5 Ιανουαρίου 2015

Στιγμές του 2014!


Το 2014 αποτελεί πια παρελθόν! Έδωσε τη σκυτάλη σε μια νέα χρονιά, που ευελπιστούμε ο καθένας για τους δικούς του λόγους να είναι "καλή" με όλη τη σημασία της λέξεως! Εγώ κάθε χρόνο τέτοια μέρα, στα γενέθλιά μου, κάνω τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε κι όχι την Πρωτοχρονιά! Όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στην αλλαγή του χρόνου νομίζω ότι με καταλαβαίνουν απόλυτα... Για μένα λοιπόν το 2014 ήταν μια σχετικά καλή χρονιά! Και θέλω σε αυτήν την ανάρτηση να μοιραστώ μαζί σας μερικές στιγμές που ξεχώρισα πριν το αποχαιρετήσω οριστικά! Τι λες; Τις βλέπουμε παρέα;


Στις 2 Ιανουαρίου του 2014 βγήκε στην μπλογκόσφαιρα αυτό εδώ το blog πατώντας "δημοσίευση" στην πρώτη μου ανάρτηση (δες την εδώ)! Πρόκειται βέβαια για το δεύτερο μου blog!


Μία μέρα πριν την Πρωτομαγιά έγινα μέλος σε μια ομάδα μαμάδων blogger στο facebook με το όνομα Μαμαδο-blogs! Πρόκειται για μια ομάδα που, όπως λέει και το όνομά της, αποτελείται κυρίως από μαμάδες, οι οποίες παράλληλα με όλες τις άλλες ασχολίες κι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς τους ασχολούνται και με το blogging αλλά και με πολλές άλλες ακόμη δράσεις! Ειλικρινά τις θαυμάζω και τις συγχαίρω για τη δύναμή τους και τις πολυδιάστατες προσωπικότητές τους! 

Πηγή / source

Μέσα από την παραπάνω ομάδα τον περασμένο Ιούνιο μία μαμά, η Μάρθα από το "Γίναμε γονείς", έριξε την ιδέα της δημιουργίας ενός δωρεάν ηλεκτρονικού περιοδικού, του "Mama Relax", στο οποίο έχω τη χαρά και την τιμή να συμμετέχω με τη δική μου στήλη ομορφιάς "Είσαι όμορφη, μαμά!". Μέχρι τώρα έχουν βγει στον αέρα 5 τεύχη, το ένα καλύτερο από το άλλο, ενώ έπεται και συνέχεια... 


Τον Ιούλιο του 2014 λίγο πριν φύγω για τις καλοκαιρινές μου διακοπές πήρα την απόφαση να παραγγείλω το πρώτο μου συνδρομητικό κουτί ομορφιάς, που δεν είναι άλλο από το Beautytestbox, το γνωστό σε όλες μας κόκκινο κουτάκι! Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη! Έκανα σαν μικρό παιδί! Κι όχι άδικα (δες περισσότερα εδώ)...


Επίσης τον Ιούλιο σκέφτηκα να γράφω κάθε μήνα μια ανάρτηση χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο μήνα με ένα χρώμα! Για τον μήνα Ιούλιο επέλεξα το πορτοκαλί (δες εδώ)!



Στη συνέχεια, τον Σεπτέμβριο αναζητώντας νέες στήλες για το blog μου εγκαινίασα αρχικά τη στήλη "Back to school beauty", στην οποία άρχισα να γράφω για βασικά θέματα ομορφιάς! Αν και η αλήθεια είναι ότι την παραμέλησα τελευταία αυτήν τη στήλη! Υπόσχομαι όμως ότι θα επανέλθω δυναμικά! 


Τον Σεπτέμβριο επίσης εγκαινίασα και τη στήλη "Beauty tip of the day" ανεβάζοντας κάθε μέρα ένα tip εσωτερικής & εξωτερικής ομορφιάς στη σελίδα μου στο facebook και σε εβδομαδιαία βάση τις συγκεντρώνω σε ξεχωριστή ανάρτηση στο blog!


Επιπλέον, τον Σεπτέμβριο (αποδείχτηκε πολύ παραγωγικός μήνας τελικά) δημιούργησα ένα δικό μου βραβείο ομορφιάς! Ένα βραβείο εσωτερικής ομορφιάς, γιατί η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας (δες εδώ)!


Και κλείνω αυτήν την ανάρτηση-ανασκόπηση του 2014 με το unboxing της πρώτης μου παραγγελίας από το online φαρμακείο 2happy.gr, που μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις (δες εδώ)! 


Αυτές ήταν κάποιες ξεχωριστές στιγμές του 2014 τουλάχιστον για εμένα! Θέλω να πιστεύω όμως ότι τη νέα χρονιά θα υπάρξουν ακόμη περισσότερες και ομορφότερες στιγμές!


2 σχόλια:

  1. Τί όμορφες στιγμές Μαράκι μου!!!
    Να έχεις μια εξίσου γεμάτη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ, Μαρθούλι μου! Να έχεις κι εσύ μια δημιουργική και χαρούμενη χρονιά παρέα με τους αγαπημένους σου! Φιλιά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή