15 Οκτωβρίου 2014

Mini Hondos Center Haul Οκτωβρίου 2014


Ποια γυναίκα δε λατρεύει τις βόλτες στην αγορά και ιδίως στα μεγάλα πολυκαταστήματα ομορφιάς; Ποια γυναίκα δε λατρεύει να ψωνίζει, να μυρίζει και να δοκιμάζει προϊόντα; Μία από αυτές είμαι κι εγώ! 

Ευτυχώς ή δυστυχώς μένω σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Λάρισας και το πλησιέστερο πολυκατάστημα ομορφιάς απέχει τουλάχιστον 15 χλμ! Αυτό σημαίνει πως όταν βρίσκομαι στην κοντινή μεγαλούπολη θα επισκεφτώ και από κάποιο από αυτά τα καταστήματα-πρόκληση! 

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε προετοιμασίες για το γάμο ενός πρώτου ξαδέρφου και μια και ο χρόνος ήταν ήδη περιορισμένος συνδύασα τις δουλειές μου στο κέντρο με μια επίσκεψη στο Hondos Center! Ήθελα να αγοράσω κάποια πραγματάκια της τελευταίας στιγμής ενόψει του γάμου, βλέπετε! Να σας πω ότι πριν από αρκετό καιρό είχα γραφτεί στην υπηρεσία να λαμβάνω σχεδόν κάθε εβδομάδα ενημερωτικά sms στο κινητό μου με τις προσφορές του καταστήματος! Αυτό με βολεύει πολύ, ώστε να προγραματίζω τις αγορές μου, όταν βρίσκομαι εκεί! Εκείνες τις ημέρες μάλιστα έτυχε να μου στείλουν sms με τις τρέχουσες προσφορές και μια και χρειαζόμουν κάποια προϊόντα προτίμησα τις μάρκες που είχαν προσφορά! Συγκεκριμένα τα προϊόντα Bic (ξυραφάκια, gel και αφροί ξυρίσματος, καλσόν, κάλτσες) ήταν σε δελεαστική προσφορά -50%, τα προϊόντα Syoss -50%, τα αρώματα Gucci -30% και τα προϊόντα Aquafresh 1+1! Ήθελα να αγοράσω ένα καλσόν για το γάμο και κάποια προϊόντα styling, οπότε εκμεταλλεύτηκα πλήρως την προσφορά!  Πάμε λοιπόν να δούμε τι πήρα! 


Αγόρασα ένα καλσόν Bic Vita Bassa 20 den (απόχρωση Honey) με χαμηλή μέση, καθώς δεν αντέχω τα ψηλόμεσα καλσόν που πιέζουν στην κοιλιά. 


Έναν αφρό μαλλιών Syoss Curl Control-Mousse Strong Hold για μαλλιά με μπούκλες και δυνατό κράτημα.



Μία λακ Syoss Extra Strong Hold με κερατίνη για πολύ δυνατό κράτημα.


Ένα αντιπυτιριδικό σαμπουάν Syoss Men για τη μητέρα μου. 


Τέλος αγόρασα και το παιδικό αφρόλουτρο Johnson's Baby Bath, που όποτε είναι σε προσφορά 1+1 πάντα το παίρνω να βρίσκεται, μια και το χρησιμοποιούμε οικογενειακώς ως αφρόλουτρο αλλά κυρίως ως καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή (μας το έχει συστήσει γυναικολόγος) μεταξύ και κάποιων άλλων καθαριστικών, αλλά για αυτό το θέμα θα σας μιλήσω σε ξέχωρη ανάρτηση! 


Αυτά τα λίγα μόνο αγόρασα από την τελευταία μου επίσκεψη στο Hondos Center αλλά ενθουσιάστηκα με το σταντ της Essence, στο οποίο έριξα μια βιαστική μόνο ματιά! Την επόμενη φορά όμως θα το τιμήσω δεόντως... 

6 σχόλια:

  1. Πολυ ομορφα ολα, να τα χαρεις!
    Περιμενω τις εντυπωσεις σου απο τον αφρο για μπουκλες!

    ΥΓ:Απο Λαρισα εισαι;; Εδω κοντα δηλαδη θα χαρω να βρεθουμε και να τα πουμε απο κοντα! Εγω μενω Καρδιτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, Ελευθερία μου! Ναι από Λάρισα είμαι, μένω 15 χλμ μακριά. Είμαστε σχετικά κοντά! Κι εγώ θα χαρώ να τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά! Έρχεσαι καθόλου Λάρισα; Όσο για τον αφρό, τον δοκίμασα στο γάμο, προσφέρει πολύ καλό κράτημα για 2-3 μέρες! Φιλιά! <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο όλα!!! Να σε ρωτήσω πωσ γράφεσε στην υπηρεσία με τα sms;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Αν θυμάμαι καλά, γιατί έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε, είχα συμπληρώσει τα στοιχεία μου σε ένα ειδικό χαρτάκι στα ταμεία! Ρώτησε στο κατάστημα της περιοχής σου! Επίσης μπορείς να γραφτείς και στο newsletter τους και να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς, αλλά δεν ξέρω αν στέλνουν τις προσφορές και στο newsletter! Φιλιά!

      Διαγραφή