1 Νοεμβρίου 2014

Review: Μόνιμη κρέμα βαφή Garnier Color Sensation


Το θέμα της σημερινής μου ανάρτησης, όπως πολύ σωστά θα κατάλαβες, είναι η νέα μόνιμη κρέμα βαφή Garnier Color Sensation! Και για να προλάβω τυχόν ερώτηση σου, οφείλω να σου πω ότι τη συγκεκριμένη βαφή δεν τη δοκίμασα εγώ, μια και δε βάφω τα μαλλιά μου, τουλάχιστον όχι ακόμη. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται ίσως αυτό, δεν τα έχω βάψει ποτέ στη ζωή μου μέχρι τώρα ούτε έχω κάνει ανταύγειες (εκτός από το να βάλω βρασμένο νερό με χαμομήλι, αλλά αυτό δεν πιάνεται χα χα! Πονεμένη και ταυτόχρονα αστεία ιστορία, θα σου τη διηγηθώ κάποια άλλη στιγμή!). Ο λόγος που δεν έχω βάψει ακόμη τα μαλλιά μου είναι γιατί έχω ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα κεφαλιού και οι βαφές πιστεύω πως θα με ενοχλήσουν, αλλά και γιατί έχω και πολύ λεπτή τρίχα που κάνει πολύ εύκολα ψαλίδα! Έμοιασα της μαμάς μου βλέπεις, η οποία αν και κομμώτρια στα νιάτα της (δες εδώ), δεν τα βάφει, αλλά κάνει μόνο ανταύγειες, γιατί όποια βαφή κι αν δοκίμασε στο παρελθόν, της προκάλεσε έντονο κνησμό! Βέβαια στο μέλλον θέλοντας και μη θα αναγκαστώ να τα βάψω ή να κάνω ανταύγειες, που όσο να πεις δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα του κεφαλιού!

Πηγή / Source

Αλλά ας επανέλθουμε στο θέμα για το οποίο ξεκίνησα να σου μιλάω στην αρχή! Η αδερφή μου είναι λοιπόν αυτή που δοκίμασε τη νέα μόνιμη κρέμα βαφή Garnier Color Sensation. Να αναφέρω ότι έχει δοκιμάσει σχεδόν όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στο εμπόριο και στα φαρμακεία, συμβατικές και φυτικές, καθώς και ότι βάφει τα μαλλιά της σχεδόν από την ηλικία των 20, μια και έχει μια τούφα με λευκές τρίχες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού! Οπότε ξέρει πλέον τι ζητάει από μια βαφή και είναι αντικειμενικός κριτής!


Αρχικά να σου πω ότι η αδερφή μου έχει πάρα πολλά μαλλιά που φτάνουν μέχρι τους ώμους (εγώ χαρακτηριστικά τής λέω ότι έχει μαλλιά για 3 άτομα), οπότε πάντα χρειάζεται 2 συσκευασίες βαφής των 48-50 ml. Η συγκεκριμένη βαφή είναι 48 ml, ενώ είναι εμπλουτισμένη με πέρλες μαργαριταριών και έλαια άνθεων για να ακτινοβολεί λάμψη!


Πρόκειται για ένα πλήρες κιτ που περιλαμβάνει:
- ένα μπουκαλάκι με την κρέμα οξυζενέ (60 ml)
- ένα σωληνάριο με την κρέμα βαφής (48 ml)
ένα φακελάκι με μαλακτική κρέμα μαλλιών για το λούσιμο (10 ml)
- ένα ζευγάρι πλαστικά γάντια μιας χρήσης 
- ένα έντυπο με οδηγίες χρήσης

Να αναφέρω ότι δε διαθέτει απλικατέρ για απευθείας χρήση μετά την ανάμιξη στα μαλλιά, αλλά απαιτεί τη χρήση ενός πλαστικού (ποτέ μεταλλικού) μπολ με λαβή και πινέλου κομμωτικής!


Η αδερφή μου επέλεξε την απόχρωση ξανθό σκούρο έντονο κόκκινο / Rubin Intens 6.60 μια και λατρεύει τις κόκκινες αποχρώσεις! Σχεδόν πάντα τα βάφει κόκκινα με εξαίρεση 2-3 φορές πολύ παλιότερα που τα είχε βάψει στο φυσικό τους χρώμα, το καστανό σκούρο. Και φυσικά πάντα της τα βάφει η μητέρα μου μια και είναι γνώστης του αντικειμένου! 



Κατά τη διαδικασία της βαφής των μαλλιών της με την Garnier Color Sensation ήμουν παρούσα κι εγώ για να τραβήξω τις απαραίτητες φωτογραφίες για αυτήν την ανάρτηση! 





Ας περάσουμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης, δηλαδή στην αξιολόγηση του προϊόντος! Η συγκεκριμένη βαφή την άφησε απόλυτα ικανοποιημένη σε όλους σχεδόν τους τομείς! Και λέω σχεδόν, γιατί θα καταλάβεις ευθύς αμέσως! Η ποσότητα του μίγματος που προκύπτει είναι υπεραρκετή για ημίμακρα και πολλά μαλλιά σαν της αδερφής μου! Έχει αρκετά κρεμώδη υφή που δε στάζει και απλώνεται με ευκολία με τη βοήθεια του πινέλου κομμωτικής! Και το κυριότερο είναι ότι δεν έχει αυτή την έντονη κι αποπνικτική μυρωδιά, όπως άλλες βαφές μαλλιών, παρόλο που περιέχει αμμωνία! Αντιθέτως έχει ένα ελαφρύ λουλουδάτο άρωμα που θυμίζει περισσότερο μάσκα μαλλιών παρά βαφή! Επίσης μετά το λούσιμο και τη χρήση της μαλακτικής κρέμας τα μαλλιά της ήταν πολύ μαλακά και κάλυψε πλήρως τα λευκά! Το μόνο αρνητικό που βρήκε είναι ότι ενώ η απόχρωση 6.60 είναι η πιο κόκκινη από την παλέτα των αποχρώσεων της συγκεκριμένης βαφής, δεν είναι όσο κόκκινη θα ήθελε, αλλά αυτά είναι γούστα! 



Η βαφή κόστισε 4,90 ευρώ η κάθε συσκευασία σε τοπικό σούπερ μάρκετ μια και ήταν σε προσφορά μείον 1 ευρώ! Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την μόνιμη κρέμα βαφή Garnier Color Sensation αλλά και να δεις τις διαθέσιμες αποχρώσεις κάνε κλικ εδώ! Εσύ έχεις δοκιμάσει αυτήν τη βαφή; Πώς σου φάνηκε;

Και κλείνω την ανάρτηση αυτή με ένα σχετικό και αγαπημένο μουσικό κομμάτι!


2 σχόλια: