25 Αυγούστου 2017

BioAroma 100% Φυσικό Λάδι Σώματος Απώθησης Κουνουπιών: Review

Αναζητώ πάντα φυσικά αντικουνουπικά μέτρα προστασίας και φέτος δοκίμασα το BioAroma 100% Φυσικό Λάδι Σώματος Απώθησης Κουνουπιών, για το οποίο ετοίμασα σχετικό review


Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ήδη, η εταιρία BioAroma είναι ελληνική κι έχει ως έδρα της τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυσικών καλλυντικών αξιοποιώντας τον πλούτο των βοτάνων με ιδιόκτητες βιολογικές καλλιέργειες, αποστακτήριο για την παραγωγή-απόσταξη αιθέριων ελαίων καθώς και επισκέψιμο μουσείο και κήπο με βότανα! Η BioAroma διαθέτει λοιπόν όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία και τις ειδικές εγκαταστάσεις, ώστε να παράγει ολοκληρωμένες σειρές καλλυντικών προϊόντων για τη γυναίκα, τον άνδρα, και το παιδί, καθώς επίσης και χαρουπόμελο και άλειμμα χαρουπόμελου!


Το συγκεκριμένο αντικουνουπικό λάδι αποτελεί 100% φυσικό προϊόν, προορίζεται για χρήση σε όλο το σώμα και είναι κατάλληλο για όλες της ηλικίες ακόμη και για παιδιά. Περιέχει αμυγδαλέλαιο και 100% φυσικά αιθέρια έλαια τειόδεντρου, άρκευθου και νερολί. Έρχεται σε πλαστική συσκευασία με βαποριζατέρ για εύκολη χρήση, ενώ βγαίνει σε κανονική ποσότητα των 100ml και σε travel size ποσότητα των 50ml, ιδανική για ταξίδια! Έχει ιδιαίτερο άρωμα που απωθεί τα κουνούπια και τις σκνίπες, άρωμα που προσωπικά βρίσκω αρκετά ανεκτό και καθόλου ενοχλητικό (τα κουνούπια βέβαια έχουν αντίθετη γνώμη!). Απορροφάται σχετικά εύκολα κάνοντας μασάζ στις περιοχές που θέλουμε να προστατέψουμε και, καθώς είναι φυσικό λάδι, είναι απόλυτα ασφαλές και δεν χρειάζεται μετά να ξεπλύνουμε το δέρμα μας. Μάλιστα εκτός από αντικουνουπική προστασία προσφέρει και ενυδάτωση στο σώμα χάρη στο αμυγδαλέλαιο, που περιέχει και που αποτελεί το έλαιο βάσης του προϊόντος! Είναι λοιπόν αρκετά αποτελεσματικό ακόμη και σε μεγάλη επιδρομή κουνουπιών σε εξωτερικούς χώρους, αρκεί να εφαρμόσουμε σωστά το προϊόν σε όλα τα ακάλυπτα σημεία του σώματός μας. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα τα κουνούπια με πλησίαζαν και προσπαθούσαν να βρουν ακάλυπτο μέρος να με τσιμπήσουν, ώσπου τελικά βρήκαν τις πατούσες, όπου δεν είχα βάλει, οπότε από τότε εφαρμόζω και στις πατούσες! Συνεπώς θα το πρότεινα ως φυσικό προστατευτικό μέσο σε όσους αποφεύγουν τα χημικά αντικουνουπικά προϊόντα για τους ίδιους ή για τα παιδιά τους! Κι επειδή, ως γνωστόν, το ελληνικό καλοκαίρι κρατά σχεδόν ως τον Οκτώβρη, απαιτείται κι η ανάλογη αντικουνουπική προστασία μέχρι τότε!


*PR Sample. Βλέπε το disclaimer!



Το συγκεκριμένο προϊόν διατίθεται στο e-shop της εταιρίας εδώ και σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα εδώ

Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου