16 Ιουλίου 2016

Το νεσεσέρ των διακοπών: skincare

Λίγο πριν φύγω για διακοπές σού δείχνω το νεσεσέρ των διακοπών μου και συγκεκριμένα τα προϊόντα skincare


Αποφάσισα αυτή τη φορά να πάρω μαζί μου λίγα και καλά καθώς και μερικά πολυχρηστικά προϊόντα προσπαθώντας να ακολουθήσω πιστά την έννοια "νεσεσέρ", άρα τα απολύτως "απαραίτητα"! Αρκετά δε προϊόντα είναι σε travel size συσκευασίες για να εξοικονομήσω χώρο και για τα προϊόντα make-up, που δε συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το post. Ας τα δούμε λοιπόν!


Το Solene Suncare Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray SPF30 (150ml) το γνώρισα πέρυσι το καλοκαίρι, το λάτρεψα για την ελαφριά υφή του που απορροφάται εύκολα και την εύχρηστη συσκευασία σε σπρέι, οπότε ήταν σίγουρη επιλογή και για φέτος! Για το πρόσωπο επέλεξα την Lange Paris Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30+* (50ml), που είναι πρόσφατη ανακάλυψή μου, απλώνεται ομοιόμορφα και τη φοράω συχνά αντί για ενυδατική ή ως βάση για μακιγιάζ (δες εδώ review)! Το Avene Eau Thermale το έχω πάντα μαζί μου σε travel size συσκευασία των 50ml και φυσικά δε θα έλειπε και από το νεσεσέρ των διακοπών μου: ενυδατώνει, δροσίζει και φρεσκάρει πρόσωπο και σώμα στη στιγμή ακόμη και πάνω από το make-up. Για after sun προτίμησα το Oliveway Ζελέ Αλόης* (150ml), με καλέντουλα και πράσινο τσάι, που ανακουφίζει και δροσίζει την επιδερμίδα χωρίς να κολλάει ή να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας (δες εδώ review). 


Για σαμπουάν διάλεξα το Fresh Line Τερψιχόρη Σαμπουάν Στερεής Μορφής για Λάμψη & Αναζωογόνηση για Θαμπά & Βαμμένα Μαλλιά (70gr), που καθαρίζει ιδανικά τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, έχει υπέροχο, αναζωογονητικό άρωμα, ενώ δεν πιάνει πολύ χώρο και το σημαντικότερο δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει και να λερώσει τα πάντα! Το Caudalie Fleur De Vigne Ζελέ Ντους (200ml) ήταν το πρώτο στη λίστα των διακοπών μου για τον πλούσιο αφρό του χωρίς σαπούνι που καθαρίζει την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει, και είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες σαν τη δική μου, ενώ επιπλέον έχει δροσερό άρωμα σταφυλιού. Για την αποσμητική προστασία μου δε θα μπορούσα να επιλέξω κάτι άλλο εκτός από το Macrovita Φυσικός αποσμητικός κρύσταλος roll-on herbal* (75ml), που δίνει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, χωρίς να εμποδίζει τη φυσιολογική διαδικασία εφίδρωσης (δες εδώ review). Για ενυδάτωση σώματος επέλεξα το Aloe Plus Body Butter Coconut* σε travel size συσκευασία των 50ml. Αν και είναι βούτυρο σώματος, απλώνεται εύκολα και απορροφάται μετά από λίγη ώρα, χωρίς να λαδώνει, ενώ αφήνει άρωμα καρύδας (δες εδώ review). Ακόμη ένα προϊόν ενυδάτωσης αλλά και λάμψης που παίρνω μαζί μου είναι το πολυχρηστικό Nuxe Huile Prodigieuse Or Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο, Σώμα & Μαλλιά σε συσκευασία των 100ml, που έχει ιδιαίτερο άρωμα και δίνει βελούδινη αίσθηση και λάμψη στην επιδερμίδα. Αντί για άρωμα το καλοκαίρι προτιμώ τα body splash και φυσικά την πρώτη θέση κατέχει επάξια το Fresh Line Body Splash Ποσειδώνας για αναζωογόνηση & τόνωση σε travel size συσκευασία των 30ml. Έχει δροσερό unisex άρωμα που διαρκεί 3-4 ώρες τουλάχιστον! Αν το καλοκαίρι ήταν άρωμα, θα ήταν αυτό!


Για τον καθημερινό καθαρισμό προσώπου και ντεμακιγιάζ επέλεξα το Bioderma Sensibio H2O σε travel size των 100ml, που αφαιρεί με μία κίνηση τα πάντα ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ, δεν τσούζει στα μάτια, ενώ απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες σαν τη δική μου. To Apivita Natural Serum Hydration με αλόη & υαλουρονικό οξύ (15ml) ενυδατώνει την επιδερμίδα και την προετοιμάζει για τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης, ενώ η αλόη βελτιώνει την άμεση αίσθηση ενυδάτωσης. H Macrovita Ενυδατική Κρέμα Λεπτής Υφής 24ώρου* (50ml) είναι ιδανική για το καλοκαίρι, καθώς ενυδατώνει ικανοποιητικά την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα (δες εδώ review). Αντί να κουβαλάω οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα ξεχωριστά, προτιμώ το Theramed 2 σε 1 Original, που συνδυάζει και τα δυο και προστατεύει από πλάκα, τερηδόνα και ουλίτιδα. Τέλος δεν υπήρχε περίπτωση να παραλείψω το Roger Gallet Fleur de Figuier Μπαλμ Χεριών & Νυχιών σε travel size των 30ml, που ενυδατώνει και προσφέρει μοναδικό άρωμα σύκου που διαρκεί για ώρες!

 *Τα προιόντα με αστερίσκο έχουν σταλεί ως PR Sample.

Είναι κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα και στο δικό σου νεσεσέρ διακοπών; 

6 σχόλια:

  1. πω πω τι ομορφα προιοντα.το λαδακι της nuxe θελω πολυ να το δοκιμασω .Φιλιά πολλά.!!
    http://thesecetdiaryofagirlicious.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραίο προϊόν! Να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε! Ευχαριστώ για το σχόλιο.

      Διαγραφή
  2. Το Avene eau thermale το έχω πάντα μαζί μου και στην πόλη εννοείται.Είναι σωτήριο προϊόν!
    Θα χαρώ να σε δω και στο blog μου :)
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το αγοράζω αρκετά χρόνια τώρα και είναι απαραίτητο για την ευαίσθητη επιδερμίδα μου! Ευχαριστώ για το σχόλιο.

      Διαγραφή