22 Οκτωβρίου 2014

Η ομορφιά έχει χρώμα... #ροζ - Οκτώβριος 2014


Συνέχεια στα... χρώματα! Αν θέλεις να μάθεις πώς ξεκίνησε αυτή η ιδέα δες εδώ! Για τον Οκτώβριο δε θα μπορούσα να επιλέξω κάποιο άλλο χρώμα εκτός από το ροζ! Κι αυτό γιατί ο Οκτώβρης είναι ο μήνας που είναι αφιερωμένος στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού, όπως σου έχω ήδη πει σε προηγούμενη ανάρτηση (εδώ)! Αγαπημένο ροζ σε κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και της νύχτας σου! Και μόνο που βλέπεις το χρώμα αυτό, φτιάχνει η διάθεσή σου! Ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφίζεται στα χείλη σου! Όλα γύρω σου ξαφνικά αποκτούν μια ξεχωριστή αίσθηση και υπόσταση! Μεταφέρεσαι αυτομάτως στη δική σου ροζ ονειροχώρα και πλάθεις με τη φαντασία σου τα δικά σου παραμύθια! Παραμύθια που είναι πασπαλισμένα με τόνους ροζ ζαχαρόσκονης και εσάνς γλυκιάς φράουλας! 


Ροζ σαν τα ζαχαρωτά σου όνειρα που κρύβουν μέσα τους μαγεία κι αγάπη, γιατί για μένα η αγάπη έχει ροζ χρώμα! Ροζ σαν τις μπαλαρίνες που φορούσες, όταν ήσουν μικρή και μάθαινες μπαλέτο! Ροζ σαν τα όμορφα και περιποιημένα νύχια σου! Ροζ σαν τα ροδαλά σου μάγουλα και τα ζουμερά σου χείλη! Ροζ πινελιές παντού! 


Δεν σου κρύβω ότι αγαπώ το ροζ χρώμα σε όλες του τις αποχρώσεις, από το baby pink και το ροζ κουφετί μέχρι το έντονο ροζ και φούξια! Ποια γυναίκα δεν το αγαπά άλλωστε; Έχω γαλουχηθεί με το συγκεκριμένο χρώμα από τα γεννοφάσκια μου! Από τότε που έπαιζα με τις κούκλες μου με την αδερφή μου και τις έντυνα με τα γυαλιστερά φορέματά τους, πάντοτε ξεχώριζα τα ροζ ρουχαλάκια ανάμεσα σε άλλα χρώματα! Όχι όμως μόνο για τις κούκλες μου αλλά και για μένα! Έχουμε, βλέπεις, μικρή διαφορά στην ηλικία και μάλιστα όσοι δε μας γνώριζαν μας περνούσαν για δίδυμες! Και φυσικά θέλαμε να φοράμε τα ίδια ρούχα, όταν ήμαστε μικρές (χμ όμως και τώρα που μεγαλώσαμε, πάλι τα ίδια ρούχα θέλουμε χαχα). Η μητέρα μου ωστόσο μας αγόραζε τα ίδια ρούχα, αλλά σχεδόν πάντα σε διαφορετικό χρώμα! Κίτρινο διάλεγε η αδερφή μου για το δικό της φόρεμα; Ροζ διάλεγα εγώ! Γαλάζιο διάλεγε εκείνη, ροζ διάλεγα πάλι εγώ! Οπότε έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία σε καθετί ροζ!  Δε φαίνεται άλλωστε; Μια ματιά να ρίξεις στο blog μου και θα πειστείς! Τα τελευταία όμως χρόνια μού αρέσει πολύ και το ροδί, που κατά βάση είναι κι αυτό ροζ!  Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; 

Τι λες; Πάμε να δούμε ποια είναι τα "ροζ" προιόντα που επέλεξα να φωτογραφίσω για το μήνα Οκτώβριο; 


- Άρωμα σε σπρέυ Avon Dancing With the stars Ballroom Beauty (50 ml) 
- Body mist Avon Dancing With the stars Ballroom Beauty (100 ml)
- Μίνι άρωμα σε σπρέυ  Avon Dancing With the stars Ballroom Beauty (15 ml) 
- Body milk Ventus Beaute Heaven Aromatherapy με ροζ λωτό & υλάνγκ υλάνγκ (250 ml)
- Κρέμα χεριών και νυχιών Avon Care με γλυκερίνη & ροζ μανόλια σε συλλεκτική συσκευασία (100 ml) 
- Αναζωογονητικό Σπρέυ μαλλιών Avon Naturals με άνθος κερασιάς  (150 ml)
- Αναζωογονητική Μάσκα μαλλιών Avon Naturals με άνθος κερασιάς (200 ml)
- Αποσμητική ρολλέτα Avon On Duty Light Bloom (50 ml) 
- Λιπ γκλος Avon Colortrend "Watermelon Ice" (6 ml)
- Ρουζ Korres Καλαμπόκι 16 "Ροζ" (6 g)
- Ροζ Ημερολόγιο Avon της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού
- Ροζ Στυλό Avon της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού 
- Σαπούνι Lux Soft Touch με εκχύλισμα πρωτεΐνης μεταξιού & κρέμα κερασιάς (85 g)
- Σκιά ματιών The Body Shop Nature's Minerals 04 "Pink Opal" (1 g) 

Και η ανάρτηση δε θα μπορούσε να κλείσει χωρίς αυτό το τραγούδι που μιλάει για χρώματα φυσικά!


4 σχόλια: