Σελίδες

30 Δεκεμβρίου 2017

Χάτσικο - Ο σκύλος που περίμενε: Βιβλιοκριτική

Μόλις έμαθα ότι κυκλοφόρησε το βιβλίο "Χάτσικο - Ο σκύλος που περίμενε" από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος έσπευσα να το σημειώσω στη wishlist μου, για να το διαβάσω μέσα στα Χριστούγεννα! Και σήμερα σου έχω ετοιμάσει βιβλιοκριτική!


29 Δεκεμβρίου 2017

Κλήρωση για σετ Fresh Line Αμύγδαλο & Φιστίκι: 4th Blogiversary

Ο χειμώνας επιβάλλει έξτρα περιποίηση σώματος, για αυτό μέσα από το 4th Blogiversary έχουμε κλήρωση για ένα εορταστικό σετ Fresh Line Αμύγδαλο & Φιστίκι!


22 Δεκεμβρίου 2017

"Ο Ιός της Βαβέλ και άλλα διηγήματα" του Δημήτρη Δελαρούδη: Βιβλιοκριτική

Πάντα υπάρχει χρόνος για ένα καλό βιβλίο. "Ο Ιός της Βαβέλ & άλλα διηγήματα" του Δημήτρη Δελαρούδη από τις Εκδόσεις Λυκόφως αναμφίβολα είναι ένα βιβλίο που δεν περνά απαρατήρητο! Σήμερα λοιπόν έχουμε βιβλιοκριτική!


19 Δεκεμβρίου 2017

Κλήρωση για ημερολόγιο 2018 από "Ονειροτέχνημα - Μαρία": 4th Blogiversary

Τέτοιες μέρες γιορτινές έχω επιπλέον λόγους να γιορτάζω και να μοιράζω δώρα: πριν 4 χρόνια βγήκε στον αέρα αυτό εδώ το blog και πριν 4 δεκαετίες παρά κάτι ψιλά "έσκασα μύτη" εγώ! Και για αρχή έχουμε κλήρωση για ημερολόγιο 2018 από "Ονειροτέχνημα - Μαρία": 4th Blogiversary!


15 Δεκεμβρίου 2017

Fresh Line Xmas 2017 Collection

 Η Fresh Line Xmas 2017 Collection περιέχει τις πιο ελκυστικές προτάσεις δώρων με 14 εορταστικά σετ, το ένα καλύτερο από το άλλο, που κάνουν πολύ δύσκολη την επιλογή!