1 Ιουλίου 2014

Κυκλοφόρησε το νέο ηλεκτρονικό περιοδικό "Mama Relax"!

Καλό μήνα! Μπήκαμε πλέον και επίσημα στον Ιούλιο, την καρδιά του καλοκαιριού και όλοι ανυπομονούμε για λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς πλάι στο κύμα!


Στόχος μας να αφήσουμε πίσω μας τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Να ταξιδέψουμε σε νέα μέρη ή σε αγαπημένους προορισμούς! Δεν έχει σημασία που θα πάμε! Σημασία έχει να περάσουμε όμορφα, να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να γεμίσει ο νους εικόνες, μυρωδιές και συναισθήματα! 

Πηγή / Source

Το μόνο που θα χρειαστεί να βάλουμε στις αποσκευές μας είναι η καλή διάθεση, η όρεξη για βόλτες, δυο-τρία ρουχαλάκια και μερικά χρήσιμα προϊόντα ομορφιάς! Επιμένω ότι δεν πρέπει να πάρουμε μαζί μας όλη μας την γκαρνταρόμπα και το "studio ομορφιάς" που πιθανόν διαθέτουμε! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πάμε διακοπές, οπότε ας είμαστε τουλάχιστον μινιμαλιστές και σ' αυτό! 

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε να έχουμε μαζί μας βιβλία και περιοδικά για τις ατελείωτες στιγμές κάτω από την ομπρέλα θαλάσσης ή την ξαπλώστρα στη βεράντα του δωματίου! Όλα αυτά όμως πιθανόν φορτώνουν πολύ το βάρος των αποσκευών μας και εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να φύγουμε με όσα δυνατόν λιγότερα γίνεται! Κάτι τέτοιες στιγμές ειλικρινά χρειάζεται ένα ipad, αν και προσωπικά μισώ το διάβασμα των e-books! Θέλω τα βιβλία να τα κρατάω στα χέρια μου, να ακουμπάω τις σελίδες τους καθώς τις γυρίζω, να τα μυρίζω ιδίως αν είναι καινούρια! Απορώ πώς μερικοί διαβάζουν e-books! Μου φαίνεται εντελώς απρόσωπο! Η τεχνολογία εξάλλου είναι απρόσωπη!


Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν κάθε μήνα, και ιδίως στις διακοπές σας, ξεφυλλίζατε με ένα κλικ μέσω του κινητού, του τάμπλετ ή του υπολογιστή σας ένα νέο ηλεκτρονικό περιοδικό φτιαγμένο με αγάπη από μαμάδες, ως επί το πλείστον, για μαμάδες και όχι μόνο! Το όνομα του περιοδικού είναι "Mama Relax" και το πρώτο του τεύχος κυκλοφορεί επίσημα από σήμερα! Και αν σας αρέσει η θεματολογία του περιοδικού πατήστε πάνω στην καρδούλα για να μας δείξετε την αγάπη σας! Την έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε και να γίνουμε ακόμη καλύτερες!



Εμπνευστής της όλης ιδέας και αρχισυντάκτρια του περιοδικού είναι μια δραστήρια και ακούραστη νέα μανούλα, η Μάρθα από το "Γίναμε γονεις" που μας συγκέντρωσε σε μια δημιουργική ομάδα! Σ' αυτό το σημείο θέλω να την ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μας προσέφερε να εκφραστούμε και να συνυπάρξουμε σε έναν κοινό στόχο! Αν θέλετε μπορείτε να επισκεφτείτε και τη σελίδα του περιοδικού στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Από τον τίτλο και μόνο θα καταλάβατε ότι το νέο περιοδικό "Mama Relax" περιλαμβάνει στήλες που θα ξεκουράσουν, θα ενημερώσουν, θα διασκεδάσουν και θα προβληματίσουν ίσως! Ωστόσο, στις σελίδες του θα βρείτε πολλά περισσότερα! Θα βρείτε χρήσιμα άρθρα διαπαιδαγώγησης, ψυχολογίας, ιατρικής, ομορφιάς, οργάνωσης, διακόσμησης, κατασκευών, diy, έξυπνων δραστηριοτήτων με τα παιδιά σας, αλλά και προτάσεις βιβλίων, πανεύκολες και κυρίως υγιεινές συνταγές καθώς και συμβουλές για τη σιλουέτα και την ευεξία σας! 

Μάλιστα έχω την χαρά και την τιμή να συμμετέχω με δική μου μόνιμη στήλη ομορφιάς με τον τίτλο "Είσαι όμορφη, μαμά!". Κάθε μήνα θα προτείνω θέματα και συμβουλές ομορφιάς τόσο για εσάς όσο και για την οικογένεια σας! Για το πρώτο τεύχος έχω επιλέξει να παρουσιάσω κάτι επίκαιρο: "Tο νεσεσέρ των διακοπών"! Θα χαρώ πολύ αν θελήσετε να ενημερωθείτε για κάτι συγκεκριμένο και μου ζητήσετε να το συμπεριλάβω στη στήλη του επόμενου τεύχους! Περιμένω με χαρά τα μηνύματα σας στη σελίδα μου στο facebook (εδώ) ή τα σχόλια σας εδώ στο blog μου! 


Σας αφήνω λοιπόν να απολαύσετε το ξεφύλλισμα του πρώτου τεύχους του περιοδικού "Mama Relax" (κλικ εδώ) και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 1η Αυγούστου! Καλές διακοπές και μην ξεχνάτε να ζείτε τις στιγμές! Γιατί οι αναμνήσεις είναι αυτές που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου