1 Σεπτεμβρίου 2014

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Mama Relax: τεύχος #2 Αύγουστος 2014

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έπρεπε να έχει γίνει αρκετές μέρες πριν, αλλά λίγο οι διακοπές, λίγο η πρόσβαση στο ίντερνετ μόνο από κινητό, δεν το επέτρεψαν!

Το δεύτερο τεύχος του δωρεάν ηλεκτρονικού περιοδικού “Mama Relax” είναι γεγονός! Κυκλοφόρησε μέσα στον Αύγουστο και είναι πιο πλούσιο και ενημερωμένο από ποτέ! Το νέο περιοδικό, φτιαγμένο με αγάπη κυρίως από μαμάδες για μαμάδες κι όχι μόνο, περιλαμβάνει στήλες που θα σας ξεκουράσουν, θα σας ενημερώσουν, θα σας διασκεδάσουν και θα σας προβληματίσουν ενδεχομένως! Ωστόσο στις σελίδες του θα βρείτε πολλά περισσότερα: χρήσιμα άρθρα διαπαιδαγώγησης, ψυχολογίας, ιατρικής, ομορφιάς, οργάνωσης, διακόσμησης, κατασκευών, diy, έξυπνων δραστηριοτήτων με τα παιδιά σας, αλλά και προτάσεις βιβλίων, πανεύκολες και κυρίως υγιεινές συνταγές καθώς και συμβουλές για τη σιλουέτα και την ευεξία σας! 


Κάντε κλικ εδώ και ξεφυλλίστε το σήμερα κιόλας! Δείτε εδώ περισσότερα για αυτή την χαρούμενη ιδέα που ξεκίνησε μέσα στον Ιούλιο και μάλιστα έχω τη χαρά να συμμετέχω με τη δική μου στήλη ομορφιάς «Είσαι όμορφη, μαμά»! 

Αν θέλετε κι εσείς να υποβάλετε τις δικές σας απορίες ή ερωτήσεις και να τις δείτε απαντημένες σε επόμενο τεύχος μη διστάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μου και θα το μεταφέρω άμεσα στη συντακτική ομάδα! Μπορείτε ακόμη να συμμετέχετε και με δικό σας άρθρο ως guest post!

Καλό απόγευμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου