24 Ιανουαρίου 2018

Thank You Box by Essence: Unboxing

Σήμερα σε unboxing post ανοίγουμε το Thank You Box by Essence για τα 15α γενέθλιά της! Πριν όμως δούμε τι περιέχει, θέλω να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο κουτί είναι συλλεκτικό, δεν πωλείται δηλαδή στα καταστήματα, αλλά δίνεται ως δώρο μέσα από διαγωνισμούς στα social media. Εγώ το κέρδισα σε διαγωνισμό της επίσημης σελίδας της Essence Greece στο Facebook πριν τις γιορτές! Συντονίσου λοιπόν στα social media και διεκδίκησέ το!


Το επετειακό Thank You Box by Essence έρχεται σε χάρτινο κουτί που έχει στο εσωτερικό του τυπωμένες ευχές και συμβουλές, αν τυχόν θέλουμε να αναρτήσουμε στα social media φωτογραφίες μας με το περιεχόμενό του χρησιμοποιώντας το hashtag #fromessencewithlove.


Το κουτί περιλαμβάνει 4 προϊόντα: μία παλέτα με 4 μεταλλικές σκιές ματιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως highlighter, ένα πινέλο για εφαρμογή σκιάς με ιδιαίτερο design, ένα topper που προσφέρει ολογραφικό εφέ πάνω από κάθε κραγιόν και ένα μίνι τσαντάκι με όμορφο μότο!


Η Essence είναι μια εταιρία με καλλυντικά σε υπέροχες trendy και girly συσκευασίες που συνδυάζουν ποιότητα και χαμηλή τιμή! Το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι ακολουθεί cruelty free φιλοσοφία, οπότε τονίζεις την ομορφιά σου με καλλυντικά για την παραγωγή των οποίων δε γίνονται πειράματα σε ζώα! Επιπλέον η Essence κάθε σεζόν κυκλοφορεί ξεχωριστή, βασική συλλογή συν ειδικές εορταστικές σειρές, επομένως δεν πλήττεις ποτέ! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στα σταντ με τα προϊόντα της επικρατεί κάθε φορά πανικός!


Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

2 σχόλια: