28 Φεβρουαρίου 2018

Essence: Review

Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ καλλυντικά από τη νέα, χειμερινή σειρά της Essence και μπορώ πλέον να μοιραστώ μαζί σου τις εντυπώσεις μου σε αναλυτικό review!


Η Essence είναι μια εταιρία που ανανεώνει τις συλλογές της κάθε σεζόν λανσάροντας νέες, βασικές σειρές αλλά και ειδικές, εορταστικές σειρές, που γίνονται κάθε φορά ανάρπαστες. Οι λόγοι είναι ότι τα καλλυντικά της έρχονται σε υπέροχες, trendy και girly συσκευασίες συνδυάζοντας ποιότητα και χαμηλή τιμή, ενώ ακολουθεί cruelty free φιλοσοφία στην παραγωγή των καλλυντικών της αποφεύγοντας τα πειράματα σε ζώα!


Θα αρχίσω με το αϊλάινερ Super Fine Eyeliner Pen στην απόχρωση "01 deep black", που έχει την πιο λεπτή μύτη που έχω συναντήσει ποτέ ως τώρα! Είναι σε μορφή μαρκαδόρου και απλώνεται πανεύκολα στις άκρες των βλεφαρίδων και μπορείς να το προεκτείνεις προς τα έξω και πάνω με απόλυτη επιτυχία! Η τόσο λεπτή μύτη του βοηθά ακόμη και την πιο αδέξια στην εφαρμογή αϊλάινερ, όπως εγώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα αϊλάινερ για αυτόν ακριβώς τον λόγο ότι δηλαδή θέλουν πολλή δεξιοτεχνία και σταθερό χέρι, και τα χρησιμοποιώ μόνο σε ιδιαίτερες περιστάσεις! Πλέον όμως με το συγκεκριμένο προϊόν έχω αναθεωρήσει!

Το μολύβι ματιών Extreme Lasting Eye Pencil στην απόχρωση "05 rockin' taupe" είναι πολύ μαλακό και γλιστράει πάνω στα βλέφαρα προσφέροντας άμεσο, ζωηρό γκρι-καφέ χρώμα που διαρκεί για ώρες, καθώς είναι αδιάβροχο. Μπορεί να φορεθεί εύκολα κάθε στιγμή της ημέρας, είτε μόνο του είτε με κάποια σκιά είτε σε φυσικό smokey μακιγιάζ λόγω της απαλής υφής του και της εύκολης ανάμιξής του!


Η πιο ευχάριστη όμως έκπληξη για μένα ήταν οι σκιές ματιών My Must Haves Eyeshadow κι η My Must Haves Eyeshadow Pallete, την οποία την φτιάχνεις εσύ επιλέγοντας τις αποχρώσεις των σκιών της αρεσκείας σου! Οι συγκεκριμένες σκιές ματιών έρχονται σε απλή συσκευασία με διάφανο κάλυμμα, το οποίο αφαιρείται, και στη συνέχεια εφαρμόζουν μέσα στις υποδοχές της παλέτας! Δοκίμασα τις αποχρώσεις "13 snowflake" - ένα περλέ λευκό-εκρού, "17 tiffunny" - ένα λαμπερό ασημί, "23 mermaid at heart" - ένα ιριδίζον τυρκουάζ-πράσινο με χρυσαφί shimmer και "21 kissed by a mermaid" - ένα περλέ λαδί-ανθρακί. Και οι τέσσερις αποχρώσεις γράφουν υπέροχα ακόμη και με ένα πέρασμα, ενώ μπορούν να φορεθούν είτε μόνες τους είτε συνδυαστικά! Δική μου αγαπημένη η "23 mermaid at heart", που θα με συντροφεύει και την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι! 


Το μολύβι χειλιών Soft Contouring Lipliner στην απόχρωση "nude painting" ταιριάζει γάντι με το επόμενο προϊόν, το υγρό κραγιόν Vibrant Shock Lip PaintΕίναι ξύλινο, μαλακό μολύβι σε φυσική, nude μπεζ-καφέ απόχρωση και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να καθορίσει και να τονίσει το περίγραμμα των χειλιών. 


Τέλος το υγρό κραγιόν Vibrant Shock Lip Paint στην απόχρωση "voyeur" είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου προϊόν Essence! Καταρχάς έχει το πιο φυσικό χρώμα για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις: μπεζ-καφέ με μια υποψία ροζ. Επίσης μόλις στεγνώσει, αφήνει ματ τελείωμα και αίσθηση ότι δεν φοράς κραγιόν, χωρίς να κολλάει ή να ξηραίνει τα χείλη. Προσφέρει πλήρη κάλυψη και ζωηρό χρώμα ακόμη και με ένα πέρασμα και κρατάει για ώρες! Πραγματικά το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή και θα αναζητήσω κι άλλες αποχρώσεις!


Εσένα ποιο προϊόν, από όσα σου έδειξα, σου άρεσε περισσότερο;


Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου