15 Ιουλίου 2016

Κέρδισε το βιβλίο "Πριν έρθεις εσύ" της Τζότζο Μόις

Το βιβλίο "Πριν έρθεις εσύ" της Τζότζο Μόις έγινε best seller από την πρώτη στιγμή με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, κυκλοφορεί σε 39 χώρες και μεταφράστηκε σε 34 γλώσσες.


Μετά από αυτήν την τεράστια επιτυχία, ήταν αναμενόμενο το βιβλίο να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με επίσημη πρεμιέρα στη χώρα μας στις 4/8. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός με νέο διπλό εξώφυλλο δανεισμένο από την ομότιτλη ταινία.




Λίγα λόγια για το βιβλίο*

Η Λου Κλαρκ ξέρει ένα σωρό πράγματα. Ξέρει πόσα βήματα μπορεί να κάνει κάποιος για να διασχίσει την απόσταση που χωρίζει τη στάση του λεωφορείου από το πατρικό της. Ξέρει ότι απολαμβάνει τη δουλειά της και ότι πιθανότατα δεν είναι στ’ αλήθεια ερωτευμένη με το αγόρι της, τον Πάτρικ. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι πολύ σύντομα θα χάσει τη δουλειά της. Δεν ξέρει, επίσης, ότι όλα όσα ήξερε, τα οποία την έκαναν να νιώθει ισορροπημένη και λογική, πρόκειται να ανατραπούν και να αλλάξουν για πάντα. 

Ο Γουίλ Τρέινορ ξέρει πολύ καλά ότι το ατύχημά του και η καταδίκη του σε ισόβια αναπηρία τού έχουν στερήσει κάθε ίχνος πάθους για ζωή. Ξέρει, ακόμα, ότι τα πάντα τού φαίνονται αδιάφορα, όπως επίσης με ποιον ακριβώς τρόπο θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την ανυπόφορη φάρσα. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Λου θα εισβάλει στη ζωή του σαν έκρηξη από χρώμα και φως. Δεν ξέρει ότι, άθελά της, αυτή η παράξενη γυναίκα θα κάμψει τις αντιστάσεις του. 

Τελικά, κανένας από τους δύο δεν μπορεί να φανταστεί πόσο βαθιά θα είναι η αλλαγή που θα προκαλέσουν ο ένας στον άλλο, πόσο ανεξίτηλα θα σφραγίσει την ύπαρξη του καθενός η συνάντηση, η γνωριμία, ο έρωτάς τους.

Η ΤΖΟΤΖΟ ΜΟΪΣ γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Αφού έκανε διάφορες δουλειές, όπως δακτυλογράφος στο σύστημα Μπράιγ, σπούδασε στο Royal Holloway and Bedford New College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Το 1992, παρακολούθησε σεμινάριο δημοσιογραφίας στο City University με υποτροφία της εφημερίδας The Independent, για την οποία εργάστηκε για δέκα χρόνια ως βοηθός συντάκτη και ως ανταποκρίτρια σε θέματα πολιτισμού. Από το 2002, όταν εκδόθηκε το πρώτο μυθιστόρημά της, ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Το βιβλίο της ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, έχει πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και κυκλοφορεί σε 36 χώρες. Η Τζότζο ζει σε ένα αγρόκτημα στο Έσεξ με τον άντρα της και τα τρία παιδιά τους.
Πηγή και εικόνες: Εκδόσεις Ψυχογιός. Απόσπασμα του βιβλίου εδώ.



Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουμε σε έναν τυχερό ή μία τυχερή ένα αντίτυπο από το βιβλίο "Πριν έρθεις εσύ" της Τζότζο Μόις! Να ευχαριστήσω θερμά τις Εκδόσεις Ψυχογιός, που προσφέρουν το δώρο! 



Για να πάρεις μέρος στο giveaway:

Υποχρεωτικοί όροι
1. Δείξε την αγάπη σου με δημόσιο like στις σελίδες 
Εκδόσεις Ψυχογιός και Όμορφη μέσα έξω στο facebook.
(Δες εδώ πώς θα κάνεις το like σου δημοσίως ορατό!)

2. Δημόσια κοινοποίηση (αυστηρά μόνο μία φορά) στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ.

3. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω. 

*Αν δεν έχεις λογαριασμό στο facebook, συμπλήρωσε μόνο τη φόρμα συμμετοχής!

Προαιρετικοί όροι για επιπλέον συμμετοχές
Ακολούθησέ με στο Google+ και στο Instagram.




Γενικοί όροι διαγωνισμού:
  • Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι τις 29/7 και η κλήρωση θα γίνει μέσω του miniwebtool.com.  
  • Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. 
  • Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα), ενώ αν είναι από την περιφέρεια, θα του αποσταλεί δωρεάν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!
  • Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών. 
  • Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και email / προφίλ facebook. 
  • Το δώρο είναι προσωπικό, αμεταβίβαστο και δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
Καλή επιτυχία



Χορηγοί επικοινωνίας:
luckyduck.gr
saveandwin.gr

Update 15/8:
Μέρα γιορτινή για μένα η σημερινή και θέλω με τη σειρά μου να κάνω κι εγώ ένα δώρο! Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό ήταν 311 και η τυχερή που κερδίζει το βιβλίο "Πριν έρθεις εσύ" της Τζότζο Μόις από τις Εκδόσεις Ψυχογιός είναι η Θεοδώρα Καζάκου! Εύχομαι να είναι καλοδιάβαστο και να τη συγκινήσει, όσο συγκίνησε και μένα! Η τυχερή θα ειδοποιηθεί με email και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο της εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί! Επιστρέφω με την κριτική αυτού του βιβλίου και με νέες εκπλήξεις! 


10 σχόλια:

  1. Υπέροχο δώρο!!! Ευχαριστουμε πολύ!!! 💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νταξει είδα την ταινία και ειλικρινά δεν κρατήθηκα συγκινήθηκα τόσο πολύ πιστεύω αυτό το βιβλίο θα είναι καλύτερο και από την ταινία.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για το υπέροχο βιβλίο. Καλό καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστουμε πολυ για τα δωρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ν` αγορασω χαρτομαντηλα πρωτα......Ευχαριστουμε Μαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή