Σελίδες

28 Δεκεμβρίου 2018

Lange Botanical Tonic Lotion: Review

Το τελευταίο review ομορφιάς για το 2018 επέλεξα να είναι για την Botanical Tonic Lotion - Τονωτική Λοσιόν Προσώπου της Lange Paris!


26 Δεκεμβρίου 2018

Ημερολόγιο 2019-2022 "Μέσα στον χρόνο περπατώ"

Το Ημερολόγιο 2019-2022 "Μέσα στον χρόνο περπατώ" της Τίνας Βλασταράκου-Μετάξα από τις Εκδόσεις Θύρα είναι ένα διαδραστικό ημερολόγιο με μεγάλη καρδιά που... τα χωράει όλα!


20 Δεκεμβρίου 2018

CND Vinylux Night Moves: Review

Η εορταστική συλλογή CND Vinylux Night Moves ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή! Τώρα που οι νύχτες είναι μεγαλύτερες και λαμπερότερες! Στο σημερινό review λοιπόν θα μάθεις τα πάντα για τη νέα συλλογή!

18 Νοεμβρίου 2018

Αν είχα μια Μαρία σε μια σοφίτα: Βιβλιοκριτική

"Αν είχα μια Μαρία σε μια σοφίτα" είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Αθηνάς Τερζή που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή και σήμερα έχουμε βιβλιοκριτική!

Βιβλιοκριτική - Αν είχα μια Μαρία σε μια σοφίτα

29 Οκτωβρίου 2018

CND Wild Earth Vinylux: Review

Στο σημερινό review θα μάθεις όλα, όσα θέλεις να ξέρεις, για τη νέα συλλογή CND Wild Earth Vinylux!



10 Σεπτεμβρίου 2018

"Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι" & "Παραμύθια με καρπούζι"

Μέσα στο καλοκαίρι ξεχώρισα τα παιδικά βιβλία "Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι" και "Παραμύθια με καρπούζι" για τους ίδιους σχεδόν λόγους αλλά και για την εκπληκτική εικονογράφησή τους από την Ντανιέλα Σταματιάδη!

Βιβλιοκριτική: "Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι" και "Παραμύθια με καρπούζι"

16 Αυγούστου 2018

Κομμάτι από Ελλάδα & Ελλάδα: Βιβλίο ζωγραφικής

Δεκαπενταύγουστος χθες και μαζί με μένα γιόρταζε κι η μισή Ελλάδα! Και τα βιβλία "Κομμάτι από Ελλάδα" & "Ελλάδα: Βιβλίο ζωγραφικής" από τις Εκδόσεις Ψυχογιός με συντροφεύουν δημιουργικά στις φετινές μου διακοπές!


6 Αυγούστου 2018

Αστυπάλαια με λένε: Βιβλιοκριτική & κλήρωση

Αύγουστος, ο πιο αγαπημένος μου μήνας... και σου έχω βιβλιοκριτική & κλήρωση για το παιδικό βιβλίο "Αστυπάλαια με λένε" της Φωτεινής Κωνσταντοπούλου από τις Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.



30 Ιουνίου 2018

B•EARTH Joy Revitalizing Body Shower: Review

Τώρα το καλοκαίρι επιβάλλεται το καθημερινό ντουζ για αίσθηση καθαριότητας και δροσιάς. Πρόσφατα δοκίμασα το B•EARTH Joy Revitalizing Body Shower και έχω ετοιμάσει review!


27 Ιουνίου 2018

MEY Vitamin C Facial Toner: Review

Η τονωτική λοσιόν είναι απαραίτητο βήμα της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου. Σήμερα λοιπόν θα σου συστήσω το MEY Vitamin C Facial Toner σε αναλυτικό review
 

22 Ιουνίου 2018

Ο φίλος μας ο Νάσος: Βιβλιοκριτική & κλήρωση

Τα σχολεία κλείνουν για καλοκαίρι, όμως η δυσλεξία δεν γνωρίζει από διακοπές και αργίες! Είναι ένα ευαίσθητο θέμα που απαιτεί λεπτό χειρισμό και πολλή υπομονή και κατανόηση! Σήμερα λοιπόν έχουμε βιβλιοκριτική & κλήρωση για το παιδικό βιβλίο "Ο φίλος μας ο Νάσος" της Ηρώς Παπαδοπούλου από τις Εκδόσεις Θύρα



14 Ιουνίου 2018

Nuxe Huile Prodigieuse: Review

Το Nuxe Huile Prodigieuse είναι ίσως το πιο διάσημο, πολυχρηστικό, ξηρό λάδι και αν με διαβάζεις, γνωρίζεις ήδη πόσο πολύ το αγαπώ! Σου έχω μιλήσει άλλωστε για αυτό πολλές φορές, όμως σήμερα έχω ετοιμάσει αναλυτικό review με έξτρα tip για τη χρήση του!


27 Μαΐου 2018

B•EARTH Cosmetics Suncare: Review & giveaway

Ζούμε σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, όπου η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη σχεδόν όλο τον χρόνο! Σήμερα λοιπόν έχουμε review & giveaway για τη νέα σειρά αντηλιακών  Suncare της B•EARTH Cosmetics!


22 Μαΐου 2018

CND Chic Shock Vinylux Weekly Polish: Review

Η νέα, ανοιξιάτικη συλλογή CND Chic Shock Vinylux Weekly Polish περιέχει τις πιο ζαχαρωτές και παστέλ αποχρώσεις που έχεις δει! Σήμερα λοιπόν έχουμε review!



25 Απριλίου 2018

Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria 2018 & συνέντευξη με τον Δημήτρη Δελαρούδη

Στις 21-22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2ο Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria 2018 με επίκεντρο τη λογοτεχνία του φανταστικού και με επίτιμο καλεσμένο τον συγγραφέα Graham Masterton! Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στον Δημήτρη Δελαρούδη για το διήγημά του με τίτλο "Ούτε μια λέξη" και έχω την τιμή και τη χαρά να τον φιλοξενώ σε μια νέα συνέντευξη!


17 Απριλίου 2018

Real Rebel: Review

Συχνά η επιλογή της ιδανικής απόχρωσης κραγιόν είναι δύσκολη υπόθεση. Το σημερινό review είναι αφιερωμένο στο Real Rebel, το "μαγικό" πράσινο κραγιόν που αναδεικνύει το φυσικό ροζ-κόκκινο χρώμα των χειλιών με ένα μόνο πέρασμα!


15 Απριλίου 2018

Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες: Βιβλιοκριτική & κλήρωση

Βιβλιοκριτική & κλήρωση σήμερα για το βιβλίο "Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες", που έκανε μεγάλη αίσθηση από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε! 



3 Απριλίου 2018

Το μπλε παλτό: Βιβλιοκριτική & κλήρωση

Μετά από αρκετό καιρό αποχής από το blog επιστρέφω με βιβλιοκριτική & κλήρωση του βιβλίου "Το μπλε παλτό" της Ηρώς Παπαδοπούλου από τις Εκδόσεις Θύρα!


8 Μαρτίου 2018

Ιστορίες για ατρόμητα κορίτσια - 40 μοναδικές Ελληνίδες: Βιβλιοκριτική & κλήρωση

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα έχουμε βιβλιοκριτική & κλήρωση για το βιβλίο "Ιστορίες για ατρόμητα κορίτσια - 40 μοναδικές Ελληνίδες" της Κατερίνας Σχινά από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος!


28 Φεβρουαρίου 2018

Essence: Review

Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ καλλυντικά από τη νέα, χειμερινή σειρά της Essence και μπορώ πλέον να μοιραστώ μαζί σου τις εντυπώσεις μου σε αναλυτικό review!


4 Φεβρουαρίου 2018

CND Nude The Collection

Η CND Nude The Collection είναι η νέα, limited edition συλλογή βερνικιών νυχιών με μοναδικές, φυσικές κρεμώδεις αποχρώσεις δέρματος για τον χειμώνα 2018 και σύνθημα: Πάνω απ’ όλα - Χωρίς φραγμούς!


31 Ιανουαρίου 2018

Βιβλιοκριτική & κλήρωση "Το αίνιγμα της κερασόπιτας": 4th Blogiversary

Το 4th Blogiversary ολοκληρώνεται με βιβλιοκριτική & κλήρωση για το βιβλίο "Το αίνιγμα της κερασόπιτας" της Βάσιας Ακαρέπη από τις Εκδόσεις Διόπτρα!


28 Ιανουαρίου 2018

Κλήρωση για καλλυντικά Essence: 4th Blogiversary

Μέσα από το 4th Blogiversary ξεκινά σήμερα κλήρωση για καλλυντικά Essence


25 Ιανουαρίου 2018

Koleston Color Concealer

Η Koleston φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών με τη νέα Κρέμα Μαλλιών με Χρώμα, Color Concealer. Τώρα κάθε γυναίκα μπορεί να καλύψει εύκολα και γρήγορα από τις πρώτες ενοχλητικές λευκές τρίχες και να αποκτήσει και πάλι την απόλυτη αυτοπεποίθηση που προσφέρει η νεανική όψη στα μαλλιά!

24 Ιανουαρίου 2018

Thank You Box by Essence: Unboxing

Σήμερα σε unboxing post ανοίγουμε το Thank You Box by Essence για τα 15α γενέθλιά της! Πριν όμως δούμε τι περιέχει, θέλω να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο κουτί είναι συλλεκτικό, δεν πωλείται δηλαδή στα καταστήματα, αλλά δίνεται ως δώρο μέσα από διαγωνισμούς στα social media. Εγώ το κέρδισα σε διαγωνισμό της επίσημης σελίδας της Essence Greece στο Facebook πριν τις γιορτές! Συντονίσου λοιπόν στα social media και διεκδίκησέ το!


23 Ιανουαρίου 2018

Βιβλιοκριτική & κλήρωση για το βιβλίο "Η παραλία τη νύχτα": 4th Blogiversary

Σήμερα μέσα από το 4th Blogiversary έχουμε βιβλιοκριτική & κλήρωση για το βιβλιο "Η παραλία τη νύχτα" της Έλενα Φερράντε από τις Εκδόσεις Πατάκη.


16 Ιανουαρίου 2018

My daily skincare routine

My daily skincare routine ή αλλιώς τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιώ καθημερινά τον τελευταίο καιρό! 


10 Ιανουαρίου 2018

Das home giveaway #4 - 4th Blogiversary

Το 4th Blogiversary συνεχίζεται δυναμικά με το Das home giveaway #4 με δώρο ένα υπέρδιπλο σετ παπλωματοθήκη!


4 Ιανουαρίου 2018

2 Ιανουαρίου 2018

Κλήρωση για το βιβλίο "Ώρα να λάμψεις": 4th Blogiversary

Πρώτη ανάρτηση της χρονιάς και το 4th Blogiversary συνεχίζεται με κλήρωση για το βιβλίο "Ώρα να λάμψεις" της Μαρίας - Μαρίνας Σεραφειμίδου από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος! Καλή και λαμπερή χρονιά!