15 Δεκεμβρίου 2016

* * * XMAS GIFT GUIDE * * *

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει! Και τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά, δώρα! Αν έχεις ελάχιστο ελεύθερο χρόνο και προτιμάς να κάνεις τις αγορές σου από την άνεση και τη ζεστασιά του σπιτιού σου, θα βρεις εδώ το απόλυτο Xmas Gift Guide για κάθε budget!


BEAUTY

~ Body care
Σαν ένας μαγευτικός περίπατος κάτω από τις πορτοκαλιές των ανδαλουσιανών κήπων! Η σειρά έχει αξεπέραστο, μοναδικό άρωμα εσπεριδοειδών και σε γυρίζει πίσω στην παιδική σου ηλικία!
ROGER&GALLET Bois D' Orange Eau Fraiche Parfumee 100ml + ΔΩΡΟ Bois d'orange Gel Douc Fraicher 50ml + ΔΩΡΟ Lait sorbet tonifiant 50ml
Για όσες επιμένουν ακόμη και τον χειμώνα στο άρωμα της τροπικής καρύδας που ταξιδεύει τις αισθήσεις το πιο λαχταριστό σετ δώρου για βελούδινα χέρια και χείλη που υποφέρουν από το κρύο!
THE BODY SHOP Coconut Soft Hands, Warm Kisses

~ Skin care

Το πιο ιδανικό σετ περιποίησης προσώπου για όλους τους τύπους επιδερμίδας σε εορταστική συσκευασία και εκπληκτική τιμή!
APIVITA Face Cleansing Gift Set Αφρός Καθαρισμού Πρόσωπο 200ml+Scrub Ήπιας Απολέπισης με Βερύκοκο 50ml+ΔΩΡΟ Μάσκα Αναζωογόνησης και λάμψης με Ρόδι 50ml Promo Pack
Βρες το εδώ

~ Make up
Πούδρα Highlighting Powder για εκπληκτική λάμψη σε πρόσωπο, ντεκολτέ ή οπουδήποτε θέλεις να προσθέσεις λάμψη. Ιδανική και για strobing! Εμπλουτισμένη με χρωστικές ουσίες που αντανακλούν τη λάμψη των μαργαριταριών.  
BOBBI BROWN Highlighting Powder

Μεταλλικές σκιές με ένταση που τονίζουν το βλέμμα. Ένα κουαρτέτο από σατέν, ματ και ιριδίζουσες σκιές που δημιουργούν το τέλειο περίγραμμα αλλά και αρμονικές αποχρώσεις για αποτέλεσμα λείο και μακράς διαρκείας.
CLARINS 4-Colour Eyeshadow Palette - 02 Rosewood

~ Hair care
Τα μαλλιά υποφέρουν έντονα από το κρύο, την υγρασία και την ξηρή ατμόσφαιρα των εσωτερικών χώρων αλλά και το styling. Θεραπεία ανανέωσης για όλους τους τύπους μαλλιών εμπλουτισμένη με έλαιο άργκαν!
MOROCCANOIL Intense Hydrating Mask 250ml

Γρήγορο και εύκολο ξεμπέρδεμα μαλλιών με την πιο λατρεμένη βούρτσα σε girly εκδοχή!
TANGLE TEEZER Compact Styler The Sheep 
Βρες το εδώ


~ Άρωμα
Ο χειμώνας είναι απόλυτα συνυφασμένος με ζεστά και δυναμικά αρώματα. Ένα νέο άρωμα προστέθηκε στη συλλογή του My Burberry. Έντονο και αισθησιακό που συνδυάζει γιασεμί και νέκταρ ροδάκινου με ένα απαλό άγγιγμα τριαντάφυλλου χαρίζοντας βαθύ και σαγηνευτικό φινίρισμα.
MY BURBERRY Black Eau De Parfum


ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - ΡΟΛΟΓΙΑ
Η μόδα φέτος προστάζει boho αξεσουάρ με μεγάλες φούντες και σύμβολο μάτι για όλες τις ώρες ακόμη και για βραδινές εμφανίσεις.
Mr Alexander - Circle Bag by Christina Malle
Βρες το εδώ


Signorina Gold with Chain - Bag by Christina Malle 

Και τα κοσμήματα όμως κινούνται στο ίδιο boho chic στυλ με φούντες, σύμβολο μάτι, φτερά ακόμη και με statement πέτρες! Η πιο χαρακτηριστική μάλιστα τάση είναι η επιστροφή των θρυλικών τσόκερ από τη δεκαετία των 90's, τα οποία μπορούν να φορεθούν μαζί και με άλλα κολιέ ως layering.


Κολιέ Choker Από Λάστιχο Με Πέρλα
Βρες το εδώ

Κολιέ Από Ασήμι 925 Ροζ Επιχρυσωμένο Με Φτερό Και Ματάκι
Βρες το εδώ


Κολιέ Από Ασήμι 925 Επιπλατινωμένο Με Mommy
Βρες το εδώ

Δαχτυλίδι Chevalier Από Ασήμι 925 Επιχρυσωμένο
Βρες το εδώ


Δαχτυλίδι Από Ασήμι 925 Ροζ Επιχρυσωμένο Μάτι
Βρες το εδώ

Δαχτυλίδι GREGIO Από Ασήμι 925 Ροζ Επιχρυσωμένο Με Κρύσταλλο
Βρες το εδώ


Βραχιόλι Από Ανοξείδωτο Ατσάλι
Βρες το εδώ

Βραχιόλι Δερμάτινο Με Swarovski Και Ματάκι Από Ορείχαλκο Επιχρυσωμένο
Βρες το εδώ

Βραχιόλι Δερμάτινο Με Swarovski Και Ματάκι Από Ορείχαλκο Επιχρυσωμένο
Βρες το εδώ

Τα ρολόγια αντιθέτως κινούνται σε πιο κλασικές φόρμες, χωρίς βέβαια να στερούνται κομψότητας και στυλ!
BEAUTIME ΡΟΛΟΙ
 Βρες το εδώ

MATCH POINT ΡΟΛΟΙ
Βρες το εδώ


ΒΙΒΛΙΑ
Νέες κυκλοφορίες βιβλίων που θα ξεχωρίσουν και θα συζητιούνται για καιρό!


Βόρεια Καλιφόρνια, στη διάρκεια του βίαιου τέλους της δεκαετίας του 1960. Στις αρχές του καλοκαιριού, μία μοναχική και ψαγμένη έφηβη, η Ίβι Μπόιντ, βλέπει μια παρέα κοριτσιών στο πάρκο, κι αμέσως σαγηνεύεται από την ελευθερία τους, το αφρόντιστο ντύσιμό τους, την επικίνδυνη αύρα της αμεριμνησίας τους. Η Ίβι δε θ’ αργήσει να υποκύψει στον μαγνητισμό της Σούζαν, ενός μυστηριώδους μεγαλύτερου κοριτσιού, και να παρασυρθεί στους κόλπους μιας σέκτας και του χαρισματικού ηγέτη της που σύντομα πρόκειται να γράψουν ανατριχιαστική ιστορία. Κρυμμένο στους λόφους, το εκτεταμένο, άναρχο και ρημαγμένο ράντσο της σέκτας αποπνέει ζόφο, στα μάτια της Ίβι όμως είναι εξωτικό, συναρπαστικό, γεμάτο δονήσεις –ένα μέρος στο οποίο θέλει απεγνωσμένα να γίνει δεκτή. Καθώς περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μακριά από τη μητέρα και τους οικείους ρυθμούς της καθημερινής ζωής της, και με την εμμονική προσκόλλησή της στη Σούζαν να δυναμώνει, η Ίβι αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην αδιανόητη βία, και σ’ εκείνη την κομβική στιγμή στη ζωή ενός κοριτσιού όπου τα πράγματα μπορούν να πάρουν τη χειρότερη δυνατή τροπή.

Το συγκλονιστικό πρωτόλειο μυθιστόρημα της Έμα Κλάιν μαγεύει με την απαράμιλλη γραφή του και καθηλώνει με την κοφτερή σαν ξυράφι, απρόσμενα βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης ψυχής. Τα Κορίτσια είναι ένα λαμπρό λογοτεχνικό έργο –κι ένα ανεξίτηλο πορτρέτο των κοριτσιών, και των γυναικών που θα μεγαλώσουν να γίνουν.


"Τα κορίτσια" ΈΜΑ ΚΛΑΪΝ, Εκδόσεις Ψυχογιός
Βρες το εδώ


Κάθε βδομάδα, στο γραμματοκιβώτιο της Έλι καταφθάνουν αλλεπάλληλες καρτ ποστάλ, με παραλήπτη ένα όνομα που της είναι άγνωστο, χωρίς διεύθυνση αποστολέα και με μόνο το αρχικό γράμμα Α αντί για υπογραφή.

Με τους φωτεινούς ουρανούς, τις γαλάζιες θάλασσες και τις σαγηνευτικές ομορφιές της Ελλάδας που απεικονίζουν, αυτές οι καρτ ποστάλ δίνουν χρώμα στη ζωή της. Μετά από έξι μήνες, ξαφνικά, παύουν να έρχονται και η Έλι νιώθει μια απογοήτευση. Όμως το κολάζ που έχει δημιουργήσει με τις κάρτες στον τοίχο του διαμερίσματός της την έχει ήδη μαγέψει. 

Η Έλι έχει πειστεί ότι πρέπει να δει αυτή τη χώρα με τα μάτια της.

Το πρωί που αναχωρεί για την Αθήνα, φτάνει στο γραμματοκιβώτιό της ένα σημειωματάριο. 

Οι σελίδες του διηγούνται την ιστορία της οδύσσειας ενός άντρα που ταξιδεύει στην Ελλάδα. Αναπάντεχη, συγκινητική και καμιά φορά σκοτεινή, η ιστορία του Α ξεδιπλώνεται παράλληλα με την ανακάλυψη όχι μόνο ενός πολιτισμού, αλλά και της λαχτάρας του να ξαναζήσει τη ζωή στο έπακρο.

"Οι καρτ ποστάλ", VICTORIA HISLOP, Εκδόσεις Διόπτρα


Ο Στάθης Ρακής αφήνει το χωριό του στο Τρικέρι σπρωγμένος από την περιέργεια και την τύχη, για να βρεθεί στην Καλιφόρνια την εποχή της φούσκας των dot-coms. Επιστρέφει στην Ευρώπη για MBA και στη συνέχεια πιάνει δουλειά σε γαλαζοαίματη εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων γεμάτη golden boys, που τον οδηγεί από πελάτη σε πελάτη και από πόλη σε πόλη. Ερωτευμένος με κάποιον που είναι το άκρως αντίθετό του (οικολογία, κομουνισμός, ανταρσία...), περνάει το λίγο χρόνο που δεν είναι φυλακισμένος στο γραφείο δικαιολογώντας τις επιλογές του, λεηλατώντας το μίνι μπαρ, παλεύοντας με την αϋπνία και παραγγέλνοντας ρουμ σέρβις (φαγητό, αλλά και άλλα…) σε σουίτες στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στο Παρίσι και στο Λονδίνο.
Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, και καθώς η οικονομία καλπάζει ξέφρενα προς την επόμενη φούσκα, ο Στάθης συμπαρασύρεται προς τα πάνω και γίνεται μάρτυρας της παρακμής και των χρηματιστηριακών οργίων που θα οδηγήσουν στην κρίση του 2008, μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο που έχει στηθεί γύρω του. Σε ένα χώρο διαπλεκόμενων –από συγχωνεύσεις και εξαγορές μέχρι πολεμικούς ανταποκριτές και σταρ του Χόλιγουντ–, παραμένει ο αιχμάλωτος αουτσάιντερ: υπερβολικά Έλληνας για να μείνει, υπερβολικά κυνικός για να φύγει.
Μοναδικά ξενοδοχεία, κοστούμια ραμμένα κατά παραγγελία, insider trading, γροθιές, ουσίες και γρήγορο σεξ, σε μια ιστορία αγάπης αλλά και κοινωνικής κριτικής, γραμμένη από κάποιον που έζησε τα ιλιγγιώδη χάι του επιχειρηματικού κόσμου στα ’00s και επέζησε για να πει την ιστορία από μέσα.
«Tο Hotel Living θα μπορούσε να είναι Ο Mεγάλος Γκάτσμπι μετενσαρκωμένος σε μια σύγχρονη κόλαση πέρα και από τη φαντασία του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ. Είναι οδυνηρό• είναι ευφυές και σέξι• είναι αστείο και τραγικό. Εν ολίγοις, πρόκειται για ένα τρομακτικά όμορφο βιβλίο». 
Μάικλ Κάνιγχαμ, μπεστ σέλερ συγγραφέας, βραβευμένος με Πούλιτζερ για το μυθιστόρημα Οι Ώρες

"Hotel Living", Πάππος Ιωάννης, Εκδόσεις Λιβάνη


Τέλος αν προτιμάς να εύχεσαι με τον παραδοσιακό τρόπο στέλνοντας κάρτες ή αν αγαπάς ξεχωριστά stationery, επίλεξε ιδιαίτερες δημιουργίες χειροποίητης τυπογραφίας με την τεχνική λινόλεουμ που αποπνέουν ρετρό αισθητική!
Νεανικόν Paperie
Δωρεάν μεταφορικά μέχρι 31/12!
Βρες το εδώ 

Καλές γιορτές και καλές αγορές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου