6 Απριλίου 2017

Βραχιόλι "Mama" by Miss Poua

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και σου έχω την πιο όμορφη ίσως πρόταση δώρου: Βραχιόλι "Mama" by Miss Poua με κόκκινο κορδόνι, λευκή φουντίτσα και μάτι!


Μπορείς να το χαρίσεις στη μαμά σου, για να της εκφράσεις πόσο πολύ την αγαπάς και τη νοιάζεσαι! Η λέξη "mama" περικλείει άλλωστε έντονα συναισθήματα και συμβολισμούς και κάθε φορά που θα το φοράει, θα "λιώνει"! Ή μπορείς να το χαρίσεις σε μια φίλη σου ή γνωστή σου που έγινε πρόσφατα μαμά ή ακόμη και σε σένα την ίδια, αν είσαι μαμά! 



Είχα τη χαρά και την τιμή να αποκτήσω ένα Βραχιόλι "Mama" by Miss Poua στη συνάντηση 6 blogger από Θεσσαλία, για την οποία σου μίλησα σε αναλυτικό post εδώ! Διαπίστωσα λοιπόν από πρώτο χέρι την ποιότητα, το μεράκι και το προσεγμένο γούστο που διακρίνει τις δημιουργίες της Δήμητρας & Ελένης που κρύβονται πίσω από το όνομα "Miss Poua"! 


Η καθημερινή τους ενασχόληση περιλαμβάνει χειροποίητες δημιουργίες, κοσμήματα, μπομπονιέρες, γούρια και γενικά κάθε είδους διοργανώσεις που ομορφαίνουν προσωπικές στιγμές! Αυτήν την περίοδο μάλιστα έχουν ετοιμάσει καλαίσθητες χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για όλους και για κάθε ηλικία, που θα κλέψουν την παράσταση το βράδυ της Ανάστασης! 

photo credits


Θα βρεις τις υπέροχες δημιουργίες της Miss Poua στο Facebook εδώ και στο Instagram εδώ!

Και μην ξεχνάς:

Ακολούθησέ με σε Facebook, Instagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

4 σχόλια:

  1. Πραγματικα το βραχιολακι ειναι πρωτοτυπο και πολυ ανθεκτικο.Ακομη το φοραω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι, Μαράκι μου! Και σε μένα άρεσε πολύ!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφη η ιδέα Μαράκι μου,
    και η φωτό με όλη την παρέα που φοράτε
    τα βραχιολάκια, υπέροχη! Πολλά φιλιά! ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ, Πέτρα μου! Μακάρι να μέναμε πιο κοντά να συναντηθούμε κι εμείς! Φιλιά!

      Διαγραφή