25 Ιανουαρίου 2018

Koleston Color Concealer

Η Koleston φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών με τη νέα Κρέμα Μαλλιών με Χρώμα, Color Concealer. Τώρα κάθε γυναίκα μπορεί να καλύψει εύκολα και γρήγορα από τις πρώτες ενοχλητικές λευκές τρίχες και να αποκτήσει και πάλι την απόλυτη αυτοπεποίθηση που προσφέρει η νεανική όψη στα μαλλιά!

Η Koleston δημιούργησε το νέο, πρωτοποριακό προϊόν Color Concealer, που χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία για τη σταδιακή κάλυψη των λευκών τριχών και αποτελεί το αγαπημένο προϊόν της καθημερινής φροντίδας των γυναικών. Η νέα κρέμα μαλλιών με χρώμα, Color Concealer κυκλοφορεί σε τέσσερις αποχρώσεις προσφέροντας κάλυψη των λευκών τριχών αλλά και εντατική περιποίηση. Χάρη στα έλαια Argan, καρύδας και macadamia που περιέχει, προσφέρει στα μαλλιά βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει σταδιακά τις λευκές τρίχες, δημιουργώντας εφέ ανταύγειας μέσα από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

Το αποτέλεσμα; Μαλλιά απαλά και λαμπερά με νεανική όψη.

Δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες των γυναικών
Σκεφτείτε την έκπληξη και απογοήτευση που νιώθει κάθε γυναίκα, όταν ανακαλύψει στα μαλλιά της, την πρώτη λευκή τρίχα! Με την εμφάνισή της ξεκινούν και τα αναπάντητα ερωτήματα όπως: Πώς θα την κρύψω; Πρέπει να την απομακρύνω, αλλά εάν το κάνω θα πολλαπλασιαστεί; Να χρησιμοποιήσω βαφή ή θα προκαλέσει φθορά στα μαλλιά μου; 
Η νέα κρέμα μαλλιών με χρώμα Color Concealer, δίνει τέλος στα ερωτήματα και τις ανησυχίες κάθε γυναίκας. Έχει δημιουργηθεί, για να ταιριάζει απόλυτα στην καθημερινότητα των γυναικών και παρέχει το πρώτο βήμα στο βάψιμο των μαλλιών, εναποθέτοντας ελαφρά χρωστικές στην επιφάνεια της τρίχας, χωρίς όμως να την φθείρει. 

Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή
Με τo καινοτόμο προϊόν Color Concealer, το βάψιμο των μαλλιών γίνεται πιο απλό και εύκολο από ποτέ, αφού κάθε γυναίκα μπορεί να το χρησιμοποιήσει εύκολα κατά τη διάρκεια του μπάνιου της. Εφαρμόστε την κρέμα μαλλιών με χρώμα Color Concealer μετά το σαμπουάν σας, πραγματοποιείστε ένα ελαφρύ μασάζ, αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 μόλις λεπτά και ξεβγάλετε τα μαλλιά σας. Χάρη στην ελαφριά χρωστική που περιέχει, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Οι λευκές τρίχες καλύπτονται σταδιακά με κάθε λούσιμο, ενώ δεν χρειάζεται η χρήση γαντιών κατά την εφαρμογή, αφού δεν αφήνει υπολείμματα στα χέρια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εμφανές μετά από 5 χρήσεις, διαρκεί για 6-8 λουσίματα και ταιριάζει ομοιόμορφα στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Για μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα συνεχίστε να ανανεώνετε συχνά.

Προϊόντα:
Color Concealer ΚΑΣΤΑΝΟ για καστανές και κοκκινομάλλες
Color Concealer ΚΑΡΑΜΕΛΑ για καστανές και ξανθές
Color Concealer ΣΟΚΟΛΑΤΑ για καστανές
Color Concealer ΚΕΡΑΣΙ για καστανές και κοκκινομάλλες

Το νέο προϊόν Color Concealer διατίθεται στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα. (Π.Λ.Τ.€ 9.99).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου