χρόνο περπατώ" είναι διαδραστικό, δηλαδή προϋποθέτει τη δική σου συμβολή, για να ολοκληρωθεί! Πιο συγκεκριμένα, βλέπεις σε ποια χρονιά θέλεις να το χρησιμοποιήσεις και με τη βοήθεια του συνοπτικού ημερολογίου σημειώνεις τις ανάλογες ημερομηνίες σε κάθε μήνα! Επίσης είναι αρκετά εύκαμπτο, για να μην σπάει κατά την καθημερινή χρήση, ένα χαρακτηριστικό που προτιμώ στα ημερολόγια, ενώ τα εξώφυλλά του έχουν ιλουστρασιόν εκτύπωση. και αποτελείται από 422 σελίδες εικονογραφημένες σε αποχρώσεις του κίτρινου, γκρι και μαύρου, που δίνουν μια όμορφη νότα. Επιπλέον έχει διαστάσεις 14 Χ 18,5 εκ. που το καθιστούν ιδανικό για μεταφορά μέσα στην τσάντα!


Πάρε μέρος στην κλήρωση για 1 αντίτυπο στη σελίδα μου στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!


Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου