29 Ιανουαρίου 2017

16 αγαπημένα του 2016

Κάλλιο αργά παρά ποτέ έρχονται και τα δικά μου 16 αγαπημένα του 2016: 15 beauty & 1 non beauty. Τα γνώρισα όλα μέσα στο 2016, αλλά δε σου κρύβω ότι αρκετά ήταν στη wishlist για πολύ καιρό πριν!


~ Beauty
Μακιγιάζ:

1. CND Vinylux Weekly Polish "Brick the Knit" #223 & "Fern Flannel" #224
Δύο βερνίκια νυχιών από τη φθινοπωρινή-χειμερινή συλλογή Craft Culture, που λάτρεψα τους τελευταίους μήνες, το πρώτο για όλη τη μέρα, το δεύτερο για πιο επίσημες εμφανίσεις! Δες περισσότερα σε review εδώ.

2. W7 Double Act Bronzer and Highlighter Powder Bronzer
Ένα οικονομικό bronzer και highlighter/blusher σε υφή πούδρας που βολεύει ιδίως για μετακινήσεις ή για την τσάντα λόγω της χάρτινης συσκευασίας συν ότι περιέχει ενσωματωμένο βουρτσάκι! Και οι δύο αποχρώσεις είναι shimmer και το bronzer φοριέται και ως σκιά ματιών! 

3. The Balm Mary-Lou Manizer 
'Συνέλαβα" την πιο διάσημη ίσως πούδρα λάμψης-highlighter που ήθελα διακαώς και τη λάτρεψα! Ετοιμάζω σχετικό review, οπότε δε θα πω πολλά, παρά μόνο ότι είναι ένα προϊόν must have! 

4. Beauty Is Life Μονή Σκιά Ματιών "Sailor"
Η σκιά που φόρεσα περισσότερο όλη την προηγούμενη χρονιά -προσέχοντας βέβαια να μη χαλάσω το λογότυπο στην επιφάνειά της- ακούει στο όνομα Sailor και έχει εκπληκτική μεταλλική λάμψη! Σου μίλησα για αυτήν στα αγαπημένα Μαρτίου '16!

5. W7 Twist & Shape Eyebrow Pen With Spoolie "Brown"
Επίσης ένα οικονομικό μαλακό μολύβι φρυδιών σε πλακέ σχήμα για να γεμίζει τα κενά και ενσωματωμένο βουρτσάκι για πιο εύκολο καθορισμό!  


Περιποίηση προσώπου:

6. Apivita Natural Serum Hydration
Το παραδέχομαι! Είναι το πρώτο serum που χρησιμοποιώ, αν και είμαι 35+, και δηλώνω ερωτευμένη με το συγκεκριμένο προϊόν! Απορροφάται στη στιγμή προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για τα επόμενα βήματα περιποίησης, ενυδατώνει τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενώ έχει ελαφρύ άρωμα και εργονομική συσκευασία με δοσομετρητή για να βάζεις όσο χρειάζεσαι! 

7. Biotherm Aquasourse Gel
Είχα ακούσει τόσα πολλά για αυτήν την κρέμα που ήθελα οπωσδήποτε να τη δοκιμάσω! Έχει πολύ ελαφριά υφή τζελ, απορροφάται άμεσα προσφέροντας όμως ιδανική ενυδάτωση στην κανονική-μικτή-ευαίσθητη επιδερμίδα μου και έχει μοναδικό άρωμα φρεσκάδας! Δοκίμασα και την αντίστοιχη ματιών, αλλά δεν ενθουσιάστηκα.

8. L' Oreal Pure Clay Detox Mask
Μόλις πρόσφατα σου μίλησα για αυτήν τη μάσκα-εθισμό, αλλά τη χρησιμοποιώ από το φθινόπωρο που πρωτοβγήκε! Είναι ιδανική για λιπαρές ή μικτές επιδερμίδες με τάση για μαύρα στίγματα ή για περιοχές του προσώπου που παρουσιάζουν συχνά τέτοια χαρακτηριστικά, όπως το πιγούνι ή η μύτη. Αν δεν την έχεις δοκιμάσει ακόμη, σπεύσε! Αν πάλι έχεις διαφορετικές ανάγκες, μπες στο skinexpert.gr, βρες ποια από τις 3 νέες μάσκες Pure Clay είναι ιδανική για την επιδερμίδα σου και απόκτησέ την με έκπτωση! 

9. Lange Paris Sunblock Cream SPF30
Δεν ενθουσιάζομαι εύκολα με αντηλιακές προσώπου, όμως η συγκεκριμένη μού ταίριαξε απόλυτα και τη φορούσα ακόμη και αντί για ενυδατική ημέρας τους καλοκαιρινούς μήνες ή ως βάση για μακιγιάζ! Δες το σχετικό review!


Περιποίηση σώματος:

10. Miriam Quevedo Extreme Caviar Special Hair Care Shampoo
Αν μου ζητούσαν να επιλέξω ποιο σαμπουάν θα έπαιρνα μαζί μου σε ένα ερημικό νησί, χωρίς δεύτερη σκέψη θα ήταν αυτό! Καθαρίζει τέλεια με λίγη ποσότητα, έχει υπέροχο άρωμα που διαρκεί, ενώ δεν ξηραίνει ούτε βαραίνει τα μαλλιά, όπως οι περισσότερες αγωγές κατά της τριχόπτωσης! Επιπλέον δίνει πυκνότητα και όγκο στα λεπτά, φυσικά σγουρά μαλλιά μου και αποτρέπει το φριζάρισμα! Αν και τσιμπημένη η τιμή του, αξίζει και με το παραπάνω! Δεν περιγράφω άλλο, διάβασε το αναλυτικό review μου, αν θέλεις να μάθεις περισσότερα!

11. Caudalie Nourising Body Lotion
Έχω εμμονή με τις κρέμες, λοσιόν και βούτυρα σώματος, αλλά τη συγκεκριμένη λοσιόν την ξεχώρισα, καθώς προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί ακόμη και 2 μέρες! Την ανακάλυψα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές μου και είναι το πρώτο προϊόν που δοκιμάζω από αυτήν την εταιρία. Δες περισσότερα εδώ.

12. Fresh Line Body Splash Galatea
Για τις καθημερινές μου εξόδους όλες τις εποχές προτιμώ περισσότερο τα body splash παρά τα αρώματα. Το συγκεκριμένο, αν και θεωρείται καλοκαιρινό, λόγω της καρύδας και της βανίλιας, που περιέχει, εντούτοις μου αρέσει και τον χειμώνα! Και μάλλον δεν είμαι η μόνη, γιατί κυκλοφόρησε και σε εορταστική συσκευασία τα περασμένα Χριστούγεννα, όπως βλέπεις!


13. Figs & Rouge Hand Cream Coco & Rose
Ακόμη μία beauty εμμονή μου είναι κι οι κρέμες χεριών! Τη συγκεκριμένη ήθελα να τη δοκιμάσω εδώ και αρκετό καιρό κυρίως λόγω της trendy συσκευασίας της! Πρόκειται για μια multitasking κρέμα χεριών που απορροφάται εύκολα και αφήνει τα άκρα απαλά και ενυδατωμένα, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται τα νύχια και την γύρω περιοχή. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι το σχεδόν αδιάφορο άρωμά της που δε θυμίζει ούτε καρύδα ούτε τριαντάφυλλο!

14. Amygdalea Αμυγδαλέλαιο Βόλου
Την περασμένη άνοιξη δοκίμασα πρώτη φορά αμυγδαλέλαιο και κόλλησα! Αφαιρεί το ντεμακιγιάζ, θρέφει βλεφαρίδες, χείλη και νύχια, είναι κατάλληλο για ενυδάτωση σώματος και για μασάζ, ενώ λειτουργεί και ως μάσκα μαλλιών! Το συγκεκριμένο μάλιστα είναι τόσο αγνό που μπορεί να μπει ακόμη και σε σαλάτες ή dip! Μάθε τα πάντα για αυτό το μαγικό προϊόν εδώ

15. Nuxe Lip Balm
Τελευταίο αλλά όχι έσχατο beauty αγαπημένο είναι το πιο περιζήτητο lip balm παγκοσμίως! Ενυδατώνει άμεσα τα χείλη και τα προετοιμάζει ιδίως για ματ κραγιόν, επανορθώνει τα σκασίματα κι έχει μοναδικό άρωμα γκρέιπφρουτ! Χωρίς αμφιβολία αξίζει μέχρι και το τελευταίο σεντ! 


~ Non beauty
Βιβλίο:

16. Πριν έρθεις εσύ - Τζότζο Μόις, Εκδόσεις Ψυχογιός
Παρότι μεταφράστηκε στα ελληνικά το 2013, έμαθα για αυτό μόλις πριν μερικούς μήνες που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη και κυκλοφόρησε η συνέχειά του Μετά από σένα! Είναι καλογραμμένο, προκαλεί ποικίλα κι έντονα συναισθήματα και προβληματισμούς, καθώς καταπιάνεται με το ευαίσθητο θέμα της αναπηρίας και ευθανασίας! Το ότι έκανα σχεδόν δυο μήνες να ξαναπιάσω βιβλίο μετά από αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα! Διάβασε τη βιβλιοκριτική μου εδώ


Αυτά είναι τα δικά μου 16 αγαπημένα του 2016! Τα δικά σου ποια είναι; Έχουμε κάποιο κοινό;



8 σχόλια:

  1. Υπέροχα όλα τα προϊόντα!! Ειδικά αυτή η μάσκα που έκανε κλικ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως ένα κι ένα τα περισσότερα, αλλά η μάσκα τα σπάει! Να τη δοκιμάσεις οπωσδήποτε, Κάλλη μου. Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Αχ, θέλω τόσο πολύ να ξαναρχίσω το διάβασμα όπως παλιά. Κάθε χρόνο ο ίδιος στόχος, αν και φέτος ξεκίνησα πιο δυναμικά μπορώ να πω. Τώρα διαβάζω το ugglies από εκδόσεις μεταίχμιο. (ευκολοδιάβαστο και ανάλαφρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν είναι αργά, αν αρχίσεις, δε θα ξεκολλάς πάλι! Καλή ανάγνωση, περιμένω εντυπώσεις! Φιλιά!

      Διαγραφή