13 Σεπτεμβρίου 2016

CND Creative Play: review

"Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.", είπε ο Καζαντζάκης, και αυτό ακριβώς σκέφτηκα, μόλις είδα τη νέα σειρά βερνικιών CND Creative Play, η οποία είναι αυτό που λέει το όνομά της: δημιουργικό παιχνίδι! Στο σημερινό review θα μάθεις τα πάντα για αυτήν.


Τα νέα βερνίκια CND Creative Play σε βάζουν δυναμικά σε ένα ξέφρενο παιχνίδι χρωμάτων και υφών: 80 ζωηρές αποχρώσεις, που θα εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες, και 10 διαφορετικά φινιρίσματα (cream, metallic, pearl, satin, shimmer, holographic glitter, multi-color glitter, micro glitter, metallic glitter και transformer) για ατέλειωτο παιχνίδι! 80 διαφορετικές προτάσεις για να μην πλήττεις ποτέ. Κάθε μέρα και μια άλλη επιλογή, ανάλογα με τη διάθεσή σου. Ένας παράδεισος χρωμάτων στα άκρα σου! Κάνε παιχνίδι

Το σύστημα Creative Play περιλαμβάνει 3 βήματα για άριστη εφαρμογή και άψογο αποτέλεσμα: Base coat, Nail lacquer, Top coat. Τα βερνίκια της νέας σειράς έρχονται σε κυλινδρική συσκευασία και ποσότητα 13,6ml, το πινελάκι τους αποτελείται από 400 τριχούλες για ομοιόμορφη εφαρμογή, ενώ περιέχουν ειδικές χρωστικές "micronized pigments" για μέγιστη φωτεινότητα και γυαλάδα. Επίσης έχουν φιλική σύνθεση "7-free", δηλαδή χωρίς toluene, camphor, formaldehyde, phthalates (DBP), formaldehyde resin, xylene και methyl ethyl ketone (MEK), (όπως βέβαια και οι υπόλοιπες σειρές Shellac και Vinylux Weekly Polish) και αφαιρούνται πανεύκολα! Δες οδηγίες εφαρμογής εδώ


Δοκίμασα τις αποχρώσεις "Read My Tulips#472 και "Head Over Teal#432.




Το "Read My Tulips#472 είναι ένα ροζ/φούξια με κρεμώδες φινίρισμα (cream), θα το χαρακτήριζα άνετα και ροζ της Barbie, και ανήκει στις αγαπημένες μου αποχρώσεις για όλες τις εποχές, καθώς βγάζει στην επιφάνεια τον καλά κρυμμένο παλιμπαιδισμό μου! Αν και δε συμπαθώ ιδιαίτερα τα κρεμώδη βερνίκια, γιατί τονίζουν τυχόν ραβδώσεις στην επιφάνεια του νυχιού, με το συγκεκριμένο δεν έχω τέτοιο θέμα, χάρη βέβαια και στο εύχρηστο πινελάκι του. Με δύο στρώσεις πετυχαίνω μέγιστη απόδοση χρώματος και πλήρη κάλυψη, ενώ στα συν του το ότι στεγνώνει γρήγορα και διατηρείται αναλλοίωτο μέχρι και 5-7 μέρες! 


Το "Head Over Teal" #432 είναι ένα βαθύ πετρόλ με ελαφριά λάμψη shimmer (στο χρωματολόγιο, μάλλον από τυπογραφικό λάθος, αναφέρεται ως κρεμώδες, αλλά είναι shimmer). Κι αυτή η απόχρωση είναι αγαπημένη και μάλιστα θυμίζει σούρουπο στη θάλασσα, οπότε κάνει λίγο ευκολότερη τη μετάβαση στη νέα εποχή! Μια και πρόκειται για σχετικά σκούρο χρώμα με ιριδισμούς, ακόμη και μία στρώση είναι αρκετή, ιδίως σε κοντά νύχια, όμως σίγουρα με δύο στρώσεις έχω πιο έντονο αποτέλεσμα. Επίσης στεγνώνει γρήγορα και παραμένει λαμπερό για μία εβδομάδα περίπου.


Η κορυφαία εταιρία CND, μέλος του ομίλου Revlon Professional, μετρά ήδη 36 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο εξάγοντας τα προϊόντα της σε 65 χώρες, ενώ εκπροσωπείται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Creative Group από το 2000. Επιπλέον με συμμετοχή στις εβδομάδες μόδας δημιουργεί το προσωπικό της στυλ χαράσσοντας κάθε φορά νέα μόδα!

Όλες οι σειρές βερνικιών CND διατίθενται μέσω τou creativegroup.gr, που διανέμει πάνω από 2.000 επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης νυχιών, μαλλιών και μακιγιάζ, καθώς και σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς (κομμωτήρια, beauty salon κλπ.).




*PR sample. Βλέπε το disclaimer.

Μείνε συντονισμένη, γιατί έρχονται εκπλήξεις!

2 σχόλια:

  1. Μεγαλη γκαμα,ωραια χρωματα και πολυ ευχαριστο το οτι εχουν τοσο λιγωτερα χημικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς, Αικατερίνη μου! Είναι το σημαντικότερο να έχουν φιλική σύνθεση! Ευχαριστώ!

      Διαγραφή