15 Ιουλίου 2014

Review: Μάσκαρα Avon SuperShock Max


Δε νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο ζητούμενο για μια γυναίκα που φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση από το να έχει μακριές και πυκνές γυριστές βλεφαρίδες! Εξάλλου το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς σε ένα γυναικείο πρόσωπο είναι τα μάτια και το βλέμμα! Ή μήπως όχι; 


Σήμερα λοιπόν θα σου μιλήσω για μια μάσκαρα που κατά γενική ομολογία έχει κερδίσει αυτό το στοίχημα και έχει γίνει αγαπημένη πολλών γυναικών, δική μου αγαπημένη και πιθανόν και δική σου! Πρόκειται για τη μάσκαρα SuperShock Max από την Avon



Τη μάσκαρα αυτή την αγόρασα για πρώτη φορά το Πάσχα του 2013 και από τότε είναι η μόνη μου επιλογή! Η συσκευασία της είναι αρκετά φαρδιά για μάσκαρα και έχει πολύ χοντρό βουρτσάκι από καουτσούκ με τριχούλες που είναι τοποθετημένες ελικοειδώς, ενώ το στόμιο της έχει το ιδανικό άνοιγμα, ώστε να μένει πάνω στο βουρτσάκι μόνο η επιθυμητή ποσότητα μάσκαρα! Η ποσότητά της είναι 10 ml, κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις: Black και Brown-Black, ενώ υπάρχει και σε αδιάβροχη έκδοση!


Όσον αφορά την αξιολόγησή της ως προϊόν, πρέπει αρχικά να σου πω ότι οι δικές μου βλεφαρίδες δεν είναι ούτε πολύ πυκνές και μακριές, αλλά ούτε και πολύ αραιές και κοντές, είναι δηλαδή κανονικές βλεφαρίδες. Επομένως αυτό που ζητάω από μια μάσκαρα είναι κυρίως το μήκος και η καμπύλη και σε δεύτερη φάση ο όγκος! Κι αυτή η μάσκαρα που σύμφωνα με την περιγραφή της δίνει 12Χ όγκο, έχει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα: προσθέτει όγκο και μήκος, ενώ ταυτόχρονα καμπυλώνει τις φλεβαρίδες! Συνήθως, όπως στις περισσότερες μάσκαρα βάζω 2 στρώσεις για να αναδειχθεί το προϊόν, έτσι και στη συγκεκριμένη μάσκαρα οι 2 στρώσεις δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χωρίς να κολλάνε οι βλεφαρίδες μεταξύ τους! Περιμένω βέβαια 1-2 λεπτά πριν εφαρμόσω τη δεύτερη στρώση για να μην κολλήσουν. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που έχω να σου πω είναι ότι αυτή η μάσκαρα διαχωρίζει πολύ καλά τις βλεφαρίδες μου, ενώ βάφει ακόμη και τις πιο μικρές τριχούλες τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες! 

Χωρίς μάσκαρα


Με δύο στρώσεις μάσκαρα

Η αγαπημένη μου απόχρωση σε μάσκαρα είναι η μαύρη, καθώς ταιριάζει με όλες σχεδόν τις εμφανίσεις, αλλά τονίζει και τα καστανά μου μάτια! Και η SuperShock Max στη μαύρη απόχρωση είναι μια ασφαλής επιλογή για κάθε outfit και κάθε ώρα! Δίνει έντονο μαύρο χρώμα που διαρκεί για ώρες και δε σπάει, ενώ δε νιώθω τσούξιμο ακόμη και μετά από ώρες, μια και έχω αρκετά ευαίσθητα μάτια! Τέλος να σου πω ότι δεν κάνει τις βλεφαρίδες πολύ σκληρές και αφαιρείται σχετικά εύκολα χωρίς να ερεθίζει τα μάτια! Κοστίζει 13,50 ευρώ αλλά συχνά τη βρίσκεις σε προσφορά! Σου τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!




Εσύ έχεις δοκιμάσει τη μάσκαρα SuperSock Max από την Avon; Ποια είναι η γνώμη σου για αυτήν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου