15 Δεκεμβρίου 2014

Unboxing από 2happy.gr!


Εδώ κι αρκετό καιρό σκεφτόμουν να παραγγείλω από online φαρμακείο, αλλά δίσταζα! Οι λόγοι ήταν ότι ήθελα πρώτα να κάνω μια έρευνα αγοράς, να συγκρίνω τιμές, έξοδα αποστολής αλλά και προϊόντα,  προτού καταλήξω σε κάποιο online φαρμακείο! 

Από τη φύση μου προτιμώ τις απευθείας αγορές, είτε πρόκειται για κατάστημα καλλυντικών είτε για φαρμακείο! Λατρεύω να αγγίζω, να δοκιμάζω και να μυρίζω, όπως οι περισσότερες γυναίκες φαντάζομαι άλλωστε! Ωστόσο, η έλλειψη χρόνου συχνά σε οδηγεί στην ευκολία του να ψωνίζεις από ηλεκτρονικό κατάστημα από την άνεση του σπιτιού σου! Επίσης είναι πολύ ελκυστικό να παραγγέλνεις μέσω ίντερνετ και να περιμένεις εναγωνίως το κουτάκι σου! Προσωπικά νιώθω κάθε φορά σαν παιδί που περιμένει ένα δώρο! 

Κατέληξα λοιπόν στο ηλεκτρονικό φαρμακείο 2happy.gr, για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα και από άποψη εξυπηρέτησης αλλά κυρίως για τις τιμές και τα έξοδα αποστολής! Επιπλέον το e-shop του συγκεκριμένου φαρμακείου είναι πολύ φιλικό και εύχρηστο και κάνει τα ψώνια διασκέδαση! Έστειλα την παραγγελία μου και περίμενα πως και πως να παραλάβω! Και ήρθε στα χέρια μου ένα μικρό κουτί άψογα συσκευασμένο εξωτερικά και με κολλητική ταινία που φέρει το λογότυπο του online φαρμακείου!



Το άνοιξα με περισσή λαχτάρα και αντίκρυσα τα προϊόντα που ήταν επίσης άψογα τοποθετημένα με προστατευτικό σελοφάν με κυψελίδες με αέρα! 


Η παραγγελία, όπως ήταν φυσικό, συνοδευόταν από δελτίο αποστολής, στο οποίο αναγράφονταν αναλυτικά όλα τα προιόντα με μια μικρή περιγραφή καθώς και την αρχική και τελική τιμή μετά την έκπτωση! Επίσης πάνω στο δελτίο αποστολής ήταν συρραμμένη η απόδειξη αλλά και μια ευχαριστήρια καρτούλα!


Τα προϊόντα που παρήγγειλα από το 2happy.gr ήταν τα παρακάτω! Πάμε να τα δούμε ένα ένα, αλλά υπάρχει και συνέχεια...


1. Power Health Iron + C, 20 αναβράζοντα δισκία (6,00)
Αγόρασα αυτό το συμπλήρωμα διατροφής με σίδηρο και βιταμίνη C και σου το δείχνω, αν και φαινομενικά δεν έχει άμεση σχέση με την εξωτερική ομορφιά, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας! Συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της ατονίας και το αγόρασα γιατί έχω έλλειψη σιδήρου, που επιδεινώνει και την εποχική τριχόπτωση! Περιέχει 20 αναβράζοντα δισκία, ενώ δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά, γλουτένη και τεχνητά χρώματα! Ήδη από τις πρώτες δοκιμές έχω ενθουσιαστεί με την υπέροχη γεύση του, αλλά και το ροδί χρώμα του που θυμίζει χυμό φρούτων και δεν έχει καμία σχέση με άλλο πόσιμο υγρό σίδηρο που έχω δοκιμάσει από την ίδια εταιρία παλιότερα και είχε έντονη τη γεύση του σιδήρου (Floradix)!


2. Korres Σαπούνι με πρωτεΐνες γάλακτος και βιολογικό αμυγδαλέλαιο για ευαίσθητες επιδερμίδες, 125 g (2,49)
Αυτό το σαπούνι το αγόρασα για τη μικρή μου αδερφή, που έχει λιπαρή επιδερμίδα αλλά με ευαισθησίες. Τα τελευταία 2 χρόνια αγοράζει εναλλάξ ή το συγκεκριμένο σαπούνι ή το άλλο με σιτάρι πάλι του Κορρέ. Έχει πολύ διακριτική και ήπια μυρωδιά. ενώ είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα. Επίσης είναι απαλλαγμένο από mineral oil, silicon, propylene glycol, ethanolamine, sles και pcm pthalate!


3. Korres Lip Butter  Ρόδι Νο3, 6g (4,76)
Αχ, τι να πω τώρα για αυτό το προϊόν! Ήθελα εδώ και πάρα πολύ καιρό να το αγοράσω, γιατί το ροδί είναι το αγαπημένο μου χρώμα και το καπάκι της συσκευασίας έχει ακριβώς αυτό το υπέροχο χρώμα! Αλλά και το ίδιο το lip butter έχει την ίδια λατρεμένη απόχρωση! Δεν το έχω βέβαια δοκιμάσει ακόμη, ώστε να ξέρω αν "γράφει" τόσο έντονα στα χείλη. Θα επανέλθω όμως με αναλυτικό review εν καιρώ! :)





4. Apivita Lip Care Bee Princess Bio-Eco Lip Care, 4,4 g (3,36€)
Αγόρασα αυτό το lip care, γιατί το είχα δει τυχαία μπροστά μου στην τελευταία μου επίσκεψη σε ένα συμβατικό φαρμακείο και ερωτεύτηκα την super girly συσκευασία του, αν και πρόκειται για προϊόν που απευθύνεται κυρίως σε κοριτσάκια! Δεν το αγόρασα όμως για μένα αλλά για μία τυχερή φίλη που θα έχει την ευκαιρία να το δοκιμάσει και να μου πει τη γνώμη της! Το πριγκιπικό αυτό lip care μαζί με κάτι άλλο, που δε θα σου αποκαλύψω ακόμη, αποτελεί το δώρο του επόμενου giveaway που ετοιμάζω τις επόμενες ημέρες! Μείνε συντονισμένη και δε θα χάσεις! <3


Αυτά λοιπόν ήταν τα 4 πραγματάκια που αγόρασα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο 2happy.gr και πλήρωσα συνολικά 16,57€ συν 2€ έξοδα αποστολής (να αναφέρω ότι επέλεξα να πληρώσω με τη μέθοδο της αντικαταβολής  με επιπλέον επιβάρυνση μόνο 1€)

Μέσα στο κουτάκι μου όμως βρήκα και μερικά ακόμη καλούδια! Για να τα δούμε κι αυτά!


2 προϊόντα full size!


Ένα βερνίκι νυχιών Korres Nail Colour "Deep Red" No57 (10 ml) σε άκρως χειμερινό χρώμα!


Κι ένα Caudalie Lip Conditioner (4,5g) με υπέροχη μυρωδιά βερίκοκου, αν και δεν το δοκίμασα ακόμη!


Επιπλέον μου έστειλαν και κάποια δείγματα ανάμεσα στα οποία με την πρώτη ματιά ξεχώρισα το πολυχρηστικό ξηρό λάδι της Nuxe Huile Prodigieuse Or, σε travel size συσκευασία (10 ml)! Καταχάρηκα, γιατί πρόκειται για ένα προϊόν που δεν το έχω δοκιμάσει στην εμπλουτισμένη εκδοχή του με τις πέρλες μαργαριταριού! Πάντως το άρωμά του είναι πολύ ξεχωριστό και μου θυμίζει καλοκαιρινές βραδιές λουσμένες στο φεγγαρόφωτο! Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτό το προϊόν δες εδώ!



Επίσης ένα ακόμη δείγμα σε συσκευασία travel size (3 ml) από την Caudalie Deep Cleansing Exfoliator για όλους τους τύπους επιδερμίδας!


Και μερικά ακόμη δείγματα σε φακελάκια: 

Version spots free cream / anti-aging whitening cream, (3ml). Πρόκειται για μια ελληνική εταιρία που δε γνώριζα!


La Roche-Posay Hydreane BB Cream (1ml) με ιαματικό νερό για ευαίσθητη επιδερμίδα.



Και τέλος 2 δείγματα από τη νέα σειρά Frezyderm ac-norm peeling gel (5 ml) και Frezyderm ac-norm aquatic serum (2 ml)


Αυτό ήταν το περιεχόμενο της πρώτης μου παραγγελίας από το online φαρμακείο 2happy.gr, από το οποίο αποκόμισα πολύ καλές εντυπώσεις! Για την ακρίβεια είμαι too happy!! Τώρα που έγινε η αρχή είμαι σίγουρη ότι θα το προτιμήσω πάλι για τις ηλεκτρονικές αγορές μου!


Εσύ έχεις παραγγειλει από το 2happy.gr; Ποια είναι η γνώμη σου; Επίσης έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα; 

*Να σημειώσω κλείνοντας ότι στην παραγγελία μου έγραψα στο χώρο των σημειώσεων ότι έστειλα μήνυμα στη σελίδα του φαρμακείου στο fb, στο οποίο ανέφερα ότι είμαι beauty blogger και αν επιθυμούσαν κάποια συνεργασία για giveaway! 

10 σχόλια:

  1. πολύ ωραία πράγματα αγόρασες και είναι μια καλή κίνηση ότι σου έβαλαν δείγματα μέσα!
    να τα χαρείς όλα!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Ναι όντως εκτίμησα πολύ το γεγονός ότι έβαλαν δείγματα και full size προϊόντα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα κι από μένα!!!! Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από on line φαρμακείο αλλά το σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να ψάξω για καλές τιμές και να κάνω μια μαζική αγορά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το σκεφτόμουν αρκετό καιρό, αλλά κακώς δεν είχα παραγγείλει νωρίτερα! Το ζητούμενο βέβαια είναι να συγκρίνεις το συνολικό ποσό των αγορών και των εξόδων αποστολης! Και να πετύχεις και καλές προσφορές!

      Διαγραφή
  3. Τι όμορφα που είναι! Το 2happy.gr το έκανε πάλι το θαύμα του :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Είμαι του ροζ βλέπεις! Όντως το έκανε το θαύμα του! :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα τα πραγματάκια που πήρες!! πολύ καλό το 2happy.gr!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Σαν πρώτη φορά πήρα λίγα και καλά! Το 2happy.gr είναι ένα από τα καλύτερα online φαρμακεία, για να μην πω το καλύτερο απ' όσα έχω ακούσει! Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. μη σου πω ότι ξεχώρισα πιο πολύ τα δειγματάκια!! χαχαχ! αυτό το nuxe ουάουυυυυ :D με γεια σου :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως αυτό το δείγμα Nuxe μόλις το είδα μέσα στο κουτάκι το ερωτεύτηκα! Ευχαριστώ!

      Διαγραφή