11 Δεκεμβρίου 2014

Η συμμετοχή μου στο Handmade Xmas Cards Swap 2014


Η σημερινή ανάρτηση είναι κάπως άσχετη με την ομορφιά, τουλάχιστον την εξωτερική! Θα έλεγα ότι ταιριάζει περισσότερο με την εσωτερική ομορφιά και την ομορφιά της ψυχής! Και θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ!

Στα μέσα του προηγούμενου μήνα διάβασα μια πολύ όμορφη και συνάμα πρωτότυπη ανάρτηση σε ένα blog μιας φίλης που ούτε λίγο ούτε πολύ μας προσκαλούσε να φτιάξουμε τις δικές μας χριστουγεννιάτικες κάρτες και να τις ανταλλάξουμε μεταξύ μας! Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή αν θα συμμετάσχω ή όχι, μια και λατρεύω τις χειροποίητες κατασκευές και γενικότερα ό,τι σχετίζεται με diy! Επιπλέον με ιντρίγκαρε το γεγονός του να στείλεις μια κάρτα σε έναν "'άγνωστο" παραλήπτη, αλλά και να περιμένεις με αγωνία να παραλάβεις κάρτα από έναν επίσης "άγνωστο" αποστολέα! Και λέω άγνωστο μέσα σε εισαγωγικά, γιατί η διοργανώτρια αυτής της ανταλλαγής καρτών, η Ασπασία, είναι η μόνη που γνωρίζει ποιος θα στείλει σε ποιον! Έτσι λοιπόν συμπλήρωσα τη φόρμα συμμετοχής και μετά από μερικές μέρες έμαθα το όνομα στο οποίο θα έπρεπε να στείλω τη δική μου κάρτα!

Πηγή / Source

Τα περισσότερα υλικά τα είχα ήδη, μια και ασχολούμαι με κατασκευές, όπως είπα και παραπάνω! Το μόνο που αγόρασα ήταν κόλλες με γκλίτερ, γιατί μου είχαν τελειώσει! Βρήκα κι ένα κουτί με κάρτες και φακέλους για να φτιάξεις τις δικές σου κάρτες, που είχα αγοράσει πριν μερικά χρόνια από το γνωστό παιχνιδομάγαζο, επιστράτευσα λίγο τη φαντασία μου και νάτη η κάρτα! 



Το δέντρο είναι φτιαγμένο με πουά γκρο υφασμάτινες κορδέλες, ενώ όλη η υπόλοιπη διακόσμηση έγινε με κόλλες με γκλίτερ σε ασημί και φούξια απόχρωση και με φούξια στυλό-μαρκαδόρο. Διάλεξα αποχρώσεις που αγαπώ μια και δεν ήξερα από πριν τις προτιμήσεις του παραλήπτη της κάρτας μου, αλλά ελπίζω να πέσω μέσα!


Για ευχή έγραψα μια μαντινάδα και ένα στιχάκι που βρήκα στο ίντερνετ βάζοντας και τη δική μου πινελιά! 


Ήθελα όμως κι ο συνοδευτικός φάκελος να έχει κάτι ανάλογο με την κάρτα που έφτιαξα! Τον διακόσμησα κι αυτόν με τις κόλλες με γκλίτερ σχεδιάζοντας με αφηρημένο τρόπο μία πλευρά ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου!



Πώς σας φαίνεται λοιπόν η δημιουργία μου; Η αδερφή μου είπε ότι είναι κάπως παιδική, αλλά μέρες που έρχονται όλοι γινόμαστε παιδιά και είπα να βγάλω κι εγώ το παιδί που κρύβω μέσα μου! Σας εύχομαι χρόνια πολλά, ειρηνικά και γεμάτα αγάπη και υγεία! Πάνω απ' όλα υγεία κι όλα τα υπόλοιπα γίνονται! :)


Και κλείνω αυτήν την ανάρτηση με ένα αγαπημένο μουσικό κομμάτι που ταιριάζει με το κλίμα των ημερών!


4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη η καρτούλα σου Μαράκι! Το ότι φτιάχτηκε από τα χεράκια σου, την κάνει ακόμα πιο όμορφη! Καλές γιορτές σου εύχομαι...φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ, Μαρία μου! Εύχομαι και σε σένα καλές και χαρούμενες γιορτές! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Ήμουν τυχερή γιατί ήμουν η παραλήπτρια αυτής της όμορφης καρτούλας :)
    Μαρία μου, δεν είχα δει αυτή την ανάρτηση και την είδα πριν λίγο μέσα από το diyalagreek :) Σε ευχαριστώ για την αναφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ ένιωσα ξεχωριστή χαρά που κληρώθηκα να στείλω σε εσένα, Ασπασία μου, που το διοργάνωσες όλο αυτό με επιτυχία! Είναι τόση η ροή των αναρτήσεων που λογικό είναι να μας ξεφύγουν κάποιες. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Φιλιά!

      Διαγραφή