2 Ιανουαρίου 2014

Καλή χρονιά!


Καινούρια χρονιά! Καινούρια σχέδια και ξεκινήματα! Καλωσορίσατε λοιπόν στο νέο μου blog ή ιστολόγιο αν προτιμάτε! 

Πηγή / Source

Όπως θα καταλάβατε από τον τίτλο, "Όμορφη μέσα έξω", εδώ θα μιλάμε, για ομορφιά! Ομορφιά εξωτερική αλλά και εσωτερική! Γιατί η ομορφιά που φαίνεται πηγάζει από μέσα μας, από τον εσωτερικό μας κόσμο! 

Πηγή / Source

"Τόσο μεγαλύτερη αξία έχει η εξωτερική ομορφιά, όσο μεγαλύτερη εσωτερική ομορφιά κρύβεται πίσω της".
                                                Αβραάμ Λίνκολν

Πηγή / Source

"Μπορεί να ταξιδέψουμε σ’ ολόκληρο τον κόσμο, για να βρούμε την ομορφιά και τη γαλήνη, αλλά αν δεν την κουβαλάμε μέσα μας, δεν πρόκειται ποτέ και πουθενά να τη συναντήσουμε". 
                                                  Ραλφ Έμερσον


Πηγή / Source

Στο μπλογκοσπιτάκι μου θα βρίσκετε παρουσιάσεις νέων και όχι μόνο προϊόντων για την εξωτερική ομορφιά, κριτικές (reviews) καθώς και προσωπικές ιστορίες γύρω από αγαπημένα must have προϊόντα! Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε μοναδικά δώρα και να τα δοκιμάσετε πρώτοι απ' όλους! Επίσης, είμαι ανοιχτή σε συνεργασίες για διεξαγωγή διαγωνισμών και guest posts! 

Τέλος, θα υπάρχουν ξεχωριστές στήλες για όσα προάγουν, κατ' εμέ, την εσωτερική ομορφιά, όπως βιβλίο, μουσική, ευ ζην, μαγειρική... στην πορεία ίσως προσθέσω κι άλλα! Κι αυτό γιατί διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο πλάθεις με τη φαντασία σου κόσμους διαφορετικούς και ενίοτε όμορφους! Ακούγοντας μουσική ταξιδεύεις, μαγειρεύοντας δημιουργείς και ταυτόχρονα κάνεις και ένα είδος ψυχοθεραπείας!

Θα χαρώ πολύ αν επισκεφτείτε το blog μου κι αφήσετε κάποιο σχόλιο!

Καλή περιήγηση!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου