16 Δεκεμβρίου 2016

Κλήρωση για το βιβλίο "Ο Μικρός Πρίγκιπας": 3rd Blogiversary

Το 3rd Blogiversary αρχίζει από σήμερα με κλήρωση για το βιβλίο "Ο Μικρός Πρίγκιπας - Συλλεκτική Έκδοση" του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός


Πρόκειται ίσως για το πιο διαχρονικό και best seller βιβλίο που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, ενώ είναι μια ασφαλής επιλογή δώρου για τις γιορτές κι όχι μόνο, που θα χαροποιήσει απόλυτα τον αποδέκτη του! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που συνεχίζει να πουλάει "τρελά" 73 χρόνια μετά την αρχική του έκδοση! Παρότι θεωρείται παιδικό βιβλίο, ωστόσο απευθύνεται σε όλους, καθώς περιλαμβάνει ουσιαστικές απόψεις για τη ζωή, την ανθρώπινη φύση και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Αναμφίβολα είναι ένα σημαντικό διδακτικό βιβλίο που όσες φορές και να το διαβάσει κανείς, πάντα θα ανακαλύπτει και κάτι νέο μέσα στις σελίδες του! Με άλλα λόγια είναι μια παρακαταθήκη στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά και ένα αριστούργημα της κλασικής λογοτεχνίας, ενώ αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για όλες τις μορφές της τέχνης! Κάθε γονιός οφείλει να το διαβάσει στο παιδί του και κάθε παιδί οφείλει να το διαβάσει στον γονιό του! 



Η παρούσα Συλλεκτική Έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός είναι κατάλληλη για ηλικίες 8+, περιέχει ιδιαίτερη και βραβευμένη εικονογράφηση, ενώ έρχεται σε διαστάσεις μεγάλου βιβλίου (24,5 εκ. Χ 31 εκ.) με μαλακό εξώφυλλο και πολύ προσιτή τιμή! 


Λίγα λόγια για το βιβλίο*

Ο αγαπημένος Μικρός Πρίγκιπας ζωντανεύει με τρόπο μοναδικό στις υπέροχα εικονογραφημένες σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας. Συναντήστε τον στην έρημο της Σαχάρας, μοιραστείτε την αγάπη του για τα παιδιά και για τα λουλούδια, ακολουθήστε τον στο ταξίδι του στο σύμπαν και στους πλανήτες, και ζήστε μαζί του την πιο μαγευτική ιστορία που έχει συντροφέψει χιλιάδες μικρούς και μεγάλους στο πέρασμα των χρόνων.

Ο ΑΝΤΟΥΑΝ ΝΤΕ ΣΕΝΤ-ΕΞΙΠΕΡΙ γεννήθηκε το 1900 στη Λυών. Εργάστηκε ως πιλότος, συμβάλλοντας στη δημιουργία αεροπορικών ταχυδρομικών γραμμών, ως δοκιμαστής αεροσκαφών και ως ρεπόρτερ. Κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο υπηρέτησε ως πιλότος αναγνωριστικών πτήσεων των συμμαχικών δυνάμεων. Τον Ιούλιο του 1944 απογειώθηκε για ακόμη μία αποστολή. Δεν ξαναγύρισε ποτέ. Τα βιβλία του Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΤΗΣΗ, ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ και ΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ απέκτησαν δικαίως μια θέση στα αριστουργήματα της κλασικής λογοτεχνίας.

* Πηγή: Εκδόσεις Ψυχογιός. Απόσπασμα του βιβλίου εδώ


Σε συνεργασία λοιπόν με τις Εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ο Μικρός Πρίγκιπας - Συλλεκτική Έκδοση" του Αντουάν Ντε Σεντ-Εξιπερί! Να ευχαριστήσω θερμά τις Εκδόσεις Ψυχογιός, που προσφέρουν το δώρο!

~ Για να πάρεις μέρος στο giveaway:

Υποχρεωτικοί όροι
1. Like στις σελίδες
2. Δημόσια κοινοποίηση (αυστηρά μόνο μία φορά) στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ.
3. Σχόλιο στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ προσκαλώντας φίλους.

Προαιρετικοί όροι για επιπλέον συμμετοχές
Ακολούθησέ με στο Google+ και στο Instagram.

Γενικοί όροι διαγωνισμού:
  • Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι τις 22/12 και η κλήρωση θα γίνει μέσω του miniwebtool.com. 
  • Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. 
  • Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα), ενώ αν είναι από την περιφέρεια, θα του αποσταλεί δωρεάν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!
  • Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών. 
  • Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους υποχρεωτικούς όρους ακυρώνονται.
  • Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook, και προφίλ Google+ και Instagram. 
  • Το δώρο είναι προσωπικό, αμεταβίβαστο και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!

Χορηγοί επικοινωνίας:
saveandwin.gr

Update 27/12:
Χρόνια πολλά και ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή! Η τυχερή που κερδίζει το βιβλίο "Ο Μικρός Πρίγκιπας - Συλλεκτική Έκδοση" του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί είναι η Felisia Falia Rousakou! Συγχαρητήρια και καλοδιάβαστο! Η τυχερή θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο της εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί.



1 σχόλιο:

  1. Υπεροχο δωρο! υπεροχος Μικρος Πριγκιππας! Καλες γιορτες σε όλους με αγνη αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή