19 Ιανουαρίου 2017

Κλήρωση για Amygdalea Αμυγδαλέλαιο Βόλου: 3rd Blogiversary

Τα δώρα συνεχίζονται στο 3rd Blogiversary με κλήρωση για το Amygdalea Αμυγδαλέλαιο Βόλου για το οποίο σου μίλησα σε αναλυτικό review εδώ!


Το Αμυγδαλέλαιο Βόλου είναι το πρώτο προϊόν της εταιρίας Amygdalea, που ιδρύθηκε το 2014, αλλά οπωσδήποτε όχι και το τελευταίο! Πρόκειται για ένα παρθένο έλαιο, 100% φυσικό, 100% ελληνικό και cruelty free προϊόν που προέρχεται από αμύγδαλα Μαγνησίας, Λάρισας και Καβάλας και έρχεται σε γυάλινη συσκευασία των 100ml με δοσομετρητή. Το συγκεκριμένο αμυγδαλέλαιο παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης που εγγυάται την άριστη ποιότητα και την υψηλή θρεπτική αξία του τελικού προϊόντος. Είναι κατάλληλο για χρήση σε όλο το σώμα και για κάθε τύπο επιδερμίδας ακόμη και για εγκύους και παιδιά λόγω της αγνής και πλήρως απαλλαγμένης από χημικές ουσίες και πρόσθετα σύστασής τουΑπορροφάται γρήγορα, χωρίς να φράζει τους πόρους, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα κάνοντας το να δείχνει πιο υγιές και λαμπερό. Οι καλλυντικές του χρήσεις του είναι ανεξάντλητες: Κατάλληλο για ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών / Ενυδατώνει και θρέφει τις βλεφαρίδες, τα χείλη και τα νύχια / Ιδανικό για ενυδάτωση σώματος και μασάζ με ή χωρίς προσθήκη αιθέριων ελαίων / Ενδείκνυται για χρήση στα μαλλιά ως δυναμωτική μάσκα ή σε περιπτώσεις πιτυρίδας / Προλαμβάνει τη δημιουργία ραγάδων κατά την εγκυμοσύνη και αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο την ξηροδερμία και το έκζεμα. Ωστόσο είναι και βρώσιμο προϊόν, καθώς μπορεί να προστεθεί σε σαλάτες και dip λαχανικών προσφέροντας τις ευεργετικές του ιδιότητες λόγω των μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που περιέχει και της πολύ καλής πηγής βιταμίνης Ε!Σε συνεργασία λοιπόν με την εταιρία Amygdalea προσφέρουμε σε 2 τυχερές φίλες από ένα Αμυγδαλέλαιο Βόλου, για να το γνωρίσουν και να το αγαπήσουν όσο κι εγώ! Να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο την Amygdalea για τη δωροθεσία! ~ Για να πάρεις μέρος στο giveaway για 1 Αμυγδαλέλαιο Βόλου Amygdalea μέσω FACEBOOK:
Υποχρεωτικοί όροι
1. Like στις σελίδες Amygdalea και Όμορφη μέσα έξω στο Facebook.
2. Δημόσια κοινοποίηση (μόνο μία φορά) στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ.
3. Σχόλιο στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ προσκαλώντας φίλους.

Προαιρετικοί όροι για επιπλέον συμμετοχές
Ακολούθησέ με στο Google+ και στο Instagram.


~ Για να πάρεις μέρος στο giveaway για 1 Αμυγδαλέλαιο Βόλου Amygdalea μέσω BLOG:
Υποχρεωτικός όρος
Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω.

Προαιρετικοί όροι για επιπλέον συμμετοχές
Ακολούθησέ με στο Google+ και στο Instagram.Γενικοί όροι διαγωνισμού:
  • Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι τις 24/1 και η κλήρωση θα γίνει μέσω του miniwebtool.com. 
  • Θα αναδειχθεί μία τυχερή μέσω Facebook και μία μέσω Blog.
  • Η τυχερή μέσω Facebook θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook, ενώ η τυχερή μέσω Blog θα ειδοποιηθεί με e-mail, και θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. 
  • Τα δώρα θα αποσταλούν στις τυχερές από την εταιρία Amygdalea.
  • Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.
  • Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους υποχρεωτικούς όρους ακυρώνονται.
  • Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και e-mail / προφίλ Facebook.
  • Τα δώρα είναι προσωπικά, αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. 
  • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
Καλή επιτυχία!

Update 26/1:
Οι 430 συμμετοχές μέσω Facebook και οι 109 μέσω Blog δείχνουν ότι 
το Αμυγδαλέλαιο Βόλου Amygdalea άρεσε πολύ! 
Τυχερή μέσω Facebook: Ειρηνη Στεργιου. 
Τυχερή μέσω Blog: fotini papakosta.

Συγχαρητήρια! Η τυχερή από το Facebook θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook, ενώ η τυχερή από το Blog θα ειδοποιηθεί με e-mail. Οι τυχερές θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή!
4 σχόλια: