Σελίδες

14 Νοεμβρίου 2019

Η Αγκάθα στο Οριάν Εξπρές: Βιβλιοκριτική

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σου σε μια βιβλιοκριτική τις εντυπώσεις μου για το βιβλίο "Η Αγκάθα στο Οριάν Εξπρές" της Lindsay Jayne Ashford από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!

Βιβλίο - Η Αγκάθα στο Οριάν Εξπρές

1 Νοεμβρίου 2019

Η παράξενη παρέα του Ορφέα: Βιβλιοκριτική

Καλό μήνα με νέα βιβλιοκριτική! Για σήμερα επέλεξα το παιδικό βιβλίο "Η παράξενη παρέα του Ορφέα" του Βασίλη Κάργα από τις Εκδόσεις Λιβάνη


23 Οκτωβρίου 2019

Υπέροχες γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο: Βιβλιοκριτική

"Υπέροχες γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο" είναι ο τίτλος ενός παιδικού βιβλίου της Κέιτ Πάνκχερστ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και σήμερα έχουμε βιβλιοκριτική! 

Κέιτ Πάνκχερστ

28 Ιουλίου 2019

Essence βασική σειρά άνοιξη / καλοκαίρι 2019: Review

Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφω με review για τη νέα, βασική σειρά της essence για την άνοιξη / καλοκαίρι 2019!


24 Απριλίου 2019

Η πασχαλίτσα και το κουνελάκι: Βιβλιοκριτική

Πριν από λίγες μέρες διάβασα το βιβλίο "Η πασχαλίτσα και το κουνελάκι" του Νικόλαου Βαλβαζάνη από τις Εκδόσεις Άθως Παιδικά και θέλω να μοιραστώ μαζί σου τις εντυπώσεις μου σε μια βιβλιοκριτική!


2 Απριλίου 2019

Εδώ κρύβεται η χαρά: Βιβλιοκριτική

Με αφορμή τη σημερινή, παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, επέλεξα να σου μιλήσω για το βιβλίο “Εδώ κρύβεται η χαρά” του Nicola Edwards από τις Εκδόσεις Διόπτρα


22 Μαρτίου 2019

Νερό, νεράκι: Βιβλιοκριτική

Στις 22 Μαρτίου είναι η παγκόσμια ημέρα του νερού, το πολύτιμο αυτό αγαθό, που χαρίζει ζωή! Η σημερινή λοιπόν βιβλιοκριτική αφορά το "Νερό, νεράκι" της Ηρώς Παπαδοπούλου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Θύρα!



8 Μαρτίου 2019

Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες 2: Βιβλιοκριτική

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η σημερινή και ειλικρινά δεν θα μπορούσα να μιλήσω για κάποιο άλλο βιβλίο παρά για τις "Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες 2"που αποτελεί τη συνέχεια του παγκόσμιου best seller "Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες"



26 Φεβρουαρίου 2019

Ημερολόγιο 2019: 365 ημέρες μακριά από τοξικούς ανθρώπους

Αν και βρισκόμαστε στα τέλη Φεβρουαρίου, θέλω να σου συστήσω το Ημερολόγιο 2019 - 365 ημέρες μακριά από τοξικούς ανθρώπους από τις Εκδόσεις Ωκεανός, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και τώρα, καθώς δεν είναι ένα απλό ημερολόγιο!

  

18 Φεβρουαρίου 2019

Το blog γιορτάζει και αλλάζει!

"Το blog γιορτάζει και αλλάζει" είναι ο τίτλος της σημερινής ανάρτησης, αλλά θα μπορούσε να είναι και "Το blog αλλάζει και (το) γιορτάζει"!



2 Ιανουαρίου 2019

Χάνσελ και Γκρέτελ: Βιβλιοκριτική & κλήρωση

Καλή και γλυκιά χρονιά! Το πρώτο post του 2019 είναι βιβλιοκριτική & κλήρωση για το κλασικό, παραμύθι των αδελφών Γκριμ "Χάνσελ και Γκρέτελ", που κυκλοφορεί σε μια νέα έκδοση με περίτεχνα κοπτικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός