Σελίδες

29 Δεκεμβρίου 2022

"Το βράδυ κοιμόμαστε όλοι": Βιβλιοκριτική

Η τελευταία μου βιβλιοκριτική για το 2022 αφορά το παραμύθι "Το βράδυ κοιμόμαστε όλοι", της Μαρίνας Πλούμπη, από τις Εκδόσεις Sweet Serendipities.

3 Νοεμβρίου 2022

Συνέντευξη με τον Χρήστο Δασκαλάκη

Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφω με συνέντευξη με τον συγγραφέα Χρήστο Δασκαλάκη, ο οποίος, με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση «Το Γονεοτροφείο», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του, μοιράζεται μαζί μας λεπτομέρειες της μοναδικής αυτής ιστορίας!

20 Μαΐου 2022

Συνέντευξη με τη Χριστίνα Αποστολίδη

Συνέντευξη με τη συγγραφέα Χριστίνα Αποστολίδη σήμερα στο blog! Για όσους δεν τη γνωρίζουν ήδη, θα ήθελα να αναφέρω ότι η κυρία Αποστολίδη έχει εκδώσει 3 παιδικά βιβλία έως τώρα, τα οποία κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Μίνωας: Ο λύκος και η πεταλούδα, Το άτακτο καπέλο και Οχ, πρασίνισα.

29 Απριλίου 2022

Μαλβίνα Κάραλη - Έρωτας και άλλες πολεμικές τέχνες: Βιβλιοκριτική

Η σημερινή βιβλιοκριτική αφορά την αλησμόνητη Μαλβίνα Κάραλη και το βιβλίο της "Έρωτας και άλλες πολεμικές τέχνες", που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κάκτος

20 Μαρτίου 2022

Δέκα αλήθειες: Βιβλιοκριτική

Στη σημερινή βιβλιοκριτική έχω τη χαρά και την τιμή να φιλοξενώ τις "Δέκα αλήθειες", της Κατερίνας Κουτουκάκη, από τις Εκδόσεις Λιβάνη!

1 Μαρτίου 2022

Ανοιξιάτικη διακόσμηση με poster από το Desenio

Καλό μήνα! Αν και ο καιρός έξω δε θυμίζει ακόμη άνοιξη, θέλω να σου δείξω ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση με poster από το Desenio!


28 Φεβρουαρίου 2022

Χεράκια καθαρά... Μικρόβια μακριά: Βιβλιοκριτική

Στη σημερινή βιβλιοκριτική φιλοξενώ την Αθηνά Ντόκα και το παιδικό της βιβλίο "Χεράκια καθαρά... Μικρόβια μακριά", που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη!

1 Φεβρουαρίου 2022

Η μαντάμ Βουάλ Βισκόζ και το Τρίγωνο των Βελούδων: Βιβλιοκριτική

 μαντάμ Βουάλ Βισκόζ και το Τρίγωνο των Βελούδων"της Τάνιας Χρυσού, από τις Εκδόσεις Πνοή φιλοξενείται στη σημερινή μου, πρώτη βιβλιοκριτική για τον Φεβρουάριο! Καλό μήνα κιόλας! 

27 Ιανουαρίου 2022

Θα είμαι πάντα κοντά σου: Βιβλιοκριτική

Στη σημερινή βιβλιοκριτική έχω τη χαρά και την τιμή να φιλοξενώ το παιδικό βιβλίο "Θα είμαι πάντα κοντά σου", της Σωτηρίας Μπιλιανού, από τις Εκδόσεις Παρισιάνου

13 Ιανουαρίου 2022

Οι περιπέτειες του Πινόκιο: Βιβλιοκριτική

"Οι περιπέτειες του Πινόκιο. Η ιστορία μιας μαριονέτας", του Carlo Collodi, από τις Εκδόσεις Κάκτος, είναι ένα από τα βιβλία που διάβασα τα Χριστούγεννα και φιλοξενώ στη σημερινή μου βιβλιοκριτική!

5 Ιανουαρίου 2022

Όμως είμαι ακόμη εδώ...

Όμως είμαι ακόμη εδώ..., όπως λέει κι ένα γνωστό τραγούδι της εφηβείας μου!