4 Ιανουαρίου 2018

Review & κλήρωση CND Glacial Illusion Vinylux Weekly Polish: 4th Blogiversary

Το 4th Blogiversary συνεχίζεται με review & κλήρωση της νέας συλλογής CND Glacial Illusion Vinylux Weekly Polish!


Η νέα συλλογή CND Glacial Illusion Vinylux Weekly Polish κρύβει μέσα της κάτι από χειμώνα! Περιλαμβάνει 6 μοναδικές, "μυστικές" αποχρώσεις εμπνευσμένες από την αρκτική κομψότητα που ακτινοβολούν και λάμπουν με τους παστέλ τόνους του "παγωμένου" ροζ και μπλε. Υφές και σχέδια που παραπέμπουν στη λάμψη των πολύτιμων λίθων και κρυστάλλων αγκαλιάζουν την επιφάνεια των νυχιών προσφέροντας μια συναρπαστική ποικιλία αποχρώσεων για το πιο διακριτικό και ταυτόχρονα κομψό nail look αυτόν τον χειμώνα! 


Η συλλογή CND Glacial Illusion Vinylux Weekly Polish, όπως κι οι προηγούμενες συλλογές, ακολουθεί το 8 φορές κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ‘‘7-Free’’ με φιλική σύνθεση (χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK), ενώ παράλληλα εξασφαλίζει υψηλή αντοχή στη φθορά και προστασία στα φυσικά νύχια χωρίς κόπο προσφέροντας μοναδική λάμψη με ασύγκριτη διάρκεια 7 ημερών!



Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω 3 αποχρώσεις της νέας συλλογής CND Glacial Illusion Vinylux Weekly Polish σε travel size (3,7 ml) -στα καταστήματα διατίθενται μόνο οι full size συσκευασίες- σε συνδυασμό με το Weekly Top Coat της σειράς, που κλειδώνει το χρώμα και προστατεύει από καθημερινές φθορές. Το "Winter Nights" #257 είναι ένα κρεμώδες, παγωμένο σκούρο μπλε ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις, το "Casmere Wrap" #259 είναι ένα κρεμώδες παγωμένο nude μπεζ-ροζ ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις με ρομαντική διάθεση, ενώ το "Radiant Chill" #260 είναι ένα περλέ ροζ-μπρονζέ ιδανικό για όλες τις ώρες. Προσωπικά ξεχώρισα το Winter Nights, μια και αγαπώ πολύ το μπλε χρώμα στα βερνίκια νυχιών, που κάνει αντίθεση με το ανοιχτό χρώμα της επιδερμίδας μου! Και οι τρεις αποχρώσεις δένουν αρμονικά μεταξύ τους για ατελείωτους πειραματισμούς στο nail art, ωστόσο μπορούν να φορεθούν και ξεχωριστά, ενώ δύο στρώσεις εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση χρώματος και πλήρη κάλυψη! 


Η CND, το κορυφαίο αμερικανικό brand και μέλος του ομίλου Revlon Professional με 37 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο, εξάγει τα προϊόντα του σε 65 χώρες, ενώ στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την Creative Group από το 2000. Επίσης συμμετέχοντας δυναμικά στις εβδομάδες μόδας δημιουργεί το προσωπικό του ξεχωριστό στυλ χαράσσοντας κάθε φορά νέα μόδα με προτάσεις στο nailwear! Όλες οι σειρές βερνικιών CND διατίθενται μέσω τou creativegroup.gr, που διανέμει πάνω από 2.000 επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης νυχιών, μαλλιών και μακιγιάζ, καθώς και σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς (κομμωτήρια, beauty salon κλπ.). Επιπλέον η Creative Group μέσω του Creative Academy εκπαιδεύει επαγγελματίες ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα που θέλουν να εξασκηθούν στην εφαρμογή νέων τεχνικών με βάση το εκπαιδευτικό σύστημα της CND!



Βρες τη συλλογή CND Glacial Illusion Vinylux Weekly Polish εδώ αλλά και στο e-shop της Κύπρου, καθώς η Creative Group βρίσκεται πλέον και στην Κύπρο!



Σε συνεργασία λοιπόν με την εταιρία creativegroup.gr προσφέρουμε 4 συλλεκτικά gift box με 3 βερνίκια νυχιών από τη νέα συλλογή CND Glacial Illusion Vinylux Weekly Polish σε travel size συσκευασία & 1 Weekly Top Coat! Να ευχαριστήσω θερμά την εταιρία creativegroup.gr για τη δωροθεσία!


~ Για να πάρεις μέρος στο giveaway:

1. Like στις σελίδες CreativeGroup και Όμορφη μέσα έξω στο Facebook.
2. Σχόλιο στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ για την απόχρωση που ξεχώρισες προσκαλώντας φίλους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.
3. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω.

*Αν δεν έχεις Facebook, συμπλήρωσε μόνο τη φόρμα συμμετοχής!




Γενικοί όροι διαγωνισμού:
  • Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 18/1.
  • Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και email / προφίλ Facebook.
  • Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται.
  • Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.
  • Από την κλήρωση θα αναδειχθούν τέσσερις τυχεροί.
  • Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email κι όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί.
  • Τα δώρα θα αποσταλούν στους τυχερούς με courier και με έξοδα του δωροθέτη creativegroup.gr. 
  • Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. 
  • Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog "Όμορφη μέσα έξω" δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
Καλή επιτυχία!


Χορηγοί επικοινωνίας:
Update 24/1
Τυχερές:
Ελένη Ιωαννίδου
Μαρία Τσιχριτζή
Φωτούλα Ξανθοπούλου
Mairy Pappa




Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

4 σχόλια: