31 Ιανουαρίου 2015

Ανασκόπηση #Ιανουαρίου 2015


Αποφάσισα να εγκαινιάσω μια καινούρια στήλη στο blog μου! Την τελευταία ημέρα κάθε μήνα θα κάνω μια μίνι ανασκόπηση με όσα συνέβησαν μέσα στον μήνα, πάντα σε σχέση με την ομορφιά, αλλά ίσως και με κάτι που μου έκανε εντύπωση και αξίζει να το μοιραστώ μαζί σας! Επίσης η στήλη αυτή θα περιλαμβάνει και τα δώρα που κερδίζω από διαγωνισμούς αλλά και τα Pr samples από εταιρίες! 

Ο μήνας ξεκίνησε με γενέθλια και μάλιστα διπλά! Στις 2 Ιανουαρίου το blog μου έκλεισε αισίως ένα χρόνο λειτουργίας, ενώ στις 5 Ιανουαρίου είχα γενέθλια εγώ (Μη ρωτάτε πόσα έκλεισα! Δε ρωτάνε ποτέ μια κυρία για την ηλικία της, δε λένε άλλωστε; χα χα)! Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση και το giveaway που τρέχει για μερικές μέρες ακόμη!


Επίσης στις 2 Ιανουαρίου ανέβηκε η συμμετοχή μου σε ένα δημιουργικό φωτογραφικό διαγωνισμό της επίσημης σελίδας της Avon στο facebook, στον οποίο θα κερδίσουν οι 5 πρώτες σε ψήφους φωτογραφίες με κεντρικό θέμα το Ροζ ημερολόγιο 2015 (δείτε περισσότερα εδώ)! Η ψηφοφορία λήγει σήμερα το βράδυ και μέχρι τη στιγμή αυτή που γράφω αυτές τις γραμμές είμαι 3η σε ψήφους! Ευχαριστώ πολύ όλους, όσοι μου χάρισαν το like τους, είτε πρόκειται για φίλους μου, είτε φίλους φίλων μου, είτε είναι άγνωστοι! :)


Την ημέρα επίσης των γενεθλίων μου κέρδισα σε ένα διαγωνισμό της σελίδας του αγαπημένου μου Beautytestbox στο facebook! Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη! Είχα επιλέξει κατά τη συμμετοχή μου το Z-gel All Purpose Soothing gel, το οποίο είχε λανσαριστεί μέσα από το Beautytestbox του περασμένου Ιουλίου, αλλά δεν το έτυχα στο δικό μου κουτάκι! Από τότε είχε μπει στη wishlist μου και τελικά το απέκτησα! Αν και εδώ που τα λέμε, είχα μεγάλο δίλημμα, για το αν θα επέλεγα αυτό ή το σετ με τις 3 φίλες της The Balm Cosmetics: Betty, Cindy, Mary Lou Manizer Luminizer! Next time...


Στις 8 Ιανουαρίου χτύπησε την πόρτα μου το πρώτο δώρο της χρονιάς από την εταιρία Papoutsanis! Ήταν μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη συσκευασία που περιλάμβανε το Σαμπουάν με ελαιόλαδο για κανονικά μαλλιά, το Ζελέ ντους με ελαιόλαδο, μία Μπάρα σαπουνιού με ελαιόλαδο και λεβάντα από την ανανεωμένη σειρά Olivia και μια υπέροχη, χνουδωτή πετσέτα που φέρει το λογότυπο της σειράς! Τα λάτρεψα από την πρώτη ματιά και ήδη έχω ξεκινήσει τις δοκιμές, οπότε να αναμένετε review! Επίσης μαζί μ' αυτό το δώρο ήρθε την ίδια μέρα και το δώρο από το διαγωνισμό του Beautytestbox, το Z-gel!


Την επόμενη ημέρα, στις 9 Ιανουαρίου, παρέλαβα ένα δεματάκι από την εταιρία καλλυντικών Golden Rose - Londessa, που οφείλω να πω ότι είναι ευγενέστατη! Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων, που μου έστειλαν να δοκιμάσω προϊόντα τους και ανταποκρίθηκαν θετικά για τη διεξαγωγή ενός giveaway που τρέχει ακόμη μέσα από το blog μου (δείτε περισσότερα εδώ)!


Στις 12 Ιανουαρίου παρέλαβα μια πολύ γλυκιά συλλεκτική συσκευασία με 3 κρέμες χεριών και νυχιών από την Roger & Gallet που είχα κερδίσει στο giveaway που διοργάνωσε η σελίδα All Τhings Υou Αre στο facebook! Το σετ αποτελείται από την Κρέμα χεριών & νυχιών Rose, την Κρέμα χεριών & νυχιών Fleur d' Οsmanthus και το Balm Fleur de Figuier! Μάλιστα η κλήρωση έγινε μερικές ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου και το χαμόγελό μου είχε φτάσει μέχρι τα αυτιά, καθώς ήταν η δεύτερη φορά που κέρδιζα κάτι από τη συγκεκριμένη σελίδα μέσα σε διάστημα 6 μηνών! :)


Στις 22 Ιανουαρίου παρέλαβα το Αρωματικό σετ Today από την Avon σε εορταστική συσκευασία δώρου, που είχα κερδίσει στο Christmas Bazaar, το οποίο είχε διοργανωθεί από το Eventful.gr τον περασμένο Δεκέμβριο! Η συσκευασία περιλαμβάνει το άρωμα σε σπρέυ (50 ml) και ένα Ζελέ ντους (125 ml). Αν και ομολογώ ότι το συγκεκριμένο άρωμα είναι κομματάκι βαρύ για τα γούστα μου!


Τέλος στις 24 Ιανουαρίου έμαθα ότι κέρδισα 2 προϊόντα μακιγιάζ από την Catrice σε ένα διαγωνισμό της σελίδας Beauty in wonderland στο facebook! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μέχρι τώρα κάτι από Catrice και είμαι ενθουσιασμένη, γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Περιμένω να τα παραλάβω από μέρα σε μέρα! Ίδομεν... 

Πηγή / Source

Αυτή λοιπόν είναι η μίνι beauty ανασκόπηση για τον μήνα Ιανουάριο! Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα που σας έδειξα;

8 σχόλια:

  1. Καλημέρα Μαρία!!!! Να είσαι πάντα τυχερή σου εύχομαι και να χαρείς όλα αυτά τα όμορφα προιόντα!!!
    Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα παραπάνω αλλά σ'ευχαριστώ πάντα για την ενημέρωση που μας κάνεις για να έχω κατά νου ποιο θα είναι το επόμενο που θα αγοράσω!!! Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, Ντοράκι μου! Ανταποδίδω τις ευχές! Χαίρομαι που σου άρεσαν αυτά που σας έδειξα και ετοιμάζω αναλυτικά review για αυτά και για άλλα πολλά που δεν πρόλαβα! Μακάρι η μέρα να είχε περισσότερες ώρες, για να κάνω και να σας δείχνω όλα όσα θέλω! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Μαρία μου, να είσαι πάντα τυχερή! Αγαπάω Papoutsani και Golden Rose, είναι πολύ αξιόλογες εταιρίες με πολύ καλά προϊόντα!
    Να τα χαρείς όλα!
    Πολλά φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, Μαράκι μου γλυκό! Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω Golden Rose και δηλώνω ενθουσιασμένη, αλλά τα Papoutsanis είναι κλασική χρόνια τώρα! Έχω μεγαλώσει με το Καραβάκι κι όχι μόνο!

      Διαγραφή
  3. γεια σου Μαρία!! τι ωραία η ανασκόπηση αν και λίγο late την είδα.. εγω έχω μια αγάπη με τα προϊοντα από papoutsani που δείχνεις, χρησιμοποιώ σταθερά το gel σωματος και το σαμπουάν και είμαι απόλυτα ευχαιστημένη.. τι ωραία να κερδίζεις στους διαγωνισμούς και να σου ρχονται δωράκια..!! και εγώ ψάχνομαι πολύ για διαγωνισμούς και προσφορές, και βρήκα αυτές τις μέρες ένα διαγωνισμό με δωράκι σετ με 4 προϊόντα olivia ..!! στο στέλνω αν σε ενδιαφέρει, είναι από το online φαρμακείο goadvance που έχω ψωνίσει αρκετά και έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση.. http://www.goadvance.gr/contest/olivia/ Θέλω πολύ να δοκιμάσω και αυτή την κρέμα χεριών που είναι στο δωράκι. την έχεις δοκιμάσει;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, Δήμητρα, και καλώς ήρθες στο blogοσπιτάκι μου! Κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λένε; Ναι είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, όταν κερδίζεις κάτι ακόμη και μικρής αξίας! Χαίρεσαι σαν μικρό παιδί! Τον διαγωνισμό που προτείνεις από Goadvance.gr τον είδα πριν μερικές μέρες και πήρα μέρος, γιατί αγαπώ Papoutsanis! Ευχαριστώ πολύ πάντως! Τη συγκεκριμένη κρέμα χεριών που δίνουν δώρο δεν την έχω δοκιμάσει, αν και έχω ένα θέμα με τα χέρια μου το χειμώνα και θέλω να τεστάρω συνεχώς κρέμες χεριών! Θα τη βάλω όμως στη wishlist μου! Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Γεια σου Μαρία!! καλώς σε βρήκα!! α τι ωραία!! καλή επιτυχία και σε σένα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή