17 Απριλίου 2018

Real Rebel: Review

Συχνά η επιλογή της ιδανικής απόχρωσης κραγιόν είναι δύσκολη υπόθεση. Το σημερινό review είναι αφιερωμένο στο Real Rebel, το "μαγικό" πράσινο κραγιόν που αναδεικνύει το φυσικό ροζ-κόκκινο χρώμα των χειλιών με ένα μόνο πέρασμα!


Το Real Rebel είναι ένα κραγιόν σε πράσινη απόχρωση που αντιδρά με τη χημεία του σώματος και πιο συγκεκριμένα με το ph των χειλιών, για να ενισχύσει τη φυσική τους απόχρωση, η οποία διαφέρει από άτομο σε άτομο. Μπορεί δηλαδή να δώσει στα χείλη χρώμα από ροζ ανοιχτό μέχρι ροζ έντονο ή κόκκινο! 



Περιέχει έλαιο τζοτζόμπα, βούτυρο καριτέ, κερί μέλισσας, εκχύλισμα ελιάς, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού και βιταμίνη Ε, ενώ δεν περιέχει τεχνητά αρώματα. Η υφή του είναι σαν lip balm που ενυδατώνει, απαλύνει, επανορθώνει και προστατεύει τα χείλη, χωρίς να μουτζουρώνει, να κολλάει η να αφήνει περιττή λιπαρότητα. Αφήνει τα χείλη όμορφα χρωματισμένα για κάθε περίσταση και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, ενώ είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Το Real Rebel είναι στην ουσία ένα προϊόν που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός lip balm με τον ρόλο ενός κραγιόν! 



Το Real Rebel διαφέρει από τα υπόλοιπα κραγιόν και χρησιμοποιείται με φειδώ. Απλώς το εφαρμόζεις στα χείλη, περιμένεις δύο δευτερόλεπτα και βλέπεις στα χείλη σου το ιδανικό χρώμα που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σου. Αν θέλεις να πετύχεις πιο έντονο αποτέλεσμα, το συνδυάζεις με μολύβι χειλιών. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σε αντίθεση με τα συνηθισμένα κραγιόν, το συγκεκριμένο δείχνει ακόμη καλύτερα με τον χρόνο! Παράγεται από την εταιρία Santhilea London, στην Ελλάδα εισάγεται μέσω της εταιρίας Dekaz S.A. και διατίθεται σε φυσικά και ηλεκτρονικά φαρμακεία. 


Την άνοιξη λοιπόν που το ροζ χρώμα έχει την τιμητική του, ακόμη και στα κραγιόν, ήρθε το Real Rebel να δώσει ροζ-τριανταφυλλί απόχρωση στα δικά μου χείλη και μπήκε για τα καλά στο νεσεσέρ μου! Επίσης μου αρέσει που είναι εντελώς άγευστο και δεν έχει άρωμα, δε μεταφέρεται στα δόντια, όπως άλλα κραγιόν, ενώ έχει πολυτελή, μεταλλική, ασημί συσκευασία με όμορφο ανάγλυφο tribal σχέδιο λουλουδιού! Πρόκειται για μια αληθινή επανάσταση στα κραγιόν!


* * * Update * * *
Αν σου άρεσε το Real Rebel, πάρε μέρος στη διπλή κλήρωση 
για 1 τυχερή μέσω Facebook εδώ και για 1 τυχερή μέσω Instagram εδώ!


Χορηγοί επικοινωνίας:
kerdiseto.gr


Και μην ξεχνάς: 
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

9 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον γιατί βγάζει διαφορετικό χρώμα σε κάθε γυναίκα και ανάλογα το ph! Μου αρέσει το blog σου αν θες τσέκαρε το δικό μου omorfiakeue3ia.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε πολύ πραγματικά είναι ξεχωριστό και πολύ πρακτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερό!! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ!!!Καλή μας επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταστικο !! Καταπληκτικο !!Ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες !!! Καλη μας επιτυχια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η επιθυμία μου είναι να κερδίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή