29 Μαΐου 2017

"Πολύ μακριά, πολύ κοντά" της Τζότζο Μόις: Κλήρωση

Η καινούρια εβδομάδα ξεκινά με κλήρωση για το νέο βιβλίο "Πολύ μακριά, πολύ κοντά" της Τζότζο Μόις από τις Εκδόσεις Ψυχογιός


Η Τζότζο Μόις, συγγραφέας του παγκόσμιου best seller "Πριν έρθεις εσύ", που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη, και της συνέχειάς του "Μετά από σένα"επιστρέφει με μια καινούρια κοινωνική-αισθηματική ιστορία που κινείται στο ίδιο γνώριμο στυλ.  Διάβασε εδώ τη βιβλιοκριτική μου για το "Πριν έρθεις εσύ"!


Λίγα λόγια για το βιβλίο*

Μια γυναίκα που μεγαλώνει μόνη τη χαοτική οικογένειά της. Ένας παράξενος ξένος. Μια ακαταμάχητη ιστορία αγάπης από τη συγγραφέα των μεγάλων επιτυχιών, ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ, και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, Τζότζο Μόις. 

Σκέψου το εξής υποθετικό σενάριο: η ζωή σου είναι χάλια. Μαύρα χάλια. Ο σύζυγός σου έχει γίνει καπνός, ο έφηβος γιος του συζύγου σου, τον οποίο μεγαλώνεις εσύ, είναι θύμα bullying, και στην κόρη σου, μαθηματική ιδιοφυΐα, παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να δια- κριθεί, την οποία δεν μπορείς να πληρώσεις. Αυτή είναι πάνω κάτω η ζωή της Τζες∙ μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ο «ιππότης με το άσπρο άλογο» και προσφέρεται να τη σώσει. Βέβαια, στην περίπτωσή της ο ιππότης είναι ο Σπασίκλας Εντ, ο ενοχλητικός εκατομμυριούχος με την εταιρεία πληροφορικής, στου οποίου το εξοχικό εργάζεται ως καθαρίστρια. Ο Εντ, όμως, έχει κι αυτός τα δικά του προβλήματα. Προσφέρεται να βοηθήσει τη δυσλειτουργική αυτή οικογένεια και να τους πάει με το αυτοκίνητό του στη Μαθηματική Ολυμπιάδα, αλλά αισθάνεται ότι αυτή είναι η πρώτη ανιδιοτελής πράξη που έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια… Ίσως να είναι και η μοναδική ανιδιοτελής πράξη που έχει κάνει ποτέ. 

Η Τζότζο Μόις στα καλύτερά της. Θα γελάσετε, θα κλάψετε και, μόλις τελειώσετε, θα θέλετε να το ξαναδιαβάσετε!Σε συνεργασία λοιπόν με τις Εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου "Πολύ μακριά, πολύ κοντά" της Τζότζο Μόις! Να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο τις Εκδόσεις Ψυχογιός για τη δωροθεσία! 

~ Για να πάρεις μέρος στο giveaway:

Υποχρεωτικοί όροι
1. Like στις σελίδες Εκδόσεις Ψυχογιός και Όμορφη μέσα έξω στο Facebook.
2. Σχόλιο στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ.

Προαιρετικοί όροι για επιπλέον συμμετοχές
Ακολούθησέ με στο Google+ και στο Instagram.


Γενικοί όροι διαγωνισμού:
 • Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και τις 5/6 και η κλήρωση θα γίνει μέσω του commentpicker.com. 
 • Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός.
 • Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. 
 • Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το δώρο του από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα), ενώ αν είναι από την περιφέρεια, θα του αποσταλεί δωρεάν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!
 • Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.
 • Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους υποχρεωτικούς όρους, ακυρώνονται.
 • Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
 • Το δώρο είναι προσωπικό, αμεταβίβαστο και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
 • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
Καλή επιτυχία!

Χορηγοί επικοινωνίας:

Update 8/6:
Τυχερή: Eleni Andritsopoulou
Συγχαρητήρια και καλοδιάβαστο! Η τυχερή θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο της εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή και έρχονται κι άλλα δώρα!
Και μην ξεχνάς:

Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

8 σχόλια:

 1. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο 📚❣❣❣❣

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστουμε πολύ!!!
  Facebook: Sofia Marga
  Instagram:sofmar04

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστουμε!!!!Θα ήθελα πάρα πολύ να το διαβάσω!!!!Google: Niki Papageorgiou Instagram:@nikipapage FB: Νικη Παπαγεωργίου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστούμε πολύ. 💕 🍀 💕 🍀 💕 🍀 gfc:martha vlachogianni, instagram:marthavlachogianni

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ευχαριστουμε Ευχαριστουμε ολοψυχα! Fb,instagram,Google+:Kasiani Kosmidou

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ευχαριστούμε πολύ!!!! Μακάρι να είμαι τυχερή!!! Θέλω πολύ να το διαβάσω!!!!FB: Μένη Πασατσιφλικιώτη, INSTAGRAM: Iliahtida, GOOGLE+: Μένη Πασατσιφλικιώτη ( Iliahtida_12)

  ΑπάντησηΔιαγραφή