26 Μαΐου 2016

Wishlist #Μαΐου2016

Καινούρια στήλη μόλις ξεκινά στο blog! Σε μερικές ημέρες ο Μάιος θα είναι πια παρελθόν, όμως πριν τον αποχαιρετίσω, θέλω να μοιραστώ μαζί σου τη wishlist μου για αυτόν τον μήνα. Ίσως υποσυνείδητα για να φέρω το καλοκαίρι πιο γρήγορα! 


Υγρό ματ κραγιόν με πλήρη κάλυψη και μεγάλη διάρκεια που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και διατίθεται σε 12 αποχρώσεις (paraben free, cruelty free, δερματολογικά ελεγμένο). Γνωρίζεις ήδη την αγάπη μου για τα lip gloss, όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά για όλον τον χρόνο, οπότε αυτό το υγρό κραγιόν μπήκε άμεσα στη λίστα!

Το απόλυτο beauty trend που ξεκίνησε από την Κορέα ακούει στο όνομα cushion (δηλαδή μαξιλάρι). Υγρό make up σε μορφή κόμπακτ με spf 23 που προσφέρει φωτεινή όψη, διαρκή ενυδάτωση με tailor-made κάλυψη και αίσθηση δροσιάς! 
.

Συνεχίζω με την ολοκαίνουρια σειρά "Viva Antiquaπου λανσάρει η Essie για το καλοκαίρι 2016 και είναι εμπνευσμένη από το νησί Antiqua της Καραϊβικής! Έξι απολαυστικές και ζουμερές αποχρώσεις φυλακίζουν μέσα τους στιγμές ξεγνοιασίας και χαλάρωσης πλάι στο κύμα! Ειλικρινά δυσκολεύομαι να επιλέξω μόνο μία! Εσύ;


Το αγαπημένο ελληνικό brand Korres δημιούργησε τη σειρά Pure Greek Olive με βασικό συστατικό της το αγνό ελληνικό ελαιόλαδο! Αυτό από μόνο του αποτελεί εγγύηση για την ωφελιμότητα των προϊόντων και φυσικά θέλω πρώτα από όλα να δοκιμάσω το αφρόλουτρο Περγαμόντο, του οποίου το άρωμα λατρεύω χρόνια τώρα! Στα συν της σειράς η νοσταλγική vintage αισθητική!


Με αφορμή τον εορτασμό 40 χρόνων ζωής της Hei Poa κυκλοφορεί το διάσημο πολυχρηστικό λάδι σε συλλεκτική συσκευασία που φέρει το όνομα Happy (με άρωμα από λουλούδια, φρούτα, ξυλώδεις νότες και βανίλια). Νομίζω πως ήρθε η ώρα να το αποκτήσω...


Το τέταρτο μυθιστόρημα "Ουρανόεσσα" του καταξιωμένου ηθοποιού-συγγραφέα Κ. Κρομμύδα μόλις κυκλοφόρησε με τόσο υψηλές προσδοκίες που φτάνουν μέχρι τους ουρανούς! Δεν έτυχε να διαβάσω τα προηγούμενά του, οπότε τώρα είναι μια καλή ευκαιρία!


*Το ποστ είναι ενημερωτικό και όχι διαφημιστικό!

Εσένα, ποια είναι η δική σου wishlist για τον Μάιο;

2 σχόλια:

  1. Σου εύχομαι να καταφέρεις να τα αποκτήσεις όλα! Από την wishlist σου πήρα ιδέες και πρόσθεσα κι άλλα πραγματάκια στην δική μου χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου έδωσα ιδέες! Φιλιά!

      Διαγραφή