6 Νοεμβρίου 2017

Xmas κλήρωση με δώρα από το Marani Custom Made

Μπήκε ο Νοέμβριος και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μπούμε σε χριστουγεννιάτικο mood με μια Xmas κλήρωση με δώρα από το Marani Custom MadeΠροσωπικά ως αμετανόητη και αθεράπευτη crafter συνήθως συμπαθώ πολύ εύκολα όλους, όσοι ασχολούνται με την κατασκευή χειροποίητων αντικειμένων τέχνης! Ίσως πάλι να υπάρχει ένας ιδιαίτερος κώδικας επικοινωνίας μεταξύ των ομοτέχνων και να νιώθουμε ότι είμαστε κοντά, παρόλο που μιλάμε για πρώτη φορά έτσι ξαφνικά και για εντελώς άσχετο λόγο. Κάπως έτσι ένιωσα, όταν μίλησα με τη δημιουργό Μαρούλα Ανέμου που κρύβεται πίσω από το όνομα Marani Custom Made ή Δώρισε ΚΑΤΙ Χειροποίητο! Η πρώτη κουβέντα έγινε μέσω ίντερνετ καθαρά για θέματα blogging, συνεχίστηκε διά τηλεφώνου και ανακαλύψαμε με τη Μαρούλα ότι έχουμε πολλά κοινά! Συνεπώς ένα από τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει το ίντερνετ είναι κι η γνωριμία μας με άτομα που πιθανόν υπό άλλες συνθήκες να μην είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε ποτέ! 

Η Μαρούλα ασχολείται με τη δημιουργία χειροποίητων συνήθως ξύλινων αντικειμένων που προορίζονται για διάφορες περιστάσεις της κοινωνικής μας ζωής! Σε ό,τι κάνει βάζει πρώτα απ' όλα μεράκι και το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εκπληκτικό! Στο Marani Custom Made λοιπόν θα βρεις πρωτότυπα χειροποίητα ξύλινα κι όχι μόνο αντικείμενα, για να δωρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα (τις γιορτές των Χριστουγέννων, το Πάσχα, σε ονομαστικές γιορτές, γενέθλια, μαιευτήριο, βάφτιση, γάμο, επέτειο, αρραβώνες, ορκωμοσία κλπ) στον νονό και τη νονά, στον παππού και τη γιαγιά, στον δάσκαλο ή τη δασκάλα των παιδιών ή ακόμη και στον εαυτό σου! Ωστόσο, αν δεν βρεις αυτό που ψάχνεις. υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις από τη Μαρούλα να σου το δημιουργήσει ακριβώς, όπως το θέλεις, δικαιολογώντας με τον τρόπο αυτό και το όνομα της σελίδας της (Marani Custom Made)!


Το Marani Custom Made λοιπόν θέλησε να προσφέρει σε όσους με ακολουθούν 2 ξεχωριστά χειροποίητα ξύλινα αντικείμενα για 2 τυχερούς: Το ένα δώρο είναι ένα γιορτινό Χριστουγεννιάτικο ξύλινο στολίδι με το όνομα επιλογής της τυχερής ή του τυχερού, ενώ το δεύτερο είναι μια ξύλινη μπάλα-γούρι με ευχή από τα σχέδια της φωτογραφίας (Καλή χρονιά Θείο και Θεία, Καλή Χρονιά Παππού και Γιαγιά, Καλή Χρονιά Νονά και Νονέ)! Να ευχαριστήσω θερμά τη Μαρούλα για τη δωροθεσία!


~ Για να πάρεις μέρος στο giveaway:

Υποχρεωτικοί όροι
1. Like στις σελίδες Marani Custom Made ή Δώρισε ΚΑΤΙ Χειροποίητο
 και Όμορφη μέσα έξω στο Facebook.
2. Ακολούθησε την maroula_anemou_marani στο Instagram.
2. Σχόλιο στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ επιλέγοντας ποιο δώρο θέλεις 
και προσκαλώντας 3 φίλους.

Προαιρετικοί όροι για επιπλέον συμμετοχές
1. Κάνε εγγραφή στο newsletter του maranicustommade.com εδώ 
2. Ακολούθησέ με στο Instagram και Google+.


Γενικοί όροι διαγωνισμού:
 • Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 6/11 μέχρι και 15/11.
 • Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
 • Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους υποχρεωτικούς όρους, ακυρώνονται.
 • Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.
 • Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com. 
 • Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί.
 • Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook κι όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί.
 • Τα δώρα θα αποσταλούν στους τυχερούς δωρεάν με έξοδα του δωροθέτη Marani Custom Made.
 • Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. 
 • Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog "Όμορφη μέσα έξω" δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
 • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!


Χορηγοί επικοινωνίας:
saveandwin.gr

Update 21/11
Τυχερές:
Nansy Theofilopoulou
Κερδίζει το γιορτινό Χριστουγεννιάτικο ξύλινο στολίδι με το όνομα επιλογής της

Zabeta Korre
Κερδίζει την ξύλινη μπάλα-γούρι με ευχή από τα σχέδια της φωτογραφίας

Update 23/11
Επανάληψη κλήρωσης - νέα τυχερή:
Μαρια Κωστη 
Κερδίζει την ξύλινη μπάλα-γούρι με ευχή από τα σχέδια της φωτογραφίας

Συγχαρητήρια και καλές γιορτές!Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε Facebook, Instagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

1 σχόλιο: