Σελίδες

17 Ιουλίου 2016

CND Flirtation Vinylux Weekly Polish: giveaway

Πριν λίγες μέρες σού σύστησα τη συλλογή CND Flirtation Vinylux Weekly Polish για το καλοκαίρι 2016 με αναλυτικό review. Σήμερα επιστρέφω με giveaway!


16 Ιουλίου 2016

Το νεσεσέρ των διακοπών: skincare

Λίγο πριν φύγω για διακοπές σού δείχνω το νεσεσέρ των διακοπών μου και συγκεκριμένα τα προϊόντα skincare

15 Ιουλίου 2016

Κέρδισε το βιβλίο "Πριν έρθεις εσύ" της Τζότζο Μόις

Το βιβλίο "Πριν έρθεις εσύ" της Τζότζο Μόις έγινε best seller από την πρώτη στιγμή με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, κυκλοφορεί σε 39 χώρες και μεταφράστηκε σε 34 γλώσσες.

14 Ιουλίου 2016

Amygdalea Αμυγδαλέλαιο Βόλου: review

Το Αμυγδαλέλαιο Βόλου είναι το πρώτο προϊόν από την ελληνική εταιρία Amygdalea και στο σημερινό review θα μάθεις τα πάντα για αυτό!

12 Ιουλίου 2016

CND Flirtation Vinylux Weekly Polish: review

Η νέα συλλογή βερνικιών Flirtation της σειράς Vinylux Weekly Polish από το αμερικανικό brand CND φλερτάρει ανοιχτά το καλοκαίρι! 


11 Ιουλίου 2016

"Λευκά όνειρα" της Ειρήνης Φραγκάκη: βιβλιοκριτική

Το βιβλίο "Λευκά όνειρα" της Ειρήνης Φραγκάκη από τις Εκδόσεις Πνοή μετράει μόλις έναν μήνα ζωής. Πρωταγωνιστής σε αυτό είναι η ίδια η ζωή και τα παιχνίδια που συχνά παίζει. 

4 Ιουλίου 2016

Lange Paris Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30+: review

Η Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30+ από την Lange Paris είναι ένα από εκείνα τα καθημερινά summer beauty item που θέλεις οπωσδήποτε να έχεις στο νεσεσέρ σου τόσο για τη χρηστικότητα όσο και για την εμφάνιση! Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα review;