29 Σεπτεμβρίου 2017

"Χρωματίζω κάρτες και φακέλους - ΦΥΣΗ" - Rebecca Jones

Το βιβλίο "Χρωματίζω κάρτες και φακέλους - ΦΥΣΗ" της Rebecca Jones από τις Εκδόσεις Ίκαρος κέρδισε την καρδιά μου από την πρώτη κιόλας στιγμή που το είδα στα τέλη της περασμένης άνοιξης!


Και πώς αλλιώς; Βλέπεις, μικρή λάτρευα να γεμίζω με χρώματα ό,τι χαρτί έβρισκα μπροστά μου και από αυτόν τον δημιουργικό μου οίστρο δεν ξέφυγε ούτε το παιδικό μου βιβλιάριο υγείας! Και τώρα πλέον με τα anti-stress βιβλία ζωγραφικής αναβιώνω εκείνη την παιδική μου συνήθεια! Βέβαια το βιβλίο "Χρωματίζω κάρτες και φακέλους - ΦΥΣΗ" πήγε ένα βήμα παραπέρα αυτή τη σύγχρονη, δημιουργική τάση, καθώς ζωγραφίζεις κάρτες, χαλαρώνεις και τις στέλνεις σε αγαπημένα πρόσωπα ή κρατάς μερικές και για τον εαυτό σου σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να τις αποχωριστείς ή ακόμη τις κάνεις διακοσμητικά καδράκια! Κουκουβάγιες, αλεπούδες, σκιουράκια, λαγουδάκια, πάπιες, αηδόνια και ψάρια είναι μερικά μόνο από τα σχέδια που περιλαμβάνονται στις σελίδες αυτού του εκπληκτικού βιβλίου, ενώ συνδυάζονται αρμονικά με άνθη και φυτά! 


Μικρή λάτρευα να γεμίζω με χρώματα ό,τι χαρτί έβρισκα μπροστά μου και από αυτόν τον δημιουργικό μου οίστρο δεν ξέφυγε ούτε το παιδικό μου βιβλιάριο υγείας! Και με τα anti-stress βιβλία ζωγραφικής αναβιώνω εκείνη την παιδική μου συνήθεια! Βέβαια το βιβλίο "Χρωματίζω κάρτες και φακέλους - ΦΥΣΗ" της Rebecca Jones από @ikarosbooks πήγε ένα βήμα παραπέρα αυτή τη σύγχρονη, δημιουργική τάση, καθώς ζωγραφίζεις κάρτες, χαλαρώνεις και τις στέλνεις σε αγαπημένα πρόσωπα! Ένα βιβλίο για όλες τις ηλικίες και ιδανική πρόταση δώρου σε όσους αγαπούν τη φύση και τη ζωγραφική! #antistressbook #book #books #painting #colouring #creativeidea #relax #nature #RebeccaJones #ikarosbooks #booklover #blogger #beautyblogger #greekbeautyblogger #omorfhmesaexw
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Ifadopoulou (@mifadopoulou) στις

Το πήρα μαζί μου στο εξοχικό το καλοκαίρι και σχεδόν μέρα παρά μέρα χρωμάτιζα και από μία κάρτα μαζί με τον δικό της φάκελο! Μερικές φορές μάλιστα ήταν τόσος ο ενθουσιασμός μου που ξεκινούσα και δεύτερη κάρτα πριν νυστάξω ή πριν πάω για μπάνιο στη θάλασσα. Ξαναέβγαλα λοιπόν από το ντουλάπι την κασετίνα με τους μαρκαδόρους και τις ξυλομπογιές, και προμηθεύτηκα μερικά χρωματιστά στυλό για τις λεπτομέρειες. Με λίγα λόγια πέρασα ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι, και ζωγράφισα, όσο δεν έχω ζωγραφίσει τα τελευταία 10 χρόνια μαζί! 


Με την επιστροφή όμως στη βάση μου έστειλα μερικές κάρτες σε φίλες με την ευκαιρία της αποστολής κάποιων δώρων, ενώ διάλεξα να στείλω και μια κάρτα -τη λιγότερο παιδική και την πιο συμβολική- για να συνοδεύσει το δώρο γάμου συμφοιτήτριας-φίλης μου! Δεν σου κρύβω ότι τους άρεσε κυρίως η κάρτα μου, που έβαλα και τη δική μου πινελιά, όπως είπαν χαρακτηριστικά! 



Ειλικρινά δε θα μπορούσα να επιλέξω πιο πρωτότυπη κάρτα & συνοδευτικό φάκελο για το δώρο του γάμου συμφοιτήτριας-φίλης μου! Βρήκα αυτήν και 23 ακόμη προτυπωμένες κάρτες μέσα στο βιβλίο "Χρωματίζω κάρτες και φακέλους - ΦΥΣΗ" από @ikarosbooks! Διάλεξα εγώ τα χρώματα που ήθελα, έβαλα όλη μου την τέχνη και την αγάπη -γιατί μόνο όταν αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις, το κάνεις καλά- και το αποτέλεσμα νομίζω βγήκε πολύ όμορφο τουλάχιστον στα δικά μου μάτια! Να μας ζήσουν! #card #painting #colouring #creativeidea #relax #antistressbook #book #books #gift #wedding #universitybestfriend #universityfriend #nature #bird #birds #almondtree #RebeccaJones #ikarosbooks #booklover #blogger #beautyblogger #greekbeautyblogger #omorfhmesaexw
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Ifadopoulou (@mifadopoulou) στις

Η προτροπή του βιβλίου είναι: "Πάρε τις ξυλομπογιές και τους μαρκαδόρους σου και χρωμάτισε με τα πιο απίθανα χρώματα τις σελίδες αυτού του βιβλίου. Φτιάξε μοναδικές κάρτες και φακέλους με θέμα τη ΦΥΣΗ και χάρισέ τα στους φίλους και στην οικογένειά σου. Το βιβλίο περιλαμβάνει 24 κάρτες, φακέλους και αυτοκόλλητα." (διαστάσεις βιβλίου: 28.5 Χ εκ.). Επίσης, όπως αναγράφεται στο οπισθόφυλλο πρόκειται για ένα βιβλίο κατάλληλο για όλες τις ηλικίες (από 5+), ενώ θα συμπλήρωνα επίσης ότι είναι ιδανική πρόταση δώρου σε όσους αγαπούν τη φύση και τη ζωγραφική! Άλλωστε η ζωγραφική δεν έχει ηλικία!


Πραγματικά είναι ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό βιβλίο για ατέλειωτη ζωγραφική! Το συνιστώ!


Θα το βρεις σε ενημερωμένα βιβλιοπωλεία και στο e-shop των Εκδόσεων Ίκαρος εδώ!


Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

4 σχόλια:

  1. Πανέμορφη πρόταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφο! Θα το πάρω! Υπέροχη παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, όταν το είδα! Να το πάρεις και περιμένω να δω τις δικές σου κάρτες! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή