26 Φεβρουαρίου 2019

Ημερολόγιο 2019: 365 ημέρες μακριά από τοξικούς ανθρώπους

Αν και βρισκόμαστε στα τέλη Φεβρουαρίου, θέλω να σου συστήσω το Ημερολόγιο 2019 - 365 ημέρες μακριά από τοξικούς ανθρώπους από τις Εκδόσεις Ωκεανός, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και τώρα, καθώς δεν είναι ένα απλό ημερολόγιο!

  
Συνήθως στις αρχές της χρονιάς όλοι θέτουμε νέους στόχους, ρεαλιστικούς ή μη, ένας από τους οποίους είναι να απαλλαχθούμε από τοξικούς ανθρώπους, τοξικά συναισθήματα και γενικότερα καθετί τοξικό από τη ζωή μας! Βέβαια συχνά αυτό δεν είναι εφικτό ή εντελώς ανώδυνο, καθώς προϋποθέτει σημαντικές αλλαγές ή μπορεί απλώς οι συγκυρίες να μην μας επιτρέπουν να απαλλαγούμε από τοξικούς ανθρώπους. Όμως σε κάθε περίπτωση στο χέρι μας είναι να βρούμε τη δύναμη εκείνη να απομακρύνουμε την αρνητικότητα που μας δημιουργούν οι τοξικοί άνθρωποι, που μας κρατάνε πίσω!


Το Ημερολόγιο 2019: 365 ημέρες μακριά από τοξικούς ανθρώπους είναι ένα ημερολόγιο-οδηγός με χρήσιμες συμβουλές, ώστε να αγαπήσεις πάλι τον εαυτό σου και να γίνεις ο καλύτερός του φίλος, να μάθεις πώς να αντιμετωπίζεις τους τοξικούς ανθρώπους και τα τοξικά συναισθήματα, να πεις αντίο στην κατάθλιψη, να αποβάλεις τη ζήλια και την κατάθλιψη από τη ζωή σου και να κρατήσεις το κεφάλι ψηλά. 


Πρόκειται για ημερήσιο ημερολόγιο 384 σελίδων με διαστάσεις 12Χ17 εκ., ιδανικό για να το έχεις πάντα μαζί σου και να το ξεφυλλίζεις ανά πάσα στιγμή! Ειδικότερα περιλαμβάνει σε κάθε σελίδα συνοπτικό ημερολόγιο μηνός και εορτολόγιο, ενώ αναφέρει τις σημαντικότερες παγκόσμιες ημέρες και τις φάσεις της σελήνης. Επίσης κάθε σελίδα συνοδεύεται από μια ενθαρρυντική συμβουλή για να απομακρύνεις τους τοξικούς ανθρώπους από κοντά σου.


Επιπλέον έρχεται με 4 υπέροχα, διαφορετικά εξώφυλλα με σκληρόδετη εκτύπωση, περιέχει σελιδοδείκτη σε χρυσό χρώμα, ενώ οι σελίδες του περιμετρικά είναι διακοσμημένες με χρυσοτυπία δίνοντας έναν τόνο πολυτέλειας στο ημερολόγιο! 


Πάρε μέρος στην κλήρωση για 2 ημερολόγια 2019 στον λογαριασμό μου στο Instagram κάνοντας κλικ εδώ!

(*Λόγω του ευρωπαϊκού κανονισμού GDPR περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, πλέον οι διαγωνισμοί μου θα διεξάγονται αποκλειστικά στους λογαριασμούς μου στο Facebook και στο Instagram! Ακολούθησέ με και εκεί, για να συμμετέχεις! Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!)



Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου