23 Ιουλίου 2014

Review - guest post: Wella SP Luxe Oil

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Κι όλα μοιάζουν μαγικά! Ένα παραμύθι, σαν κι εκείνα που ακούγαμε μικρές, ξεκινά... Η θάλασσα χαϊδεύει το κορμί σου και σου δίνει μια αίσθηση αλλιώτικη, μια αίσθηση ελευθερίας! Σαν να σταματάει ο χρόνος ξαφνικά κι όλα κινούνται στη σφαίρα του ονείρου! Εικόνες νοσταλγικές διαδέχονται η μία την άλλη και εσύ νιώθεις ότι δε θέλεις να γυρίσεις πίσω στην ανιαρή πραγματικότητα! Το δροσερό αεράκι τις νυχτιές σε ξεκουράζει από την κάψα του μεσημεριού και σου καθαρίζει το νου! Συνειδητοποιείς ότι ακόμη και μια ξάστερη νύχτα μπορεί να είναι όμορφη, όταν βρίσκεσαι κάτω από ένα ουρανό στολισμένο με εκατομμύρια αστέρια, ίσως να είναι πιο όμορφη και από την ημέρα! Ο εκτυφλωτικός ήλιος της ημέρας από την άλλη χρωματίζει με φυσικές ανταύγειες τα πλούσια, στιλπνά μαλλιά σου! Και τους δίνει μια φυσική λάμψη, μια ονειρική λάμψη...


Και κάπου εδώ σταματάει δυστυχώς το όνειρο και η πραγματικότητα διαδέχεται το παραμύθι! Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, χωρίς την κατάλληλη αντηλιακή προστασία, ταλαιπωρεί την τρίχα των μαλλιών σου! Τα κάνει να φαίνονται θαμπά και άτονα, επομένως και πιο εύθραυστα. Ακόμη και στις διακοπές σου λοιπόν ποτέ μα ποτέ δεν ξεχνάς να φροντίσεις τα μαλλιά σου με τα ιδανικά προϊόντα που θα επαναφέρουν την χαμένη τους λάμψη και θα τα ενυδατώσουν σε βάθος! 

Πηγή / Source

Και τι χρειάζονται συνεπώς τα μαλλιά σου για να ξαναγίνουν λαμπερά και στιλπνά; Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δε γνωρίζει την εταιρία Wella ή δεν έχει δοκιμάσει ποτέ κάποιο προϊόν της! Πρόκειται για μια γερμανική εταιρία με μεγάλη πορεία στο χρόνο μια και ιδρύθηκε το 1880! 

Πηγή / Source


Παρεμπιπτόντως, η μητέρα μου, είχε σπουδάσει κομμωτική, άσχετα από το γεγονός ότι δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, και μάλιστα ένα από τα διπλώματά της είναι από την Wella! Και για του λόγου το αληθές δείτε την παρακάτω φωτογραφία!


Τώρα όσον αφορά εμένα, ο πρώτος αφρός μαλλιών που χρησιμοποίησα στην εφηβεία μου ήταν της Wella (δε θυμάμαι από ποια σειρά, αλλά ήταν μια μεταλλική λιλά συσκευασία)! Καθώς έχω φυσικά σγουρά μαλλιά δεν είναι δυνατόν να μην εφαρμόσω κάποιο προϊόν styling! Αν και τα τελευταία χρόνια λόγω εποχιακής ξηροδερμίας και ευαισθησίας, αποφεύγω το καθημερινό βαρύ styling και προτιμώ κάποιο leave-in conditioner ή λάδι μαλλιών που φορμάρει και ταυτόχρονα ενυδατώνει τα μαλλιά μου!

Ξαναγυρνώντας πάλι στο θέμα της σημερινής ανάρτησης, πρόσφατα η Wella λάνσαρε μια νέα επαγγελματική σειρά προϊόντων, την SP Luxe Oil που τη βρίσκετε αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια ή και σε κάποια ενημερωμένα e-shop!

Πηγή / Source

Το SYSTEM PROFESSIONAL LUXE OIL χρησιμοποιεί μια αναδομητική Τεχνολογία Μεταμόρφωσης που βελτιώνει τα μαλλιά τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη φθορά:

• Η υφή των μαλλιών γίνεται έως και 10 φορές πιο λεία από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
• Τριπλάσια Προστασία της Κερατίνης για άμεσο και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα λείανσης.
• Αφήνει τα μαλλιά υγιή και φυσικά όμορφα.
• Το καθημερινό styling των μαλλιών γίνεται πιο εύκολο, χάρη σε μια εξειδικευμένη, ανάλαφρη σύνθεση ελαίου.

Συγκεκριμένα επέλεξα να σας μιλήσω για 2 προϊόντα από τη νέα σειρά! Το ένα είναι το "Ελιξήριο Επανόρθωσης" και το άλλο το "Σαμπουάν Keratin Protect". 



Νέα πολυλειτουργική χρήση του Επανορθωτικού Ελιξηρίου:
1 προιόν - 8 εκπληκτικά ευεργετικά οφέλη που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε γυναίκας!

Πηγή / Source

    Εφαρμογή:
    Σε νωπά μαλλιά
    - προστατεύει την κερατίνη και προσφέρει αποτέλεσμα λείανσης μεγάλης διάρκειας. Χρησιμοποιήστε τακτικά το SP LUXE OIL, και αποκτήστε έως και 6 φορές πιο λεία μαλλιά μετά από 24 ώρες.
    - δημιουργεί μια αόρατη ασπίδα προστασίας των μαλλιών. Απλώστε μικρή ποσότητα SP LUXE OIL σε νωπά μαλλιά, ξεμπερδέψτε τα χρησιμοποιώντας μια χτένα με αραιά δόντια, και στεγνώστε τα.
    - αναδεικνύει τις μπούκλες και τα λεπτά μαλλιά. Πριν το στέγνωμα, απλώστε 2–3 σταγόνες στα μαλλιά και δουλέψτε το προϊόν προς τα έξω, για να δώσετε τη φόρμα που επιθυμείτε, είτε έχετε σγουρά είτε λεπτά μαλλιά.

    Σε στεγνά μαλλιά
    - ως θεραπεία πριν το λούσιμο: Χωρίστε τα μαλλιά σε τούφες, και απλώστε 2–3 σταγόνες SP LUXE OIL στα μαλλιά και στο δέρμα της κεφαλής. Κάντε μασάζ και αφήστε το προϊόν να δράσει για 5-10 λεπτά. Χτενίστε τα μαλλιά και συνεχίστε με σαμπουάν και μαλακτική κρέμα SP.
    - προστατεύει τα μαλλιά μετά το στέγνωμα με πιστολάκι. Για να καταπολεμήσετε την ξηρότητα και το φριζάρισμα, απλώστε λίγες σταγόνες SP LUXE OIL μετά το στέγνωμα με πιστολάκι. Επαναλάβετε την εφαρμογή όσο συχνά χρειάζεται.
    - κάνει τα μαλλιά λαμπερά. Για εντυπωσιακή λάμψη, πάρτε 2 σταγόνες SP LUXE OIL στις παλάμες σας, απλώστε το προϊόν σε νωπά μαλλιά και συνεχίστε με το styling όπως συνήθως.
    - περιποιείται τα μαλλιά στη διάρκεια της νύχτας. Απλώστε SP LUXE OIL ομοιογενώς στα μαλλιά σας προτού ξαπλώσετε. Το πρωί, μπορείτε είτε να αφήσετε το προϊόν στα μαλλιά, είτε να το ξεβγάλετε.
      - αναδομεί και μεταμορφώνει άμεσα την υφή των μαλλιών. Μετά το λούσιμο, απλώστε 2–3 σταγόνες SP LUXE OIL στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών. Η ποιότητα των μαλλιών βελτιώνεται άμεσα, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

    Ας περάσουμε όμως από τη θεωρία στην πράξη! Πριν λίγο καιρό μια καλή φίλη, η Αντιγόνη κέρδισε σε διαγωνισμό στη σελίδα της Wella Professionals στο facebook ένα σετ με αυτά τα 2 προϊόντα από τη νέα σειρά SP Luxe Oil: το "Ελιξήριο Επανόρθωσης" και το "Σαμπουάν Keratin Protect". 


Πήρα λοιπόν το θάρρος και της ζήτησα να μου πει τη γνώμη της για τα δύο αυτά προϊόντα. Ας αφήσουμε όμως την ίδια να μας πει την εμπειρία της από τη δοκιμή: 

"Η μεγάλη συσκευασία είναι το Σαμπουάν Keratin Protect. Έχει εξαιρετική υφή, απίθανη μυρωδιά και φανταστικό αποτέλεσμα! Το άλλο προϊόν, είναι ένα λάδι παχύρρευστο με θεϊκό άρωμα που ειλικρινά δεν έχω φορέσει τέτοιο πράγμα στη ζωή μου! Τα αξίζει τα λεφτά του!  Το σετ κοστίζει περίπου 30 ευρώ στο διαδίκτυο, ενώ στα κομμωτήρια είναι ακόμη πιο ακριβό! Το αποτέλεσμα το είδα πρώτα στα μαλλιά της έφηβης κόρης μου, τα οποία είναι λιπαρά. Λοιπόν, δεν τα λαδώνει καθόλου, θέλει πολύ μικρή ποσότητα σαν σταγόνα που την απλώνεις στις παλάμες σου και μετά στα μαλλιά ακόμη και σε στεγνά! Τα κάνει λεία και ίσια! Θα έλεγα κλείνοντας ότι έχουν φανταστική ποιότητα και πολύ ωραίο άρωμα!" 
Αντιγόνη

Θέλω σ' αυτό το σημείο να ευχαριστήσω την Αντιγόνη που μου επέτρεψε να αναφέρω τη γνώμη της!

Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από τη νεά σειρά SP Luxe Oil της Wella; Αν ναι, πώς σας φάνηκε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου