9 Μαρτίου 2016

Ηλεκτρονικό περιοδικό Familives #4

Ήρθε η άνοιξη - ημερολογιακά τουλάχιστον, μια και τις τελευταίες ημέρες διανύουμε έναν μικρό χειμώνα - και μαζί της έφερε και το ολοκαίνουριο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού Familives, στο οποίο έχω τη χαρά να συμμετέχω με ένα άρθρο για το μακιγιάζ της νέας σεζόν! 

via

Στις σελίδες του περιοδικού θα βρεις θέματα που καλύπτουν την καθημερινότητα της μαμάς και κατ' επέκτασιν της οικογένειας, όπως διαπαιδαγώγηση, δημιουργική απασχόληση, κατασκευές και diy, ψυχολογία, υγεία, ομορφιά, διατροφή, διακόσμηση, προτάσεις για βιβλία και κινηματογράφο κ.α. Επίσης θα βρεις κι ένα έξτρα ένθετο για το Πάσχα! Ξεφύλλισε το νέο τεύχος με ένα κλικ εδώ.

via

Στο τεύχος #4 εκτός όλων των υπολοίπων θα βρεις στη στήλη της ομορφιάς το δικό μου άρθρο "Make up 2016" με όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις τάσεις στο μακιγιάζ και το μανικιούρ για τη νέα σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2016!


Κάνε κλικ εδώ και ξεφύλλισέ το σήμερα κιόλας! Κι αν σου αρέσει, δείξε μας την αγάπη σου πατώντας πάνω στην καρδούλα! Επισκέψου και το blog καθώς και τα social media του περιοδικού για περισσότερη και πιο άμεση ενημέρωση. Καλή ανάγνωση!


Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις! 
Ο. Ελύτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου